Divisional vasárnap
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Mindenki elment piálni? Sehol egy csöcs, ratyi zene stb?Hát ha hiányzik!?
meme
www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQ&t=34s
több mint 1 éve
Mindenki elment piálni? Sehol egy csöcs, ratyi zene stb?tessék ratyi zene és CSÖCS
meme
youtu.be/Yv_2nM_p5eQ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
meme
2 102
Mindenki elment piálni? Sehol egy csöcs, ratyi zene stb?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
Juve-Atalantán 2 FG volt, azt ennyi???
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Azt hittem a Mátrixbéli Zionról beszélünk 😀ami nincs az nem megy ráNem, sérült megint.Zion nem játszik?na addig nézzünk Atlanta meccsetMiami - New Orleans megy a sport1-en
Löfli
Kampman
🤘 gaben 🤘
Rá fog erre menni a karrierje.
Kampman
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
fogynia kelleneNem, sérült megint.Zion nem játszik?na addig nézzünk Atlanta meccsetMiami - New Orleans megy a sport1-en
Löfli
Kampman
🤘 gaben 🤘
Kampman
lehet hatékonyságot vesztene, de kifizetődne neki
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
ami nincs az nem megy ráNem, sérült megint.Zion nem játszik?na addig nézzünk Atlanta meccsetMiami - New Orleans megy a sport1-en
Löfli
Kampman
🤘 gaben 🤘
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nem, sérült megint.Zion nem játszik?na addig nézzünk Atlanta meccsetMiami - New Orleans megy a sport1-en
Löfli
Kampman
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Zion nem játszik?na addig nézzünk Atlanta meccsetMiami - New Orleans megy a sport1-en
Löfli
Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
meme
2 102
Csak a mi részünkről....Jóvanmá, lehet abbahagyni 😀Hozzáírt Goodell gyorsan három pontot a Billsheználam 17-7 a meccs, csak szólok 😊14-0 után rosszabra számítottam, de így is tök reménytelennek érzemNemár, 7 pont a hátrány, második félidőt ti kezditek, a 2. negyedben tudott is haladni az offense, nincs ez még egyáltalán lefutva, ráadásul a védelmek is szép nyomást helyeznek az irányítókra.
ThySoul
Lúdas Solymi
NB2
Jakehomer
Rosszul emlékeztem, de sztem ez még akkor se lefutott meccs.
Lúdas Solymi
A bills már futott Td-t 😂
több mint 1 éve
és az tudod, hol lesz a kövi meccs?Jóvanmá, lehet abbahagyni 😀Hozzáírt Goodell gyorsan három pontot a Billsheználam 17-7 a meccs, csak szólok 😊14-0 után rosszabra számítottam, de így is tök reménytelennek érzemNemár, 7 pont a hátrány, második félidőt ti kezditek, a 2. negyedben tudott is haladni az offense, nincs ez még egyáltalán lefutva, ráadásul a védelmek is szép nyomást helyeznek az irányítókra.
ThySoul
Lúdas Solymi
NB2
Jakehomer
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 017
Jóvanmá, lehet abbahagyni 😀Hozzáírt Goodell gyorsan három pontot a Billsheználam 17-7 a meccs, csak szólok 😊14-0 után rosszabra számítottam, de így is tök reménytelennek érzemNemár, 7 pont a hátrány, második félidőt ti kezditek, a 2. negyedben tudott is haladni az offense, nincs ez még egyáltalán lefutva, ráadásul a védelmek is szép nyomást helyeznek az irányítókra.
ThySoul
Lúdas Solymi
NB2
Jakehomer
több mint 1 éve
Hajra Bills!!!! Nincs ez még lefutva, de a vedelmi hianyzok latszanak... A futas meg most sem megy. Josh megoldja vagy nem. Ez a taktika?
több mint 1 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Bills...Hozzáírt Goodell gyorsan három pontot a Billsheználam 17-7 a meccs, csak szólok 😊14-0 után rosszabra számítottam, de így is tök reménytelennek érzemNemár, 7 pont a hátrány, második félidőt ti kezditek, a 2. negyedben tudott is haladni az offense, nincs ez még egyáltalán lefutva, ráadásul a védelmek is szép nyomást helyeznek az irányítókra.
ThySoul
Lúdas Solymi
NB2
Jakehomer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
na addig nézzünk Atlanta meccsethülye eredménykövetős autocorrect, mindig kijavítja nfl csapatokra amit beírok
Löfli
több mint 1 éve
Karras struggling coming off the field. You can tell he's gutting it out. Bengals just can't afford to lose him.
— Paul Dehner Jr. (@pauldehnerjr) January 22, 2023
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Hozzáírt Goodell gyorsan három pontot a Billsheználam 17-7 a meccs, csak szólok 😊14-0 után rosszabra számítottam, de így is tök reménytelennek érzemNemár, 7 pont a hátrány, második félidőt ti kezditek, a 2. negyedben tudott is haladni az offense, nincs ez még egyáltalán lefutva, ráadásul a védelmek is szép nyomást helyeznek az irányítókra.
ThySoul
Lúdas Solymi
NB2
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
meme
2 102
Én nem bánom, hagy így gondolják, csak akkor legyen így egész meccsen mindenkinél! Ha így lesz, szavam nincs!Legalja ez a szabály amúgy. Valaki mondja már meg nekem, hogy ez mivel ér kevesebbet, mint mikor valaki a pilon felé vágtázva, hozzáérinti 1 centire, ami aztán kiveri a kezéből és 20 méterre elpattog.Érzelmileg értem.
Hanni
Logikailag:
A futás része: elviszi a pálya végéig=halott a labda, mindegy, mi van utána.
Az elkapás része: nincs end zone elkapás szabály. Azaz ugyanaz a szabály, mint a pálya többi részén. Azaz ugyanúgy be kell fejeznie az end zone-ban elkapónak az elkapást. Itt szerintem befejezte (azaz meglett a kontroll), de ahol megtette, ahol teljesen biztosította a kontrollt, a pályán kívül volt. Legalábbis így ítélték meg.
De felmerült a rohadt hosszú Bills-Miami meccs és az incomplete passzok: nos, ha ez elkapás lett volna, akkor rohadt sok incomplete passz fumble lenne (nincs "futball mozdulat" de a két láb lenn, kiverik WR kezéből kb. abban a pillanatban, hogy két keze a labdán - most ez incomplete passz. Itt nem verték ki a kezéből de elvesztette a kontrollt, és azt csak a pályán kívül nyerte vissza. Nem mondom, hogy egyetértek, de valószínűleg így látták.)
lucio
több mint 1 éve
Kampman
28 290
na addig nézzünk Atlanta meccsetMiami - New Orleans megy a sport1-en
Löfli
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
itt most elindult valamina addig nézzünk Atlanta meccsetkivel játszik a hawks?
Löfli
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
nálam 17-7 a meccs, csak szólok 😊14-0 után rosszabra számítottam, de így is tök reménytelennek érzemNemár, 7 pont a hátrány, második félidőt ti kezditek, a 2. negyedben tudott is haladni az offense, nincs ez még egyáltalán lefutva, ráadásul a védelmek is szép nyomást helyeznek az irányítókra.
ThySoul
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
na addig nézzünk Atlanta meccsetkivel játszik a hawks?
Löfli