Divisional vasárnap
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 017
14-0 után rosszabra számítottam, de így is tök reménytelennek érzemNemár, 7 pont a hátrány, második félidőt ti kezditek, a 2. negyedben tudott is haladni az offense, nincs ez még egyáltalán lefutva, ráadásul a védelmek is szép nyomást helyeznek az irányítókra.
ThySoul
több mint 1 éve
na addig nézzünk Atlanta meccset
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
14-0 után rosszabra számítottam, de így is tök reménytelennek érzemez kurva nagy
ThySoul
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Snow Burrow, the bastard of CincinnatiNEW NICKNAME UNLOCKED 🔓
— ESPN (@espn) January 22, 2023
(h/t @Kofiepic.twitter.com/gyvAbIOlP4
empty taxi
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Kicsit a bills felrázza magát ez simán lehet szoros, az eleje alapján lehetne esélytelen a meccs, így van remény
több mint 1 éve
lucio
327
Legalja ez a szabály amúgy. Valaki mondja már meg nekem, hogy ez mivel ér kevesebbet, mint mikor valaki a pilon felé vágtázva, hozzáérinti 1 centire, ami aztán kiveri a kezéből és 20 méterre elpattog.Érzelmileg értem.
Hanni
Logikailag:
A futás része: elviszi a pálya végéig=halott a labda, mindegy, mi van utána.
Az elkapás része: nincs end zone elkapás szabály. Azaz ugyanaz a szabály, mint a pálya többi részén. Azaz ugyanúgy be kell fejeznie az end zone-ban elkapónak az elkapást. Itt szerintem befejezte (azaz meglett a kontroll), de ahol megtette, ahol teljesen biztosította a kontrollt, a pályán kívül volt. Legalábbis így ítélték meg.
De felmerült a rohadt hosszú Bills-Miami meccs és az incomplete passzok: nos, ha ez elkapás lett volna, akkor rohadt sok incomplete passz fumble lenne (nincs "futball mozdulat" de a két láb lenn, kiverik WR kezéből kb. abban a pillanatban, hogy két keze a labdán - most ez incomplete passz. Itt nem verték ki a kezéből de elvesztette a kontrollt, és azt csak a pályán kívül nyerte vissza. Nem mondom, hogy egyetértek, de valószínűleg így látták.)
több mint 1 éve
gabor25
5 144
én azt hittem a kövi meccs Dallasban lesz, ők vannak előre írvaA fejemben nincs elore irva egyik csapat neve sem.
Löfli
Sot afc csapatot kovetve azt se tudnam vagy erdekelne hogy ki jut po ba arrol az agrol. Durva mi? 🙂
De gondoltam megkerdezem hatha az okosok itt jobban tudjak.
De meg a kerdesem se ertettek. 🤣
Es hogy hol jatszak. Azt hittek azt kerdezem hol mutatjak a meccset. 🫡
Aztan valaszolni is sikerult. Normalisan. Ja nem. 🤣
több mint 1 éve
NEW NICKNAME UNLOCKED 🔓
— ESPN (@espn) January 22, 2023
(h/t @Kofie) pic.twitter.com/gyvAbIOlP4
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
ThySoul
1 618
14-0 után rosszabra számítottam, de így is tök reménytelennek érzem
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ha ilyen Neymarina félék lennének, akkor a "fair catch kiss"-t is"fair catch hug" névvel új szabálytalanság bevezetését javaslomhagyott neki helyet az elkapáshoz, azért, mert utána megölelte, sehol, semmikor nem fogják bedobni 😊Ööö, szerintem semennyire nem lehet hozzaérni.Ez miért nem volt fair catch interference?mert nem akadályozta az elkapásban 😊
SirPub
Löfli
SirPub
Löfli
Kampman
több mint 1 éve
az utolsó 5 percet fél órán át játszották 😊előtte 25-t, pedig 55 alatt pikk-pakk lezavarták
több mint 1 éve
még örülhet a Bills, h ennyivel megúszta.. ez még simán megfordítható
több mint 1 éve
casaubon
2 391
Intentional hugging? Hugging the cather?"fair catch hug" névvel új szabálytalanság bevezetését javaslomhagyott neki helyet az elkapáshoz, azért, mert utána megölelte, sehol, semmikor nem fogják bedobni 😊Ööö, szerintem semennyire nem lehet hozzaérni.Ez miért nem volt fair catch interference?mert nem akadályozta az elkapásban 😊
SirPub
Löfli
SirPub
Löfli
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
MIVAN, félnek az elkapók, hogy elcsúsznak? 1 se ért fel az end zone-ig
több mint 1 éve
Kampman
28 290
"fair catch hug" névvel új szabálytalanság bevezetését javaslomhagyott neki helyet az elkapáshoz, azért, mert utána megölelte, sehol, semmikor nem fogják bedobni 😊Ööö, szerintem semennyire nem lehet hozzaérni.Ez miért nem volt fair catch interference?mert nem akadályozta az elkapásban 😊
SirPub
Löfli
SirPub
Löfli
több mint 1 éve
Frazier sokat tanult a hibáiból
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Burrow beérett
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
hail mary-re még jó lehet
több mint 1 éve
hagyott neki helyet az elkapáshoz, azért, mert utána megölelte, sehol, semmikor nem fogják bedobni 😊Ööö, szerintem semennyire nem lehet hozzaérni.Ez miért nem volt fair catch interference?mert nem akadályozta az elkapásban 😊
SirPub
Löfli
SirPub
több mint 1 éve
scharping szép tackle-t nyomott Perine-on 😀
több mint 1 éve
Sose fogom felfogni ezt a szabályt... Le se ér a labda, folyamat ott van, az a baj hogy Milano oda ütött és 5 cm elmozdult? De hát nála volt, lábak lent, aztán a testén...Ha csak megmozdul a labda, akkor elkapás lett volna, de itt egy rövid időre elvesztette a kontrollt is, és már csak a vonalon kívül szerezte vissza. Megítélés kérdése, hogy jó-e ha ez nem TD, de alapvetően most már elég logikus a szabály (ugye régebben voltak nagy shit show döntések, lásd a Megatron elvett TD).
Sifur
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Ööö, szerintem semennyire nem lehet hozzaérni.Ez miért nem volt fair catch interference?mert nem akadályozta az elkapásban 😊
SirPub
Löfli
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
BUF-nak megvan mind a 3 ideje, szóval térdelni sem lehet
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
vagy a hegyről 😀Sziasztok, tudja valaki, a következő meccset hol rendezik? Köszi!írj emailt, írd alá, hogy Gábor vagyok Kispestről 😊
Üdv mustaine a nyolcból
mustaine
NB2
www.youtube.com/watch?v=NpS5qDvmrh8