NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 251
92
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
9 másodperce
Damn
22 másodperce
Eddig 3/1 a 4. DownÍgy nehéz lesz
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
1 perce
Pedig Sport1re ki van írva hogy elő.Le van maradva a streametek. Úgy 8-9 évvel.Donald ma is nagyot jatszik.Urlacher szintén
Stez
zacknorb
iktriad
Ricsi meg Höri nyomják a meccset.
Poloska vagyok.
1 perce
A tied is, ha nyolc eve lattad jatszani Urlachert.Le van maradva a streametek. Úgy 8-9 évvel.Donald ma is nagyot jatszik.Urlacher szintén
Stez
zacknorb
iktriad
2 perce
Le van maradva a streametek. Úgy 8-9 évvel.Donald ma is nagyot jatszik.Urlacher szintén
Stez
zacknorb
5 perce
Donald ma is nagyot jatszik.Urlacher szintén
Stez
Poloska vagyok.
8 perce
Staffordot szépen telibevertékEzért van rajta búvárruha
Negritis, a vajda
8 perce
Nálunk nagyon érvényes az a klasszikus amikor a védelmet nézzük hogy " hatos...faszt, kilences!"
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 perce
a Brisker-drive

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 perce
Staffordot szépen telibeverték
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 perce
Tuti te döngeted a legidősebb Irsay lányt, aki megtartotta Ballardot.A noket. Ketszer is.Nem tudom mit tolsz, de Árpa Attila jelezte, hogy a Super Bowlra kér belőle.Manningnek es Bradynek sem kellett lab, Jones mindkettonel jobb.Steichen kinyírta a lábait, anélkül meg Dr. Jones rosszabb, mint a róla szóló Aqua szám.De az, de az!Még a dívizióban sem az. 😀Azért mégis csak jó nézni az otthoni melegből, hogy szétfagynak Foxboroban meg Chicagoban 😀Nem jo nezni. A lucas oilben lenne jo nezni, ahogy Jones megmutatja, hogy o a liga legjobb iranyitoja
jamaicababa
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
14 perce
A noket. Ketszer is.Nem tudom mit tolsz, de Árpa Attila jelezte, hogy a Super Bowlra kér belőle.Manningnek es Bradynek sem kellett lab, Jones mindkettonel jobb.Steichen kinyírta a lábait, anélkül meg Dr. Jones rosszabb, mint a róla szóló Aqua szám.De az, de az!Még a dívizióban sem az. 😀Azért mégis csak jó nézni az otthoni melegből, hogy szétfagynak Foxboroban meg Chicagoban 😀Nem jo nezni. A lucas oilben lenne jo nezni, ahogy Jones megmutatja, hogy o a liga legjobb iranyitoja
jamaicababa
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
15 perce
Nem tudom mit tolsz, de Árpa Attila jelezte, hogy a Super Bowlra kér belőle.Manningnek es Bradynek sem kellett lab, Jones mindkettonel jobb.Steichen kinyírta a lábait, anélkül meg Dr. Jones rosszabb, mint a róla szóló Aqua szám.De az, de az!Még a dívizióban sem az. 😀Azért mégis csak jó nézni az otthoni melegből, hogy szétfagynak Foxboroban meg Chicagoban 😀Nem jo nezni. A lucas oilben lenne jo nezni, ahogy Jones megmutatja, hogy o a liga legjobb iranyitoja
jamaicababa
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
18 perce
Amúgy a kosok szarva pont tud sok szart okozni, hogy belenő az állat arcába.
Löfli
Poloska vagyok.
18 perce
Manningnek es Bradynek sem kellett lab, Jones mindkettonel jobb.Steichen kinyírta a lábait, anélkül meg Dr. Jones rosszabb, mint a róla szóló Aqua szám.De az, de az!Még a dívizióban sem az. 😀Azért mégis csak jó nézni az otthoni melegből, hogy szétfagynak Foxboroban meg Chicagoban 😀Nem jo nezni. A lucas oilben lenne jo nezni, ahogy Jones megmutatja, hogy o a liga legjobb iranyitoja
jamaicababa
Stez
iktriad
Stez
iktriad
18 perce
Ezt a meccset szerintem az a csapat fogja megnyerni, amelyik jobban alkalmazkodik a körülményekhez, jobb formában van, kevesebbet hibázik és több pontot szerez.#zomborisanyiing
nagylaza, főpohárnok
19 perce
Kösz, de nem biztos, hogy azon a szinten is ilyen jól tudok teljesíteni.Ezt a meccset szerintem az a csapat fogja megnyerni, amelyik jobban alkalmazkodik a körülményekhez, jobb formában van, kevesebbet hibázik és több pontot szerez.Szia, érdekel egy állás a főcsoportdöntőre?
nagylaza, főpohárnok
shawnka
19 perce
Steichen kinyírta a lábait, anélkül meg Dr. Jones rosszabb, mint a róla szóló Aqua szám.De az, de az!Még a dívizióban sem az. 😀Azért mégis csak jó nézni az otthoni melegből, hogy szétfagynak Foxboroban meg Chicagoban 😀Nem jo nezni. A lucas oilben lenne jo nezni, ahogy Jones megmutatja, hogy o a liga legjobb iranyitoja
jamaicababa
Stez
iktriad
Stez
19 perce

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
20 perce
Ezt a meccset szerintem az a csapat fogja megnyerni, amelyik jobban alkalmazkodik a körülményekhez, jobb formában van, kevesebbet hibázik és több pontot szerez.Ami még biztosan elengedhetetlen, hogy vagy Ramsnek, vagy Bearsnek hívják. Legalábbis én erre tippelnék.
nagylaza, főpohárnok
20 perce
Ezt a meccset szerintem az a csapat fogja megnyerni, amelyik jobban alkalmazkodik a körülményekhez, jobb formában van, kevesebbet hibázik és több pontot szerez.Szia, érdekel egy állás a főcsoportdöntőre?
nagylaza, főpohárnok
23 perce
De az, de az!Még a dívizióban sem az. 😀Azért mégis csak jó nézni az otthoni melegből, hogy szétfagynak Foxboroban meg Chicagoban 😀Nem jo nezni. A lucas oilben lenne jo nezni, ahogy Jones megmutatja, hogy o a liga legjobb iranyitoja
jamaicababa
Stez
iktriad
23 perce
Stafford búvárruhát húzott a faszára