Draft 2025
2 feliratkozó
9 hónapja
Mostmar Ewersra is rabokhetne valaki. Mondjuk az Indianapolis.én abban bízok hogy Elgersma is kimegy SS előtt 😊
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Walker itt már szép fogás
9 hónapja
Majdnem 😊bills feljöttÍgért WR1 Allennek
Negritis, a vajda
KeyG

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Szép sapi

9 hónapja
bills feljöttÍgért WR1 Allennek
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Mostmar Ewersra is rabokhetne valaki. Mondjuk az Indianapolis.
9 hónapja
Ha nem nézzük a hátterét, csak mint játékost, akkor itt már steal. Aki akarja, most is behúzhatja, nincs értelme a 6. körig várni, de már 3. körben is ez volt a helyzet.de itt pont arról van szó, hogy van mondjuk 5-6 csapat ami kivnné a 6. körben, ő viszont nem akar ott kimenniHatalmas ötlet. Egy senkinek nem kellő QB majd ELDÖNTI melyik csapatba megy.Szerintem nem fogják draftolni SS-tHat miutan ha ebben a korben sem viszik el, szerintem elore szolni fog az apja a GM-eknek, hogy ne draftoljak, nem fog alairni ugysem, mert UDFA-kent majd o eldonti, hova akar menni.
KeyG
Stez
Mintha Schmuck Andor mondaná a Victoria Secret modelleknek, hogy ne tolongjanak, majd Ő VÁLASZT
ZERO_L
Negritis, a vajda
9 hónapja
Bills-nek fétise idén előttünk egy pickkel választani 😀
Lesz ez még így se!
9 hónapja
Gyere, már felvágtam a pipit meg a bacont. Még a paprikát meg a hagymát kell, meg előfőzni a borsót...Hmmm, lett volna jobb a poszton szerintemszólj ha kész a csirke, megyek át
warr_b
Sixo

9 hónapja
nagydarab atléta aki nem tud futballozni. korán kezdtük a late Al Davis féle pickeketLegalább most nem első kört adtatok ezért.
deyell
9 hónapja
bills feljött
9 hónapja
nagydarab atléta aki nem tud futballozni. korán kezdtük a late Al Davis féle pickeket
buhloone mindstate
9 hónapja
Én egész nap csak szidom a csapatod ,te meg ilyen szépen beszélsz a Diósgyőrről, most nagyon rosszul érzem magamleader ment a Jax-be az biztos, de hogy NFL-ben Kiser mekkora teljesítményre lesz képes...jó kérdésVan kismillió LB-nk, hála Balféknek. 😀 Ha Kiser olyan lesz, mint a Diósgyőrben volt, akkor jó pick. 😀
Klaci79
iktriad
9 hónapja
espn rank 237, az igen
9 hónapja
leader ment a Jax-be az biztos, de hogy NFL-ben Kiser mekkora teljesítményre lesz képes...jó kérdésVan kismillió LB-nk, hála Balféknek. 😀 Ha Kiser olyan lesz, mint a Diósgyőrben volt, akkor jó pick. 😀
Klaci79
9 hónapja
Hmmm, lett volna jobb a poszton szerintemszólj ha kész a csirke, megyek át
warr_b
9 hónapja
leader ment a Jax-be az biztos, de hogy NFL-ben Kiser mekkora teljesítményre lesz képes...jó kérdés
9 hónapja
Hmmm, lett volna jobb a poszton szerintem

9 hónapja
Ja hát nem nekünk, mindenki másnak 😀Én benéztem párszor a Jets topikba a szezon közben, és nem úgy tünt mint ha jól szórakoznátok. De lehet csak félreértettem. 😊Hé mi azért szórakoztatóan vagyunk szarokhát, hiába new york a csapat amit művel az utóbbi 10-15 évben sajnos érdektelen semmija hogy rohadjanak meg, már jó pár éveJax pikk előtt nincs reklám, a régi jó dolgokból nem maradt semmi 😕az most a jets 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
Jan
Lesz ez még így se!
9 hónapja
a hc fanok igenhát azért Rodgers bukását elég sokan élveztékmármint kinek? 😊Hé mi azért szórakoztatóan vagyunk szarokhát, hiába new york a csapat amit művel az utóbbi 10-15 évben sajnos érdektelen semmija hogy rohadjanak meg, már jó pár éveJax pikk előtt nincs reklám, a régi jó dolgokból nem maradt semmi 😕az most a jets 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
szerintem ha marketing részt nézzük a jags szórakoztatóbb
oda ment tervor a megváltó, ott volt urban meyer pusztítani
a jetsről meg a buttfubmle jut eszembe oszt csók
Negritis, a vajda
Wester
de az átlagember abból látott egy semmilyen szezont megtolva 3 playyel előtte évben
9 hónapja
Én benéztem párszor a Jets topikba a szezon közben, és nem úgy tünt mint ha jól szórakoznátok. De lehet csak félreértettem. 😊Hé mi azért szórakoztatóan vagyunk szarokhát, hiába new york a csapat amit művel az utóbbi 10-15 évben sajnos érdektelen semmija hogy rohadjanak meg, már jó pár éveJax pikk előtt nincs reklám, a régi jó dolgokból nem maradt semmi 😕az most a jets 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
9 hónapja
de itt pont arról van szó, hogy van mondjuk 5-6 csapat ami kivnné a 6. körben, ő viszont nem akar ott kimenniHatalmas ötlet. Egy senkinek nem kellő QB majd ELDÖNTI melyik csapatba megy.Szerintem nem fogják draftolni SS-tHat miutan ha ebben a korben sem viszik el, szerintem elore szolni fog az apja a GM-eknek, hogy ne draftoljak, nem fog alairni ugysem, mert UDFA-kent majd o eldonti, hova akar menni.
KeyG
Stez
Mintha Schmuck Andor mondaná a Victoria Secret modelleknek, hogy ne tolongjanak, majd Ő VÁLASZT
ZERO_L
9 hónapja
hát azért Rodgers bukását elég sokan élveztékmármint kinek? 😊Hé mi azért szórakoztatóan vagyunk szarokhát, hiába new york a csapat amit művel az utóbbi 10-15 évben sajnos érdektelen semmija hogy rohadjanak meg, már jó pár éveJax pikk előtt nincs reklám, a régi jó dolgokból nem maradt semmi 😕az most a jets 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Wester
Negritis, a vajda
Wester
szerintem ha marketing részt nézzük a jags szórakoztatóbb
oda ment tervor a megváltó, ott volt urban meyer pusztítani
a jetsről meg a buttfubmle jut eszembe oszt csók
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!