Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Raiders halmozza a pickeket xdd, bár én 37-en írtam Willt hozzájuk.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Raiders előtt kimegy Will Johnson... megint kiment a célpont eggyel előttünk, jön is a letrade fuck már
built for this shit
11 hónapja
ez a srác jó lesz, szerintem nagyot fogott a Cardsha egészséges tud maradni mindenképp
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Na, Cards jön, Johnsont kiviszik?nincs már pickünk ma hacsak nem tradelünk vissza.
Ha már nem utána a Miami
zacknorb
11 hónapja
TE run mire mi jövünk, így esèlyes hogy Goedert mèg marad. Annyira nem bánom ha így lesz 😊Nem is értem Howie miért akar megszabadulni tőle.
dande2
11 hónapja
The #Raiders are trading No. 48 to the #Texans, per source.
11 hónapja
ez a srác jó lesz, szerintem nagyot fogott a Cards
11 hónapja
TE run mire mi jövünk, így esèlyes hogy Goedert mèg marad. Annyira nem bánom ha így lesz 😊
11 hónapja
Na, Cards jön, Johnsont kiviszik?Ha már nem utána a Miami
Poloska vagyok.
11 hónapja
nah will johnson eddig csúszott
11 hónapja
MI EZ A PICK? 3 JOBB TE VOLT MÉG BENN!!!Elment az ész (= Gladestone) a Rams war roomból. 😉
zacknorb
11 hónapja
"not the vatican"ez annyira fos vicc még mindig
11 hónapja
MI EZ A PICK? 3 JOBB TE VOLT MÉG BENN!!!
Poloska vagyok.
11 hónapja
Oregon ‹3
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Nekem bármelyik körben para lenne, nem azért mert milyen játékos, hanem az egész cirkusz miatt ami vele együtt járEhh, pedig annyira biztam Jerry papában, hogy kihúzza Sanderst... még a végén tényleg lecsúszik 3. körbe, és parázhatunk nehogy nálunk kössön kibiztosan nem fog...de azért 3. körben már nem lenne olyan nagy para, addigra a dollárjelek is eltűnnek a közeléből, meg az egoja is talán megközelíti az IQ-ját
Jan
Klaci79
11 hónapja
A tippszmiksz közbe megkért hogy updateljem a papírjaim. Erre ez a szar olyan használhatatlan, feltöltöttem a képeket olyan helyre mint a jogsi a lakcímkártyát, aztán el se menti (vagy de és már be is küldte egyből ?), de kitörölni se lehet. Nem értem miért nem lehet egy normális állami rendszer. sorry az offért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Ehh, pedig annyira biztam Jerry papában, hogy kihúzza Sanderst... még a végén tényleg lecsúszik 3. körbe, és parázhatunk nehogy nálunk kössön kibiztosan nem fog...de azért 3. körben már nem lenne olyan nagy para, addigra a dollárjelek is eltűnnek a közeléből, meg az egoja is talán megközelíti az IQ-ját
Jan
11 hónapja
A Colts most vesztette el Odeyingbo-t, pótolniuk kellett nekik is a kvótátA Jets olyan az afrikaiakkal, mint a Utah D a polinézekkel.Egy nigériai és nem a Jets húzta.most betáraztunk afrikaiból, Fashanu meg Membou egymás utáni évben
Sixo
Wester
Sixo
11 hónapja
A Jets olyan az afrikaiakkal, mint a Utah D a polinézekkel.Egy nigériai és nem a Jets húzta.most betáraztunk afrikaiból, Fashanu meg Membou egymás utáni évben
Sixo
Wester
11 hónapja
Ehh, pedig annyira biztam Jerry papában, hogy kihúzza Sanderst... még a végén tényleg lecsúszik 3. körbe, és parázhatunk nehogy nálunk kössön ki
11 hónapja
Mike Green akkor az ügyei miatt csúszik?tekintve hogy kiment még 1 edge, szinte biztos
KeyG
11 hónapja
Akkor most már beírhatom, a csudába 😀 ez nem rossz pickAz 1. körösük nem volt az.
dande2
11 hónapja
Egy nigériai és nem a Jets húzta.Egy újabb nigériai és nem a Jets húzta. Már semmi sem a régi. Mi jön legközelebb - a Lions Super Bowl contender lesz?
Sixo