Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
hajrá Bucs! és hajrá Bills! 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
pedig benne kódolva van a success' ez 1értelmű... van az a típus, ez messziről látszik...max még pici idő
több mint 10 éve
A cserék között legalább tudnak valamit csinálni, első csapatban nem jutnának előrébb. Szezonban sem fognak sokat csinálni, ha csapatba kerülnek. Harris meg is sérült ma.
több mint 10 éve
Sugar#26
75
tényleg korábban kellet volna bevetni 1 negyeddel(?) , de mivel annyira hasítunk, nem fér oda😊))oziboziA rebesgetett lehetőségből az első csapatban annyi lett hogy Harris kapott úgy 3 snapet? Aztán nem értem azt sem hogy Washington miért nem volt a pályán a 3. negyedben egy end zone szituációnál. (a Hyno TD ha jól emlékszem)
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
tényleg korábban kellet volna bevetni min. 1 negyeddel(?) , de mivel annyira hasítunk, nem fér oda😊))
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
😊))))))))))))))))))))))))))
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Közben újabb sérülés a Raidersnél.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
sérültCharles James rosterhelyének kezdenek lőni...😕AsbeeGrimble játszik?Bazzani
több mint 10 éve
Na nekem eddig tartott a meccs, a töbit holnap megnézem. Sziasztok.
több mint 10 éve
nem rossz, biztos a király futójátékra és a masszív D-re alapoztok, ha így lesz öröm lesz a bears fanoknak jags meccset nézni 😊davemayerA támadófalnak gondjai vannak a futásblokkolással. Amúgy minden rendben.
Side benefit of playing the Jags in the preseason is pre-scouting all their cuts who will be signed by the Lions next month.Miért, idén jobb játékosokat kukázhattok, mint az elmúlt években. 😀😀
ÁÁÁÁÁ nem akarok több jaguárt! 😊Bazzani
több mint 10 éve
Charles James rosterhelyének kezdenek lőni...😕AsbeeGrimble játszik?
több mint 10 éve
Charles James rosterhelyének kezdenek lőni...😕
több mint 10 éve
Side benefit of playing the Jags in the preseason is pre-scouting all their cuts who will be signed by the Lions next month.ÁÁÁÁÁ nem akarok több jaguárt! 😊
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Woodson is megérdemli a köszöntést.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
nem rossz, biztos a király futójátékra és a masszív D-re alapoztok, ha így lesz öröm lesz a bears fanoknak jags meccset nézni 😊Hennenek is csak 1 volt eddig.... Összesen 2 passzolt TDnk volt az előszezonban....iktriadStanzi pick. Höri nem fog örülni.értem, ügyes (volt a preseasonban), de az az 1 TD sztem kevés, még mindig nem elég ahhoz hogy meccseket lehessen nyerni (már ha releváns adatoknak vesszük ezeket).davemayer
Ja Bortles eddigi statjai 3 meccs alatt:
44/28 435 yard, 1 TD, 103.9 rating.iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
azért létezik még a csapat mert te nekik drukkolsz 😛davemayerÖsszekeversz Shao Khannal. 😀
több mint 10 éve
azért létezik még a csapat mert te nekik drukkolsz 😛Azt hittem a Jagsre nem tudok hatni. Bár van egy olyan teóriám már egy ideje, hogy azért szenved ennyit a csapat az utóbbi években, mert nekik drukkolok...iktriadBortles 16/10 156 yard 1 TD. 116.1 QB rating. Nem rossz.eljinxelted... már megintphylos
Vajon Houstonban ma is Clowneyt vinnék 1/1re?
Közben 3-0 ide turnoverekben.iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Hennenek is csak 1 volt eddig.... Összesen 2 passzolt TDnk volt az előszezonban....Stanzi pick. Höri nem fog örülni.értem, ügyes (volt a preseasonban), de az az 1 TD sztem kevés, még mindig nem elég ahhoz hogy meccseket lehessen nyerni (már ha releváns adatoknak vesszük ezeket).davemayer
több mint 10 éve
Azt hittem a Jagsre nem tudok hatni. Bár van egy olyan teóriám már egy ideje, hogy azért szenved ennyit a csapat az utóbbi években, mert nekik drukkolok...Bortles 16/10 156 yard 1 TD. 116.1 QB rating. Nem rossz.eljinxelted... már megintphylos
Vajon Houstonban ma is Clowneyt vinnék 1/1re?
Közben 3-0 ide turnoverekben.iktriad
több mint 10 éve
Stanzi pick. Höri nem fog örülni.értem, ügyes (volt a preseasonban), de az az 1 TD sztem kevés, még mindig nem elég ahhoz hogy meccseket lehessen nyerni (már ha releváns adatoknak vesszük ezeket).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
a ST egy pár yard visszahordás, .és 1 fumble-n kívül csinált vlm 1 hónapja??? talán nem kaptunk még TD - t... egyenlőre
több mint 10 éve
Stanzi pick. Höri nem fog örülni.Ja Bortles eddigi statjai 3 meccs alatt:
44/28 435 yard, 1 TD, 103.9 rating.