NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 399
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Sugar#26
75
túl sok a kezdő Jets játékos még mindig...AsbeeVicken kívül nem nagyon láttam volna hogy bárkit is lecseréltek.
több mint 10 éve
hülye, és átdobja keresztbe a labdát seggében a védővelStezBortles nem fél, nincsenek érzései a pályán..
több mint 10 éve
És eddig összességében milyen?StezInkább rossz mint jó.
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 825
gyönyörű play Perrytől Flynn meg eladja
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
höhh, Schaub a GB 2nd D-je ellen ujra sikeres pass dobott😊Pari3 pass Schaubtol, majd 5 incompete+fumbli....szep...
Mack int, ez tenyleg szep....
több mint 10 éve
hülye, és átdobja keresztbe a labdát seggében a védővel
több mint 10 éve
Wow, Bortles!
több mint 10 éve
túl sok a kezdő Jets játékos még mindig...
több mint 10 éve
És eddig összességében milyen?De, amikor Raiola pihent akkor ő vagy Keyton volt a kezdő C.Kezdőben meg sem fordult edzéseken, meccseken?StezSwanson hol játszogat Lionsban? Második csapatban? Mert azt hallottam, hogy OG-ban is próbálgatják.StezMichael Williams playing LT with the 2s. Austin LG, Swanson C, Reynolds RG, Waddle RT.
De amúgy valóban játszik G-t is néha.Bazzani
Meccsen nem.Bazzani
több mint 10 éve
Ayers valami borzalom
több mint 10 éve
De, amikor Raiola pihent akkor ő vagy Keyton volt a kezdő C.Kezdőben meg sem fordult edzéseken, meccseken?StezSwanson hol játszogat Lionsban? Második csapatban? Mert azt hallottam, hogy OG-ban is próbálgatják.StezMichael Williams playing LT with the 2s. Austin LG, Swanson C, Reynolds RG, Waddle RT.
Meccsen nem.
több mint 10 éve
The Lions have 103 yards in penalties. No jokes. They really have 103 yards in penalties.Most dobálják ki magukat a zebrák inkább és ne amikor tétre megy.
Játék zászló, játék zászló, játék zászló.Bazzani
több mint 10 éve
Moore - neck injury...
több mint 10 éve
Kezdőben meg sem fordult edzéseken, meccseken?Swanson hol játszogat Lionsban? Második csapatban? Mert azt hallottam, hogy OG-ban is próbálgatják.StezMichael Williams playing LT with the 2s. Austin LG, Swanson C, Reynolds RG, Waddle RT.
több mint 10 éve
The Lions have 103 yards in penalties. No jokes. They really have 103 yards in penalties.Játék zászló, játék zászló, játék zászló.
több mint 10 éve
höhh, Schaub a GB 2nd D-je ellen ujra sikeres pass dobott😊
több mint 10 éve
Swanson hol játszogat Lionsban? Második csapatban? Mert azt hallottam, hogy OG-ban is próbálgatják.StezMichael Williams playing LT with the 2s. Austin LG, Swanson C, Reynolds RG, Waddle RT.
De amúgy valóban játszik G-t is néha.
több mint 10 éve
A sok flag meghülyített.iktriad bebaszott😀AsbeeA Lions tévései nem ismerik Angert. 😀😀 3as Redfern játszik K/Pt....iktriadAnger a holder volt nem? Arról beszéltek.Bazzani
több mint 10 éve
Swanson hol játszogat Lionsban? Második csapatban? Mert azt hallottam, hogy OG-ban is próbálgatják.
több mint 10 éve
iktriad bebaszott😀A Lions tévései nem ismerik Angert. 😀😀 3as Redfern játszik K/Pt....iktriadAnger a holder volt nem? Arról beszéltek.Bazzani
több mint 10 éve
😀😀 😀😀A Lions tévései nem ismerik Angert. 😀😀 3as Redfern játszik K/Pt....iktriadA 3-as szám után szerintem alapból sokan gondolnak Angerre:dAsbee
több mint 10 éve
A Lions tévései nem ismerik Angert. 😀😀 3as Redfern játszik K/Pt....iktriadA 3-as szám után szerintem alapból sokan gondolnak Angerre:d
több mint 10 éve
A Lions tévései nem ismerik Angert. 😀😀 3as Redfern játszik K/Pt....iktriadAnger a holder volt nem? Arról beszéltek.