Green Bay Packers - Arizona Cardinals
1 hónapja
Váratlanul könnyű volt. Jövő héten kiderül, hogy ez mennyire "kifutott eredmény" volt, vagy...
1 hónapja
SBL
2 211
Na most pl. gyakorolhatott volna. Erre térdelünk.11/16 a mérlege, ez vérszegény.Majd gyakorolja egy kicsit, oszt belejön.
gamerkr
SBL
1 hónapja
köszi a követést, jobbulást a sérülteknek
1 hónapja
SBL
2 211
Már a közönségnek játszik a csapat.Nagyon menő az, amikor a QB is előremegy blokkolni.Azt se értem ebben a driveban mit keres még a pályán...
Aztán persze ha belesérül, akkor igazi brainfart move, pláne 21 pont előnyben.
Kampman
Rubens
1 hónapja
Tactful Cactus
13 828
Nagyon várom a jövő hetit, és még az sem lesz vízválasztó. Viszont kurvára flow-ban van az NFC North, és ehhez nem igazán vagyunk hozzászokva.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Rubens
811
Nagyon menő az, amikor a QB is előremegy blokkolni.Azt se értem ebben a driveban mit keres még a pályán...
Aztán persze ha belesérül, akkor igazi brainfart move, pláne 21 pont előnyben.
Kampman
1 hónapja
Kampman
28 253
Nagyon menő az, amikor a QB is előremegy blokkolni.Aztán persze ha belesérül, akkor igazi brainfart move, pláne 21 pont előnyben.
1 hónapja
Kampman
28 253
Ha agyvérzéses meccsünk van, utána vegyétek elő ezt.Volt egy 2011-es Rams elleni alapszakaszmeccsünk (a 15-1-es szezon ugye), amikor úgy nyertünk 24-3-ra, hogy a 2. félidőben már egy pont sem született egyik oldalon sem.
Indubitably
Na az volt a legkellemesebb altató.
1 hónapja
SBL
2 211
Nem értem a Cards miért húzza az időt ezekkel az időkérésekkel.
1 hónapja
Indubitably
454
Ha agyvérzéses meccsünk van, utána vegyétek elő ezt.
I... don't care... John.
1 hónapja
Arra próbáltam utalni, hogy egy rúgónak kevésbé komplex a feladatköre, mint a többi csapatrész tagjainak. Ezt az egy dolgot viszont jól kellene csinálnia.Csak azt nem értem, mivel tölti az idejét. 0-24-ben kellene lődöznie a labdákat a két rúd közé.Mint ahogy neked is nonstop a munkádat kellene végezni?
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
1 hónapja
remélem nem most lőtte el a D a muníciót a szezonrakelleni fog december-januárra
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
X-nek nem jut labda3 kierőszakolt és megszerzett fumble, mikor volt ilyen nekünk utoljára?
1 hónapja
Jó, akkor most már érjük el a 40-et!
1 hónapja
Csak azt nem értem, mivel tölti az idejét. 0-24-ben kellene lődöznie a labdákat a két rúd közé.Mint ahogy neked is nonstop a munkádat kellene végezni?
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
komoly, hogy ennek a Cardsnak adtunk egy alamizsna győzelmet, a Rams utánbleh
1 hónapja
Furcsa érzés, hogy a negyedik negyed java még hátravan, és nincs miért izgulni.
1 hónapja
SBL
2 211
11/16 a mérlege, ez vérszegény.Majd gyakorolja egy kicsit, oszt belejön.
gamerkr
1 hónapja
Narveson ezzel a field goallal bebiztosította magát a PO-raSzegény, az arcán azt láttam, még dolgozik benne az előző kihagyott. Csak azt nem értem, mivel tölti az idejét. 0-24-ben kellene lődöznie a labdákat a két rúd közé.
pecsi92
1 hónapja
Tactful Cactus
13 828
Narveson ezzel a field goallal bebiztosította magát a PO-raÉs a Packers?
pecsi92
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Kampman
28 253
11/16 a mérlege, ez vérszegény.Nem is lenne olyan nagy baj, ha mondjuk 55-ről meg ilyen távolságokból lennének a hibái, de jóval rövidebbekről is hibázik.
gamerkr
1 hónapja
Kampman
28 253
Narveson ezzel a field goallal bebiztosította magát a PO-raÉn is ettől félek.
pecsi92
1 hónapja
11/16 a mérlege, ez vérszegény.