Green Bay Packers - Atlanta Falcons
több mint 10 éve
Sanyi megadta a tippet a Packers ellen, a Seahawks készül nagyban, melyik sztárelkapójának adja Julio szerepét

több mint 10 éve
Ne hülyéskedj már, volt vagy 3 olyan homály passza , mint Geno-nak fénykorában. Julio csinál belőle QB-t ma.Ryan ma is elég gagyi.Sixo67nem rossz abszolút, a pickje volt hatalmas homály, előtte és azóta is jó, nyilván mondjuk Jones felé dobál mindent, de ha elkapja..Stez

több mint 10 éve
ha Peppers nyom két tacklet a maradék időben, kiszoptam fantasyban Fucu ellen 😀StezMost egy ideig nem fog.
több mint 10 éve
Ryan ami is elég gagyi.Sixo67nem rossz abszolút, a pickje volt hatalmas homály, előtte és azóta is jó, nyilván mondjuk Jones felé dobál mindent, de ha elkapja..

több mint 10 éve
Antonio Freeman is jó volt. Az egyik MNF meccsen a Vikings ellen hatalmas volt az utolsó elkapása.Old Green Bayhe did what ????? 😊

több mint 10 éve
Antonio Freeman is jó volt. Az egyik MNF meccsen a Vikings ellen hatalmas volt az utolsó elkapása.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
ha Peppers nyom két tacklet a maradék időben, kiszoptam fantasyban Fucu ellen 😀

több mint 10 éve
Favre majdnem Superbowlba vitte őket. De aztán dobott egy Bortlest a döntő pillanatban. 😀😀és mégis milyen távolMinnesota nincs annyira messze Green Baytől. 😀😀iktriadbizony, Favre sírhatott, amikor a tróger Drivernek és Jenningsnek kellett dobálniaStezJennings mondjuk tényleg egy tróger, de ez messzire vezetKampmanKampman
több mint 10 éve
Trógernek tróger, de hogy nagyon jó elkapó volt, az vitathatatlan voltbizony, Favre sírhatott, amikor a tróger Drivernek és Jenningsnek kellett dobálniaStezJennings mondjuk tényleg egy tróger, de ez messzire vezetKampman
Driver végképp, Ricsi megnyilvánulásai pontosan megmutatják, hogy 8 évnyi NFL közvetítés után sincs tisztában semmivel sem

több mint 10 éve
és mégis milyen távolMinnesota nincs annyira messze Green Baytől. 😀😀iktriadbizony, Favre sírhatott, amikor a tróger Drivernek és Jenningsnek kellett dobálniaStezJennings mondjuk tényleg egy tróger, de ez messzire vezetKampman

több mint 10 éve
Jones-elleni védekezése a gyengepontja ennek a GB-nek, aki verni akar le kell csapni rá

Liverpool Fc
több mint 10 éve
250 yard -- és pont amikor ellenem van fantasyban 😀
több mint 10 éve
Minnesota nincs annyira messze Green Baytől. 😀😀bizony, Favre sírhatott, amikor a tróger Drivernek és Jenningsnek kellett dobálniaStezJennings mondjuk tényleg egy tróger, de ez messzire vezetKampman
több mint 10 éve
bizony, Favre sírhatott, amikor a tróger Drivernek és Jenningsnek kellett dobálniaStezJennings mondjuk tényleg egy tróger, de ez messzire vezet

több mint 10 éve
Mostanában már néha-néha a hátam mögé nézek, hogy nincs-e itt a szobában. 😀😀Jinxelt te, nem ismered?Sixo67őt csak te ismered, de te talán túlságosan isKampman
több mint 10 éve
bizony, Favre sírhatott, amikor a tróger Drivernek és Jenningsnek kellett dobálnia

több mint 10 éve
végre egy levédett passz
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
"Favrenak nem voltak ilyen célpontjai... " Nagy a Brománc. Szerintem Ricardonak küldte a fütykösét ábrázoló képeket Brett papa, nem annak a Jetses sideline reportercsajnak. 😀😀