Hall of Fame Game 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért olyan sokan nem házasok szerintem a játékosaink közül.Tele vagytok sztár játékosokkal , fél csapatnak gyűrűje van lassan.Sixo67divatfanHöriA "Jaguars divatfan" (egyelőre) értelmezhetetlen kifejezés.iktriad
több mint 10 éve
Tele vagytok sztár játékosokkal , fél csapatnak gyűrűje van lassan.divatfanHöriA "Jaguars divatfan" (egyelőre) értelmezhetetlen kifejezés.iktriad
több mint 10 éve
Na, akkor mára ennyi volt. Következő meccs:
Péntek 01:00 Jets - Colts! Az se lesz rossz.
több mint 10 éve
divatfanHöriA "Jaguars divatfan" (egyelőre) értelmezhetetlen kifejezés.
több mint 10 éve
Én is csak akkor tudtam meg, hogy nem idei UDFA amikor az ismertetőt fordítottam, ott írták ,hogy Jagses volt.Azt se tudtam, hogy nálunk volt. 😀iktriaden.wikipedia.org/wiki/Dontrelle_InmanSixo67Mi is befogadtuk az összes kukás játékosotok az elmúlt 2 évben (Inman , Cox) , ez lenne a minimum tőletek !Sixo67Ki az az Inman?iktriad
több mint 10 éve
divatfanAzt se tudtam, hogy nálunk volt. 😀iktriaden.wikipedia.org/wiki/Dontrelle_InmanSixo67Mi is befogadtuk az összes kukás játékosotok az elmúlt 2 évben (Inman , Cox) , ez lenne a minimum tőletek !Sixo67Ki az az Inman?iktriad
több mint 10 éve
Azt se tudtam, hogy nálunk volt. 😀en.wikipedia.org/wiki/Dontrelle_InmanSixo67Mi is befogadtuk az összes kukás játékosotok az elmúlt 2 évben (Inman , Cox) , ez lenne a minimum tőletek !Sixo67Ki az az Inman?iktriad
több mint 10 éve
en.wikipedia.org/wiki/Dontrelle_InmanMi is befogadtuk az összes kukás játékosotok az elmúlt 2 évben (Inman , Cox) , ez lenne a minimum tőletek !Sixo67Ki az az Inman?iktriad
több mint 10 éve
Mi is befogadtuk az összes kukás játékosotok az elmúlt 2 évben (Inman , Cox) , ez lenne a minimum tőletek !Sixo67Ki az az Inman?
több mint 10 éve
Mi is befogadtuk az összes kukás játékosotok az elmúlt 2 évben (Inman , Cox) , ez lenne a minimum tőletek !Tele vagyunk védőfalemberekkel(és most szombaton igazoltunk még egyet), szóval nem hiszem.iktriadÖsszetörted az álmaim 😕 Mind1 Jagsbe úgyis beveszik.Sixo67Ezen megy alapján nem hinném , hogy lesz South Carolinás a Giants 53as keretében 😕Sixo67Meglepetés lenne ha Quarles bekerülneAsbee
több mint 10 éve
Kerry Wynn de nagy tapír😀
több mint 10 éve
Tele vagyunk védőfalemberekkel(és most szombaton igazoltunk még egy tapasztalt DTt), szóval nem hiszem.Összetörted az álmaim 😕 Mind1 Jagsbe úgyis beveszik.Sixo67Ezen megy alapján nem hinném , hogy lesz South Carolinás a Giants 53as keretében 😕Sixo67Meglepetés lenne ha Quarles bekerülneAsbee
több mint 10 éve
Nem árt a mély rotáció, 7 DT sztem még simán belefér 😀A két kezdő Jenkins és Hankins, de mögöttük ott van szorosan Patterson. Bromley harmadik körösként alap és Kuhn is korrekt csereAsbeeÖsszetörted az álmaim 😕 Mind1 Jagsbe úgyis beveszik.Sixo67Ezen megy alapján nem hinném , hogy lesz South Carolinás a Giants 53as keretében 😕Sixo67Meglepetés lenne ha Quarles bekerülneAsbee
több mint 10 éve
A két kezdő Jenkins és Hankins, de mögöttük ott van szorosan Patterson. Bromley harmadik körösként alap és Kuhn is korrekt csereÖsszetörted az álmaim 😕 Mind1 Jagsbe úgyis beveszik.Sixo67Ezen megy alapján nem hinném , hogy lesz South Carolinás a Giants 53as keretében 😕Sixo67Meglepetés lenne ha Quarles bekerülneAsbee
több mint 10 éve
Összetörted az álmaim 😕 Mind1 Jagsbe úgyis beveszik.Ezen megy alapján nem hinném , hogy lesz South Carolinás a Giants 53as keretében 😕Sixo67Meglepetés lenne ha Quarles bekerülneAsbee
több mint 10 éve
Thad Lewis a meccs megfordításáért és megnyerésért vezethet driveot. 😊
több mint 10 éve
Ezen megy alapján nem hinném , hogy lesz South Carolinás a Giants 53as keretében 😕Sixo67Meglepetés lenne ha Quarles bekerülne
több mint 10 éve
Ezen megy alapján nem hinném , hogy lesz South Carolinás a Giants 53as keretében 😕
több mint 10 éve
működő screen játék...ilyen is régen voltAsbeeCsak a garbage time, a 3. (4?) csapat és Painter kellett hozzá.
több mint 10 éve
de, az volt a terv hogy aztán Glenn lehessen LG vagy RT.De amúgy Kou-ról nem azt mondták, hogy kezdő LT lesz? erre most a giants 4 sora szétszedi RT-ben.Sixo67Kouandjio borzasztóAsbeeKouandijo de retek.Sixo67Ezért draftolták Sentrel Hendersont is B tervnek. 😀iktriad
egyelőre lassan halad a folyamat
több mint 10 éve
De amúgy Kou-ról nem azt mondták, hogy kezdő LT lesz? erre most a giants 4 sora szétszedi RT-ben.Sixo67Úgy tűnik az északi klíma nem tesz neki jót.
több mint 10 éve
működő screen játék...ilyen is régen volt
több mint 10 éve
De amúgy Kou-ról nem azt mondták, hogy kezdő LT lesz? erre most a giants 4 sora szétszedi RT-ben.Kouandjio borzasztóAsbeeKouandijo de retek.Sixo67Ezért draftolták Sentrel Hendersont is B tervnek. 😀iktriad
több mint 10 éve
HB draw😀Mondtam, hogy benne maradt a playbookban.
Közben beküldtük Paintert megnyerni a meccsetAsbee
Szóltatok neki, hogy vezettek? Mert ha nem, még képes és leadja az előnyt.