Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Hoyer: Houston - KC dráma négy felvonásban?
több mint 10 éve
van meccs? aszittem csak a Kansas melegítése megy, mi meg random trollkodunkHát ja eleg sokan beszelnek a meccsrol :/Plusz alig fele csak az OFF550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀83 ebből a kezdő sípszó előtt!
Beki
iktriad
mukijoe
Wester
több mint 10 éve
Egy hosszabbítás sokat lendítene a dolgon550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀A 2014-es Colts-Chiefs több mint 2000 volt meccs végére, úgyhogy bele kell húzni
Beki
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Hát ja eleg sokan beszelnek a meccsrol :/Plusz alig fele csak az OFF550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀83 ebből a kezdő sípszó előtt!
Beki
iktriad
mukijoe
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ki kezdi a Houston tragédiája második felvonását?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Egy jó kis eagles pecc.550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀Mi lenne ha az Eagles jatszana
Beki
Almodik a nyomor
Janek
több mint 10 éve
csak akkor jár a szponzopéz BoBnek ha kikéri az időket..
több mint 10 éve
nincs itt ano, én meg most nem iszok550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀A 2014-es Colts-Chiefs több mint 2000 volt meccs végére, úgyhogy bele kell húzni
Beki
Kampman
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
a tavalyi Colts-Chiefs eredménykövető mekkora epic volt, istenem 😀
több mint 10 éve
550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀Mi lenne ha az Eagles jatszana
Beki
Almodik a nyomor
több mint 10 éve
550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀A 2014-es Colts-Chiefs több mint 2000 volt meccs végére, úgyhogy bele kell húzni
Beki
több mint 10 éve
PO meccsen ez alapPlusz alig fele csak az OFF550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀83 ebből a kezdő sípszó előtt!
Beki
iktriad
mukijoe
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
ST Powwa! Alexnel mindig irjak mennyi meccst nyert par eve sorozatban. Ja, elfelejtve elso eveit, meg aFriscoval es aChiefsszel, csak hat nem epp o volt ott a faktor.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Már ez se a régi. Régen a 80%a az volt.Plusz alig fele csak az OFF550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀83 ebből a kezdő sípszó előtt!
Beki
iktriad
mukijoe
több mint 10 éve
deeee várta valaki komolyan hogy a Texans bármiféle produkciót tol ma? :S
több mint 10 éve
Rekord rekord hátán FORUM FUTURE HOF-ok leszünk😀550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀83 ebből a kezdő sípszó előtt!
Beki
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Plusz alig fele csak az OFF550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀83 ebből a kezdő sípszó előtt!
Beki
iktriad
több mint 10 éve
De jó kedvűek a szurkolók xDNézz több Eagles meccset, találsz ott még jobb kedvűeket is 😀
Sixo
több mint 10 éve
550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀Hoyer felpörgette
Beki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Ezért mi a ráknak kérték ki az időt?Reklam is van
kapitnono
több mint 10 éve
azért várjuk meg h bejutnak egyáltalán Howardék 😀Majd a Houston-Oklahoma meccs jó lesz augusztusban az NRG StadiumbanMeg az NBA playoffban is.
baggio
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Tankcsapda koncert lesz félidőben???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
kikérték az időt, hogy utána térdeljenek, logikusHát lehet el kellett Hoyernak magyarázni, hogy térdelés közben ne dobjon INTet.
Shilkor
több mint 10 éve
Szerintem nem Kuuuuuuuuhnt éltetik épp Houstonban...Hanem TJ Hosmándzádét : D
iktriad