Houston Texans - Tennessee Titans
több mint 4 éve
soha többé ne csináld a szeretett anyanyelvemmel amit épp megtettél.Figyelj. Ha úgy érzed valakivel szeretnél németül beszélni csak szólj. Profi a németem. LOSS LOSS REINE DIE PANTZER !!! GRANATE !!!GRANATE !!!nope, born in Germanyna ma is tanultam valamit, hiába, nem magyar az anyanyelvem.Baszod, neked nem a magyar az anyanyelved?? Ezt az írásaid alapján nem hiszem el...
briareos
Szokol
briareos
Sixo
több mint 4 éve
Ne fanyalogj már.hát igen, henry leeresztettNem rossz, de nem olyan dinamikus már, mit lehet tenni
briareos
Jakehomer
több mint 4 éve
Figyelj. Ha úgy érzed valakivel szeretnél németül beszélni csak szólj. Profi a németem. LOSS LOSS REINE DIE PANTZER !!! GRANATE !!!GRANATE !!!nope, born in Germanyna ma is tanultam valamit, hiába, nem magyar az anyanyelvem.Baszod, neked nem a magyar az anyanyelved?? Ezt az írásaid alapján nem hiszem el...
briareos
Szokol
briareos
több mint 4 éve
Hát azért újonc szezonjában azért jobb volt azt meg kell hagyni.Remélem Henry most kifutkározta magát...és elvileg sérült
ThundersNFL
briareos
több mint 4 éve
Jawohl!Remélem Henry most kifutkározta magát...és elvileg sérült
ThundersNFL
briareos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
hát igen, henry leeresztettNem rossz, de nem olyan dinamikus már, mit lehet tenni
briareos
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Remélem Henry most kifutkározta magát...és elvileg sérült
ThundersNFL
több mint 4 éve
Remélem Henry most kifutkározta magát...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
JajSzabolcsi gyerek vagyok, átérzem. Engem mindig a kellesz (pl haza kellesz mennem, haza kell majd mennem helyett) szóval basztattak. Meguntam a faszba, elmentem egy nyelvészhez és megnyugtatott, hogy a nyelvjárások alapján helyes, ahogy az evvel, avval is. Szóval szopjanak le mind! 😀ezért is ment mindig az azzal ezzel vs avval evvel fight amikor még irtam "cikkeket" ide.Laza...nope, born in Germanyna ma is tanultam valamit, hiába, nem magyar az anyanyelvem.Baszod, neked nem a magyar az anyanyelved?? Ezt az írásaid alapján nem hiszem el...
briareos
Szokol
briareos
Szokol
briareos
Szokol
Eddig ezt borsodiaktól hallottam
Nagyon rossz 😀
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Sanyit és Ricsit agymosó gyógyszerként receptre is fel lehetne írni
több mint 4 éve
Hunreeth
105
Mondjuk egy Broncos, Bengals, Bears, Redskinsben elférne, akár még egy Colts és Raiders számára is előrelépés lenne. Az a Bengals Daltonnal nem tudott PO-t nyerni, McCarronnal pedig meglett volna, ha Burfict nem csinál 2x15 yardos büntit.McCarron NFL kezdő szint? Wut?hát látod nem?
Sixo
sztem trollkodnak már direkt 😀
briareos
több mint 4 éve
Szabolcsi gyerek vagyok, átérzem. Engem mindig a kellesz (pl haza kellesz mennem, haza kell majd mennem helyett) szóval basztattak. Meguntam a faszba, elmentem egy nyelvészhez és megnyugtatott, hogy a nyelvjárások alapján helyes, ahogy az evvel, avval is. Szóval szopjanak le mind! 😀ezért is ment mindig az azzal ezzel vs avval evvel fight amikor még irtam "cikkeket" ide.Laza...nope, born in Germanyna ma is tanultam valamit, hiába, nem magyar az anyanyelvem.Baszod, neked nem a magyar az anyanyelved?? Ezt az írásaid alapján nem hiszem el...
briareos
Szokol
briareos
Szokol
briareos
több mint 4 éve
ezért is ment mindig az azzal ezzel vs avval evvel fight amikor még irtam "cikkeket" ide.Laza...nope, born in Germanyna ma is tanultam valamit, hiába, nem magyar az anyanyelvem.Baszod, neked nem a magyar az anyanyelved?? Ezt az írásaid alapján nem hiszem el...
briareos
Szokol
briareos
Szokol
több mint 4 éve
McCarron NFL kezdő szint? Wut?hát látod nem?
Sixo
sztem trollkodnak már direkt 😀
több mint 4 éve
Laza...nope, born in Germanyna ma is tanultam valamit, hiába, nem magyar az anyanyelvem.Baszod, neked nem a magyar az anyanyelved?? Ezt az írásaid alapján nem hiszem el...
briareos
Szokol
briareos
több mint 4 éve
nope, born in Germanyna ma is tanultam valamit, hiába, nem magyar az anyanyelvem.Baszod, neked nem a magyar az anyanyelved?? Ezt az írásaid alapján nem hiszem el...
briareos
Szokol
több mint 4 éve
na ma is tanultam valamit, hiába, nem magyar az anyanyelvem.Baszod, neked nem a magyar az anyanyelved?? Ezt az írásaid alapján nem hiszem el...
briareos
több mint 4 éve
Háát azért Watt nem állt messze karrierje legjobb éveitől idén.
több mint 4 éve
Cruyffista
3 340
Imadom ezt a gyereket. Paros lábbal rúgta ki az OROY szoba ajtaját.
több mint 4 éve
Hát Henry sem annyira dinamikus, mint újonc évében. Kár érte.
több mint 4 éve
Wow, elit elkapás...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀