Indianapolis Colts - Atlanta Falcons
25 napja
Jones maradt ugyanaz a szerencsétlen balfasz, csak berakták egy jobb csapatba.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
25 napja
lol, TV-n magyar kinder reklám a dazn-ngépen előtte meg a klasszikus amcsi cuccok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Az OL is elhitte az elso ket honap utan, hogy milyen kurva jo, aztan azota valahogy elfelejtettek jatszani, a ket szele szornyu a falnak.
25 napja
nyilván ráadásul Walker még fantasyban is ellenem van..
25 napja
ez a walker - pearce ff - fr kombó a múlthéten is bejött😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
Nem akarok senkit megbántani, de ezeket a képsorokat már láttam néha, amikor DJ egy másik mezben volt.
25 napja
Falcons védelme igencsak felnyársalta most a Colts O-linet
25 napja
á, faszom
25 napja
na végre valami plusz
25 napja
ez az ember nem tud dobni.Sosem tudott igazabol.
Kenny
25 napja
Nekem megfelelne, hogy jól mondtad és múlt héten játszottatok jól 😀jolvan. kerekitettem😃ha minden masodik heten jatszanank egesz jo csapat lennenk.?
Kenny
múlt héten volt a heartbrake L a pecc ellen, előtte meg rongyosra szopatott a félelmes miami delfinek csapata
peach
Kenny

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
hát ez mázli volt.. ez egy nagyon sima td lett volna, ha penix nem dob ilyen fost, pedig aztán holt egyszerű szitu volt tényleg
25 napja
blackmon mi a faszt csinált..
25 napja
jolvan. kerekitettem😃ha minden masodik heten jatszanank egesz jo csapat lennenk.?
Kenny
múlt héten volt a heartbrake L a pecc ellen, előtte meg rongyosra szopatott a félelmes miami delfinek csapata
peach
25 napja
ha minden masodik heten jatszanank egesz jo csapat lennenk.?
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
Na ha Grover is kiesik, nem marad a falnak közepe. Fasza

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
na még stewart is kiesik az tényleg jó nagy szopás lesz..
25 napja
ha minden masodik heten jatszanank egesz jo csapat lennenk.
25 napja
mindkét edzői kar hülye volt itt a végén..
Szesze
Szerkesztette: Negritis, a vajda
25 napja
Mentálisan nem vagyunk ott ahol az első 7-8 héten. Steichen is balfaszkodik, a játékosok is, sok a bünti. Valahogy húzzuk ezt be aztán menjünk bye weekre.

25 napja
lol, kiszaladok boltba erre vezet a falcones
25 napja
Jaaa, ebben egyetertek veled, ezeket a rovidyardos hivasokat en sem igazan ertettem Steichentol. De mar az elozo heten is ugyanezeket baszta el egyebkent, en azt erzem, hogy ugyanolyan rosszul hiv ma is, mint legutobb.Csak amikor 3rd and 2 van és tudod hogy ráfogsz menni negyedikre, akkor legalább az egyikkel megpróbálod megfutni.Mi a fasz+mért nem tudunk futni?????Mert ahhoz passzjatekkal szet kell huzni a vedelmet, ha nem teszed, szettomik a boxot. Csak epp a passzjatek nem mukodik, elozo heten sem ment, most sem, csaloka volt DJ remek mutatoja, Piecre hozta a yardok nagyjat ket big playjel, amit azert a Falcons secondary rendesen be is nezett. Amugy azokon a jatekokon kivul baromira nem haladunk.
bobi0092
Stez
bobi0092