Indianapolis Colts - Atlanta Falcons
25 napja
Algeier hol lesz jovore kezdo futo?
25 napja
Ez eddig egy jó meccs...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
Ez nagyon sima sajnos eddig
25 napja
London már 40+ yard, go on dude
25 napja
ez szép volt Londonnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
tekintve hogy on live tv volt kiírva ez a nevének, volt honnan meríteniMike Penis JrEz azert eleg olcso poen, senkinek se jutott meg eszebe…
Negritis, a vajda
Dennis90
25 napja
egyszer mindennek meg kell történnieJaja azt vagom, csak gyoztes kontra egybol 1/1 szerintem meg nem volt.Raiders SB Loss után lett 1/2Mondjuk volt egyebkent mar olyan, hogy adott evben a bajnok a kovetkezo szezonban 1/1 lett? 😀Figyelj kiegyezek abba ha idén 1/32-t de jövőre 1/1-et adtok. De szerintem amúgy te is 😀Nem szabad, ez most kva fontos meccs, nagyon nehez a tovabbi sorsolasunk, meg hat van ez a csapat, valami Jets, ennek jo volna ketszer 1/32-t adni tudod. 😀Sauce ma negy pick. Mark my word.Legyen, de aztán veszítsetek 😀
Stez
Wester
Stez
Wester
Durva lenne.
Stez
Negritis, a vajda
Stez
25 napja
Eddig ez a meccs is a hibákról szól. Nem szeretem az ilyen meccseket, kiszámíthatatlanok. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Jaja azt vagom, csak gyoztes kontra egybol 1/1 szerintem meg nem volt.Raiders SB Loss után lett 1/2Mondjuk volt egyebkent mar olyan, hogy adott evben a bajnok a kovetkezo szezonban 1/1 lett? 😀Figyelj kiegyezek abba ha idén 1/32-t de jövőre 1/1-et adtok. De szerintem amúgy te is 😀Nem szabad, ez most kva fontos meccs, nagyon nehez a tovabbi sorsolasunk, meg hat van ez a csapat, valami Jets, ennek jo volna ketszer 1/32-t adni tudod. 😀Sauce ma negy pick. Mark my word.Legyen, de aztán veszítsetek 😀
Stez
Wester
Stez
Wester
Durva lenne.
Stez
Negritis, a vajda
25 napja
Mike Penis JrEz azert eleg olcso poen, senkinek se jutott meg eszebe…
Negritis, a vajda
25 napja
Extra pont meg luxus... Ahh
25 napja
Innestől garbage time
25 napja
Mike Penis Jr
25 napja
Raiders SB Loss után lett 1/2Mondjuk volt egyebkent mar olyan, hogy adott evben a bajnok a kovetkezo szezonban 1/1 lett? 😀Figyelj kiegyezek abba ha idén 1/32-t de jövőre 1/1-et adtok. De szerintem amúgy te is 😀Nem szabad, ez most kva fontos meccs, nagyon nehez a tovabbi sorsolasunk, meg hat van ez a csapat, valami Jets, ennek jo volna ketszer 1/32-t adni tudod. 😀Sauce ma negy pick. Mark my word.Legyen, de aztán veszítsetek 😀
Stez
Wester
Stez
Wester
Durva lenne.
Stez
25 napja
Ott is a Sauce fumble, csak harmasban volt ebben a playben!
25 napja
úgyis kell, eldroppolni egy td-t kezdésnek
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
Ezzel konkrétan akár végig is mehetett volna.
25 napja
Mekkora drop
25 napja
Mondjuk volt egyebkent mar olyan, hogy adott evben a bajnok a kovetkezo szezonban 1/1 lett? 😀Figyelj kiegyezek abba ha idén 1/32-t de jövőre 1/1-et adtok. De szerintem amúgy te is 😀Nem szabad, ez most kva fontos meccs, nagyon nehez a tovabbi sorsolasunk, meg hat van ez a csapat, valami Jets, ennek jo volna ketszer 1/32-t adni tudod. 😀Sauce ma negy pick. Mark my word.Legyen, de aztán veszítsetek 😀
Stez
Wester
Stez
Wester
Durva lenne.
25 napja
Beírtam, hogy Drake London, de a Drake-t utána kitöröltem. Beküldés után már vártam valami hasonló megjegyzést 😀London ma is csillogjon, az a lényeg. Még ha ki is kapnak, akkor is 😊Berlin!😁🤣
shagi0206
Boccs a szar poénért...
nagir
25 napja
yo
25 napja
London ma is csillogjon, az a lényeg. Még ha ki is kapnak, akkor is 😊Berlin!😁🤣
shagi0206
Boccs a szar poénért...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
Figyelj kiegyezek abba ha idén 1/32-t de jövőre 1/1-et adtok. De szerintem amúgy te is 😀Nem szabad, ez most kva fontos meccs, nagyon nehez a tovabbi sorsolasunk, meg hat van ez a csapat, valami Jets, ennek jo volna ketszer 1/32-t adni tudod. 😀Sauce ma negy pick. Mark my word.Legyen, de aztán veszítsetek 😀
Stez
Wester
Stez
Lesz ez még így se!