Indianapolis Colts - Atlanta Falcons
25 napja
Na, Jones elássa magát, vagy megmenti?Warren megmenti őt.
peterk2005 udvari bolond
25 napja
ott van!!!!
25 napja
Punt lesz
25 napja
Na, Jones elássa magát, vagy megmenti?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Ki szidta itt Franklint? 2 TFL 3 play alatt.én, de a denveri troyt
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
tényleg döntő lehet az ST ezen a meccsen
25 napja
Ki szidta itt Franklint? 2 TFL 3 play alatt.Leszarom, remelem holnap kibasszuk.
iktriad
25 napja
Ki szidta itt Franklint? 2 TFL 3 play alatt.
25 napja
mondjuk kipróbalhatnánk, hogy meglepő módon elsőre passzolunk, utána futunk. meg, hogy csak rövid slantekkel haladunk. vagy ilyesmi.most az van h futás vagy 10+ yardos passz. robinson is ugyanolyan szar mint a qb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
Franklin remelem csak a feldobasra megy a palyara, aztan jatsszunk inkabb tiz vedovel, szarabb nem lenne az egysegnesze, ott a sack 😀
Stez
25 napja
jeeeee
25 napja
Borzasztó flag

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
ezt óriási geciség volt bedobni, főleg ilyen szituban
25 napja
Ez azert ajandek volt a Falconsnak
25 napja
Nevetseges
25 napja
Sztem blackmon ma a legjobb támadónk. ez egy vicc zászló volt ezzel együtt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
nemár bazdmeg!
25 napja
Akkor nem, ha vezetsz egy 8-9 perces drive-ot, TD-vel a vegen (ez most elmeletileg mondom)Szerintem egyértelműen a védekezés jobb, bármitől függetlenülColts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Wester
25 napja
Abbol a szempontbol en nem szeretem, hogy masodikkent tamadni teljesen mas lelektan, csak a mezonygolra mesz, ovatos vagy es beszarian mesz neki a playcallingnak is szvsz sok esetben, mert nem akarsz rizikozni.Szerintem egyértelműen a védekezés jobb, bármitől függetlenülColts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Wester
25 napja
Mert elrontottak a penzfeldobast, a reklam alatt megismeteltek, es azt a Falcons nyerteMi vedekezunk.Colts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Stez
25 napja
persze, de ez is lett végülSzerintem egyértelműen a védekezés jobb, bármitől függetlenülColts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Wester