Indianapolis Colts - Atlanta Falcons
25 napja
fasznak nem engeditek be..
25 napja
Csak ez a vedelem meg Penixet is alul tudja mulni, az a bajom.mondjuk ha csak futnak akkor nem számít
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Engedjuk inkabb be bazdmeg, Franklint meg Badgleyvel parban basszuk ki vegre a faszba, ertekelhetetlen ez az ember, akarcsak Pratt.
25 napja
Nb2-es fodballista vagy te is?akkor is egy fos marad.Falcons fanokat kérdeztem. 😊Ha Penix TD-t csinál, mit fogtok mondani róla? 😊Hogy tökös gyerek. 😀
peterk2005 udvari bolond
iktriad
peterk2005 udvari bolond
én is tekertem már be szabit 20 méterről mégse lettem nb1-es focista.
Kenny
Tepper takarodj!
25 napja
ez a lehető legszarabb forgatókönyv volt kb..
25 napja
Nem a legtökéletesebb ( eddig ) de relatíve ez az első éve, én még nem török felette pálcátFalcons fanokat kérdeztem. 😊Ha Penix TD-t csinál, mit fogtok mondani róla? 😊Hogy tökös gyerek. 😀
peterk2005 udvari bolond
iktriad
peterk2005 udvari bolond
25 napja
Kenny akkor is rinyalna, ha lenne egy Mahomes-unk. 😀Falcons fanokat kérdeztem. 😊Ha Penix TD-t csinál, mit fogtok mondani róla? 😊Hogy tökös gyerek. 😀
peterk2005 udvari bolond
iktriad
peterk2005 udvari bolond
25 napja
Csak ez a vedelem meg Penixet is alul tudja mulni, az a bajom.A hulye is tudja, hogy futni fognak, de bazmeg hat-het yardokat engedunk, nulla blitz, a ket agyatlan LB-nk meg geci azt sem tudjak, hol van a labda, a tamadotol tiz yardra vannak a paya masik oldalan.Hadd pörögjön az óra, csak td-t nem szabad kapni, majd a red zone-ban bekeményítenek és bíznak Penixben 😊
Stez
Jakehomer
25 napja
A hulye is tudja, hogy futni fognak, de bazmeg hat-het yardokat engedunk, nulla blitz, a ket agyatlan LB-nk meg geci azt sem tudjak, hol van a labda, a tamadotol tiz yardra vannak a paya masik oldalan.Hadd pörögjön az óra, csak td-t nem szabad kapni, majd a red zone-ban bekeményítenek és bíznak Penixben 😊
Stez
Tepper takarodj!
25 napja
Kiszopunk, de ezt Steichenen mehy el..Be kéne most engedni, aztán fusson Taylor field goalért. Jó terv? 😊
Bence94

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
kenny köpködi csak. mondjuk keményen hárman vagyunk jelen 😀Falcons fanokat kérdeztem. 😊Ha Penix TD-t csinál, mit fogtok mondani róla? 😊Hogy tökös gyerek. 😀
peterk2005 udvari bolond
iktriad
peterk2005 udvari bolond
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
Inkább mennél Kirk kapitánnyal ??afaszt, a bajom az, hogy draftoltuk.sétál fel, huzogatja a seggéből a nadrágot, felmegy 3&out és lejön. ez az irányítónk.az a bajod, hogy feka. valld csak be 😀
Kenny
peach
Kenny
25 napja
akkor is egy fos marad.Falcons fanokat kérdeztem. 😊Ha Penix TD-t csinál, mit fogtok mondani róla? 😊Hogy tökös gyerek. 😀
peterk2005 udvari bolond
iktriad
peterk2005 udvari bolond
én is tekertem már be szabit 20 méterről mégse lettem nb1-es focista.
Szerkesztette: Kenny
25 napja
Falcons fanokat kérdeztem. 😊Ha Penix TD-t csinál, mit fogtok mondani róla? 😊Hogy tökös gyerek. 😀
peterk2005 udvari bolond
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Kiszopunk, de ezt Steichenen mehy el..
25 napja
Pass rush nélkül ez nehéz lesz...

25 napja
Ha Penix TD-t csinál, mit fogtok mondani róla? 😊Hogy tökös gyerek. 😀
peterk2005 udvari bolond
25 napja
A hulye is tudja, hogy futni fognak, de bazmeg hat-het yardokat engedunk, nulla blitz, a ket agyatlan LB-nk meg geci azt sem tudjak, hol van a labda, a tamadotol tiz yardra vannak a paya masik oldalan.
25 napja
Ha Penix TD-t csinál, mit fogtok mondani róla? 😊

25 napja
egy nagy play kéne a D-től
25 napja
Nem is a Colts lenne amugy, ha nem kapna valami gatya TD-t ugy, hogy nem is marad ido tamadni
25 napja
afaszt, a bajom az, hogy draftoltuk.sétál fel, huzogatja a seggéből a nadrágot, felmegy 3&out és lejön. ez az irányítónk.az a bajod, hogy feka. valld csak be 😀
Kenny
peach
25 napja
jobb lenne ha gardner végig menne londonnal
25 napja
sétál fel, huzogatja a seggéből a nadrágot, felmegy 3&out és lejön. ez az irányítónk.az a bajod, hogy feka. valld csak be 😀
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...