Indianapolis Colts - Atlanta Falcons
25 napja
Szerintem egyértelműen a védekezés jobb, bármitől függetlenülColts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Lesz ez még így se!
25 napja
Mi vedekezunk.Colts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
25 napja
Colts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
nem, védekeznek, jó ez így
25 napja
Colts nyerte a feldobást és támadást választott?
25 napja
En vedekeztem volna eloszor…Alapbol egy vlagi nagy gyokerseg ez az OT szabaly, hogy ha az elso nem szerez pontot, utana mar az elso pont nyer.
Bence94
25 napja
En vedekeztem volna eloszor…Ugyanarra gondolunk.
Bence94

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Én most védekezést választottam volna. Most nem tudjuk, hogy esetleges FG-t rúghatjuk vagy TD-re kell menni.

25 napja
En vedekeztem volna eloszor…Colts választotta a kezdést? nemár
Bence94
25 napja
En vedekeztem volna eloszor…
25 napja
Franklin remelem csak a feldobasra megy a palyara, aztan jatsszunk inkabb tiz vedovel, szarabb nem lenne az egyseg
25 napja
a kettő ugyanaz 😀 ha nem jó a fal akkor DJ szar.. max a futást tudja akkor hozzá tenniDJ szépen visszahozta itt a végén, remélem kitart a lendület OT-ben isAz a gond, hogy nem csak Jones problémás, hanem a pass block is borzasztó. Nem tudom hogy tudtunk ennyire visszaesni, de hatalmasat esett a fal teljesítménye (passz blokkban).
Szesze
peterk2005 udvari bolond
25 napja
DJ szépen visszahozta itt a végén, remélem kitart a lendület OT-ben isAz a gond, hogy nem csak Jones problémás, hanem a pass block is borzasztó. Nem tudom hogy tudtunk ennyire visszaesni, de hatalmasat esett a fal teljesítménye (passz blokkban).
Szesze

25 napja
ezt elejteni..Classic már azon agyalt, hova fog fordulni/futni, közben elfelejtette megfogni a lasztit, slumpoló wr-ek signature move-ja
Szesze
Tepper takarodj!
25 napja
jó, de annak már 4 éveLaquon Tradwell? Az még játszik? Ordas nagy wr bustTrevor első évében kb WR1 volt nálunk Meyer alatt. 😀
shagi0206
iktriad
25 napja
hosszabbításban még nem kaptunk ki idén, szóval jöhet 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
Laquon Tradwell? Az még játszik? Ordas nagy wr bustTrevor első évében kb WR1 volt nálunk Meyer alatt. 😀
shagi0206
25 napja
DJ szépen visszahozta itt a végén, remélem kitart a lendület OT-ben is
25 napja
mooney olyan szépen ejtette el hogy aszittem troy franklint vagy jerry jeudyt látom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
és innentől hosszabbítás
25 napja
az grounding
25 napja
Laquon Tradwell? Az még játszik? Ordas nagy wr bust
25 napja
ezt elejteni..