Indianapolis Colts - Atlanta Falcons
25 napja
az kritikus Taylor blokk volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
széép
25 napja
ezzel kb game over 😕
25 napja
csinalt három passzt, hello! 😀na, én ezért csípem a gyereket. mert határ szar egész meccsen, aztán végigmegy. oké, nem kellett nagy truvaj, de amit a második félidőben művelt az is csoda, hogy eltalált valakit.Clutch handoffok voltak
peach
Jakehomer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
Tisztázatlan mai napig a szabály, de ez nem lehet catch
25 napja
ezt mondjuk nem lehet megadni
25 napja
remélem nem adják meg elkapásnak..
25 napja
Kivancsi lennek a special teams-ek teljesitmenyere, szerintem kb 2x annyit hozott a colts mint mi. Komolyan annak kell orulni, hogy nem dobtak rajuk ma 6 zaszlot
25 napja
2 első körért b@zdmeg ne és már áll folyton a saját lábadbanén 4 kör után sem botlok el
malloy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Kenny = Szivacski!!!!Nb2-es fodballista vagy te is?akkor is egy fos marad.Falcons fanokat kérdeztem. 😊Ha Penix TD-t csinál, mit fogtok mondani róla? 😊Hogy tökös gyerek. 😀
peterk2005 udvari bolond
iktriad
peterk2005 udvari bolond
én is tekertem már be szabit 20 méterről mégse lettem nb1-es focista.
Kenny
Jakehomer
25 napja
na, én ezért csípem a gyereket. mert határ szar egész meccsen, aztán végigmegy. oké, nem kellett nagy truvaj, de amit a második félidőben művelt az is csoda, hogy eltalált valakit.Clutch handoffok voltak
peach
Tepper takarodj!
25 napja
ott van megint a return 😊
25 napja
Az ST menti meg a seggét a többieknek
25 napja
na, én ezért csípem a gyereket. mert határ szar egész meccsen, aztán végigmegy. oké, nem kellett nagy truvaj, de amit a második félidőben művelt az is csoda, hogy eltalált valakit.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
2 első körért b@zdmeg ne és már áll folyton a saját lábadban
25 napja
gardner harmadszor esik el
25 napja
most kell megfogni a 2 pontost és jöhet a gw drive 😊
25 napja
Hát jobb lett volna, mint kikérni az időket.Kiszopunk, de ezt Steichenen mehy el..Be kéne most engedni, aztán fusson Taylor field goalért. Jó terv? 😊
Bence94
peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
lehettem vóna.Nb2-es fodballista vagy te is?akkor is egy fos marad.Falcons fanokat kérdeztem. 😊Ha Penix TD-t csinál, mit fogtok mondani róla? 😊Hogy tökös gyerek. 😀
peterk2005 udvari bolond
iktriad
peterk2005 udvari bolond
én is tekertem már be szabit 20 méterről mégse lettem nb1-es focista.
Kenny
Jakehomer