NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Indianapolis Colts - Baltimore Ravens
75
18
19:00
Pittsburgh Steelers - Atlanta Falcons
50
16
Detroit Lions - New Orleans Saints
45
10
RedZone week 1
36
8
Cincinnati Bengals - Tampa Bay Buccaneers
35
9
Jacksonville Jaguars - Cleveland Browns
26
6
Carolina Panthers - Chicago Bears
16
9
Houston Texans - Buffalo Bills
16
8
19:00, ARENA4
Tennessee Titans - New York Jets
13
5
Indianapolis Colts - Baltimore Ravens
1 órája
Harap a D#?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
1 órája
Annak azert nem orulok, hogy DJ mar ilyen hamar elkezdte a brainfartot, tavaly tobbszor is remekul jatszott, es meg igy is nehez volt ilyen vedelemmel, mi lesz itt, ha o sem lesz jo..
1 órája
itt is csöves műfű van? Szegény lamart majdnem megölte.Szerintem az összes fedettbe az van
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 órája
gedam
6 521
itt is csöves műfű van? Szegény lamart majdnem megölte.
1 órája
Zseniális amikor a futó ÉRINTETLENÜL csinál TDt.
1 órája
Pass prot nem létezettIgen, csak a mi rushereink olyanok, mint amikor a pro dayeken a QB prospecteket sepruvel kergetik, kicsit leporoljak az iranyitot, de szerelni nem tudjak. 😃
KeyG
1 órája
védő csávók mémesedteknekik ehhez nem kell lamar, minden héten megbízhatóan hozzák
gedam
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 órája
gedam
6 521
Lamar megint RBt játszik? 😀ilyen fallal és elkapókkal inkább azt
dande2
mondanám mindent
1 órája
Lamar megint RBt játszik? 😀
1 órája
Na jó.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 órája
gedam
6 521
védő csávók mémesedtek
1 órája
beszarasitt az úgy hívjuk, hogy #Löfliing
RedFive
1 órája
Nem számított a stáb arra hogy Lamar futni fog
1 órája
Szerintem egyebkent utoljara a rushereink a Mathis, Freeney korszakban tudtak szerelni, azota mindig gondunk volt ezekkel a lecsuszott sackekkel. 😃
1 órája
beszaras
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
1 órája
dániel bazmeg, ne legyél vak. viszont nagy play volt kovácstól az is igazIgen, eltakarta a 180 fontos wr a mogotte allo vedot, jo volt DJ-tol. 😃
fake.id
1 órája
Úgyis azzal számoltam hogy nyeretlenül jön a csapat Londonba, nem hiszem hogy félrement volna a jóslat.
1 órája
dániel bazmeg, ne legyél vak. viszont nagy play volt kovácstól az is igaz
1 órája
momentum!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 órája
azért nem lamar ellen várnám különben sem a nagy villogást. de ja, épeszű ember ezektől már a scoring/rz/3rd down középmezőnynél is a seggét veri földhöz örömébenKenny maga kerte, hogy basszak ki, ugyhogy igazabol nem oszt nem szoroz sajnos, ki az utodja. De valami ilyesmi vedelmet vartam amugy.Secondary erosen kezdett mondjuk.emiatt a tavaly iren parkoló gyerek miatt baszták ki kennyt. már önmagában ezért nagy kedvenced lesz, érzem xd
Stez
fake.id
Stez
1 órája
Loop bemelegiteskor beverte 57, 58, es 62-rol is....38-rol meg kihagyta.
1 órája
Lamar sapkáján miért van háló? Valaki magyarázza már el nekem
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 órája
Kenny maga kerte, hogy basszak ki, ugyhogy igazabol nem oszt nem szoroz sajnos, ki az utodja. De valami ilyesmi vedelmet vartam amugy.Secondary erosen kezdett mondjuk.emiatt a tavaly iren parkoló gyerek miatt baszták ki kennyt. már önmagában ezért nagy kedvenced lesz, érzem xd
Stez
fake.id