Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 9 éve
csak a Patriotsbehivja a screent, a kurva anyad, te farokInnetől kezdve hajrá Titans vagy maradsz a Texans-nál? 😀
Stez
BCS
több mint 9 éve
behivja a screent, a kurva anyad, te farokInnetől kezdve hajrá Titans vagy maradsz a Texans-nál? 😀
Stez
több mint 9 éve
bár nem mennyei, de lehetne igazán innentől fogva egy edzőbuktatós szezonzárás
több mint 9 éve
Szét nyertem ma magam a fogadásokon 😀Én is csak azt sajnálom, hogy 2.90-re raktam a Texanst.... 3.20-nél kellett volna sziporkázni 😀
peterk2005
több mint 9 éve
Szét nyertem ma magam a fogadásokon 😀Hasonló okokból sokat buktam... :S
peterk2005
több mint 9 éve
Szét nyertem ma magam a fogadásokon 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
gratulálok a play híváshoz te fasz, 4&1-re screen 😀 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Rossz playhívás, megérdemeltük.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ez a play az utóbbi 2 év volt egy az egyben, ambitious but rubbish
több mint 9 éve
behivja a screent, a kurva anyad, te farok
több mint 9 éve
4&1 for the season 😊 Én nem passzolnék, csak szélre, villámgyorsan.

több mint 9 éve
tul undorito meccs, nem nezem ki az offense-bol, hogy megnyeri a vegen
több mint 9 éve
5 meccs jön. Közte a titánok, a miami.. ez viszi a mixet. Köszi, colts 😊Ugyanez, masik meccsekkel.. luck nevet imaba foglalom, ha lehozza.
jorge
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
5 meccs jön. Közte a titánok, a miami.. ez viszi a mixet. Köszi, colts 😊
több mint 9 éve
na, igy kell kikapni futassal es checkdown passzokkalPaganot lassan az nem szopatja be az ellenfél HC-jai közül, aki nem akarja...szánalmas.
Pagano pedig elbujhat, a szezon legfontosabb meccsen csunyan leszerepelt
Stez
több mint 9 éve
na, igy kell kikapni futassal es checkdown passzokkalPagano pedig elbujhat, a szezon legfontosabb meccsen csunyan leszerepelt
több mint 9 éve
Na, most én mondom, hogy rúgjuk ki Pagano-t. Mi a f*sznak kéri ki az időt 3.30-nál?

több mint 9 éve
Épp annyi időt hagyunk, hogy az FG után nyelhessünk egy TD-t...
több mint 9 éve
Csaki a koronat is felrata a mai produkciojara ezzel a 12 emberes flaggelRáadásul 12 emberrel sem fogtuk volna meg a futást
Stez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Csaki a koronat is felrata a mai produkciojara ezzel a 12 emberes flaggel
több mint 9 éve
Hazai pálya... 😀
több mint 9 éve
Szerintem előbb vonul vissza TB (kb 3-4 év) mint hogy ez náluk egyszerre előforduljon.Luck idén benne van a top5 QB-ban, de inkább top3. Abszolút nem hibázik olyanokat és annyit, mint a korábbi években. 1-1 rossz meccse minden QB-nak van, ma ez ilyen meccs. Majd szólok, ha Bradynek szar meccse van, az OL nem segíti ki, az elkapói meg dropolnak össze vissze, emiatt erőltetnie kell 1 elkapóját, aztán megnézzük akkor mi lesz.Ennek most nemtom mi értelme, mert nem Brady volt a hsz. tárgya, de legyen: 4 gyűrű, 6 SB, 9 AFC döntő, 201 megnyert meccs... 😊Esetleg ecsetelhetnéd még Brady egyéb nagyszerű tulajdonságait isSzvsz. Luck ennyi év után még mindig ugyanazt a hibát követi el: rossz döntéseket hoz. A legutóbbi interceptionnél néztem, hogy ahelyett, hogy kidobná a labdát, még mindig tartogatja és amikor már félig a földön van dobja el, ami néha nagy játékot hoz, néha meg egy sima labdavesztést. Brady egy ilyennél vagy kidobja oldalt vagy ráfekszik és bevállalja a sacket. (A fumble a vakoldalról jött, azzal nem volt mit tenni.)Remélem tényleg nem lesz PO, így elzavarják végre grigsonékatNem fogják elzavarni, de ez ami ma van nem is erről szól. Ezek végrehajtási hibák. Elesik az elkapó, Luck eladja saját 20-ason, goal line-nál tököl 3-4mp-ig álldogálva. Ezt playhívással nem javítod ki, ez a pályán dől el sajnos. 😕 Amíg erre hajlamosak a játékosok, mindig lesz ilyen meccsünk 😕
Farky
peterk2005
Burkus
szf61
Burkus
peterk2005
több mint 9 éve
A legjobb lenne ha lepörgetnék egy 9 perces driveval az órát pontszerzés nélkül 😀