NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
4
4
19:00, Netflix
Indianapolis Colts - Houston Texans
24 napja
én messze nem vagyok ilyen borúlátó, mondjuk DJ sérülése tényleg szarul hangzik és sajnos ezen a meccsen is látszott, hogy meg se próbálták futtatni ami az egyik legnagyobb fegyverre alapból, de ennek ellenére az offense még így is jobban teljesített, mint én előzetesen vártam volna ezen a meccsen. A legnagyobb gyengeség szerintem az hogy nagyon gyenge a pass-rush és ez ma is komolyan érződött.Igy, hogy Jones nem szazas, es tuti off Sauce, meg ugye Buckner is kiesett, a Jax beert minket, a Texans meg a seggunkben es rajtuk kivul 3-4 csapat elottunk az afc-ben, sokat en nem latok ebbe. Raadasul jatszunk a 49ersszel, a Patssel es a Seahawksszal is meg a csoportmeccseken kivul. A zebrakon meg elment zsinorban a masodik meccsunk wtf flagek miatt (ugy is, hogy a csapat is csinalja a barom hibait).Nah ennyi. Akkor en azt mondom, a serulesek tudataban, meg a formankat latva szerintem mi kiszalltunk a playoff versenybol. Grat a Texansnak, ilyen ez a popszakma.dehogy is, 8-4 van, ezen a két meccsen kurvára nem volt szerencse se + a bírók is tényleg belenyúltak, de ebből még bármi lehet
A zebraknak meg a retkes kva anyjukat.
Stez
Szesze
En ezt elengedtem.
Stez
24 napja
Igy, hogy Jones nem szazas, es tuti off Sauce, meg ugye Buckner is kiesett, a Jax beert minket, a Texans meg a seggunkben es rajtuk kivul 3-4 csapat elottunk az afc-ben, sokat en nem latok ebbe. Raadasul jatszunk a 49ersszel, a Patssel es a Seahawksszal is meg a csoportmeccseken kivul. A zebrakon meg elment zsinorban a masodik meccsunk wtf flagek miatt (ugy is, hogy a csapat is csinalja a barom hibait).Nah ennyi. Akkor en azt mondom, a serulesek tudataban, meg a formankat latva szerintem mi kiszalltunk a playoff versenybol. Grat a Texansnak, ilyen ez a popszakma.dehogy is, 8-4 van, ezen a két meccsen kurvára nem volt szerencse se + a bírók is tényleg belenyúltak, de ebből még bármi lehet
Stez
Szesze
En ezt elengedtem.
24 napja
Gratula a hjúszton zebrasnak…
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
24 napja
Nah ennyi. Akkor en azt mondom, a serulesek tudataban, meg a formankat latva szerintem mi kiszalltunk a playoff versenybol. Grat a Texansnak, ilyen ez a popszakma.dehogy is, 8-4 van, ezen a két meccsen kurvára nem volt szerencse se + a bírók is tényleg belenyúltak, de ebből még bármi lehet
Stez
24 napja
Ezt a meccset nem a fasszopó Houston nyerte meg a bírók csalták el.Nanana azért nem kell túlzásba esni. A támadók rengeteg hibával játszanak és egyébként a védelem sem elég domináns. Most is simán átfutnak rajtuk, mikor pont ezt nem szabadna engedni, nyomás is alig volt, a pálya közepét nem tudják levédekezni. Ez a teljesítmény egyszerűen kevés. És ha tegyük fel TD-t csinál a Colts, vagy elég lett volna egy mezőnygól, a Texans akkor is végigmegy, szóval ez ma sehogy nem volt jó.
Stev85
24 napja
Nah ennyi. Akkor en azt mondom, a serulesek tudataban, meg a formankat latva szerintem mi kiszalltunk a playoff versenybol. Grat a Texansnak, ilyen ez a popszakma.A zebraknak meg a retkes kva anyjukat.
24 napja
Ezt a meccset nem a fasszopó Houston nyerte meg a bírók csalták el.
24 napja
Nekem volt, de kurvara csendben voltal a Texans javara itelt hibaknalLehet ám értelmesen is kommunikálni. Bár gondolom nem volt gyerekszobád.Az a miénk!!!Erdekes, a kamu DPI-nel nem irtal semmit, te bohoc🤡
LanceVance
Bence94
LanceVance
24 napja
Ez így Texans W.
24 napja
jólvan, ennyi volt
24 napja
Világos, csak a kulcs playekben mindegy. Taylor is ordas jó, de ma 1 drive miatta állt meg. Ez van.Downsra nem tudok pipa lenni, mert allandoan bravur jatekokat csinal meg. Ma meg foleg remek volt, es egy oriasi elkapasat el is vettek a kamu Raimann flag miatt. De Pittman hetek ota masszivan el van tunve megint, pedig pont az ilyen meccseken kellene nagyon.Pittman fele amugy nem szabad dobni semmifele kulcsjatekban 😃Khmmm, az előző Downs felé ment. 😊
Stez
peterk2005 udvari bolond
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
24 napja
Lehet ám értelmesen is kommunikálni. Bár gondolom nem volt gyerekszobád.Az a miénk!!!Erdekes, a kamu DPI-nel nem irtal semmit, te bohoc🤡
LanceVance
Bence94
24 napja
Downsra nem tudok pipa lenni, mert allandoan bravur jatekokat csinal meg. Ma meg foleg remek volt, es egy oriasi elkapasat el is vettek a kamu Raimann flag miatt. De Pittman hetek ota masszivan el van tunve megint, pedig pont az ilyen meccseken kellene nagyon.Pittman fele amugy nem szabad dobni semmifele kulcsjatekban 😃Khmmm, az előző Downs felé ment. 😊
Stez
peterk2005 udvari bolond
24 napja
Mondjuk egy ilyen szar támadójátékkal akkor is kikapunk ha a zebrák nem ennyire "vakok". Én kezdtem elhinni hogy ebből a szezonból lehet valami, de teljesen szétesett a csapat, főleg a támadósor. Meg hát Badgley is berúghatta volna az XP-t, és akkor nem kell a negyedik.
24 napja
Egyik biroi csalásnál sem szólalt meg.Az a miénk!!!Erdekes, a kamu DPI-nel nem irtal semmit, te bohoc🤡
LanceVance
Bence94
24 napja
Ha azt az extrát nem fújják be habként a delay+dpi hiba tortára, akkor most elég lett volna a FG.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
24 napja
két meccs egymás után amiben döntő szerepe volt a zebráknak
24 napja
Pittman fele amugy nem szabad dobni semmifele kulcsjatekban 😃Khmmm, az előző Downs felé ment. 😊
Stez

24 napja
Pittman fele amugy nem szabad dobni semmifele kulcsjatekban 😃
24 napja
Jo, hogy ezt a facemasket is elfelejtettek eszrevenni, a kurva edes anyjukatMondom, én élőben is észrevettem, kilométerről.
Stez

24 napja
Az a miénk!!!nem volt meg az elkapás
LanceVance
mondjuk ilyen összebicsaklást se tudom mikor láttam utoljára külső behatás nélkül
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
24 napja
Tudom, hogy már nem vagy ott, de gondoltam hátha vannak még jó kapcsolataid arrafelé.Lassan ot eve nem dolgozom ott, de ha szeretned, Szollohoz ajanlhatlak, imadnak. 🥰🤣Szerintem izé lesz. Ez a megérzésem.Stez lehet beajánl az NSO-hoz, hamarosan írhatod a vélemény- és vezércikkeket.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Stez
24 napja
Az a miénk!!!Szerintem nektek csend van,
LanceVance