Indianapolis Colts - Tennessee Titans
több mint 3 éve
karak
40
áhh Yasin 😕
több mint 3 éve
Le kene ültetni
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Ya Sin menj már a picsába
több mint 3 éve
Ya Sin elég szar ma is
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Nem bantam meg hogy erre a meccsre neveztem be. 😊Mi mindig jó meccseket játszunk. 😛
Vrij6
több mint 3 éve
Nem bantam meg hogy erre a meccsre neveztem be. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ennyit ért a stop
több mint 3 éve
Remélem Höri jegyzetel! 😁
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Castonzo questionable terdserulessel :/ Clark timena az csodás...
Borbinho
több mint 3 éve
Megküzdöttünk érte, nem jött olcsón. 😀Na, melyik védelem tud előszor csinálni valamit?Mi 😛
peterk2005
Bence94
Azért, hogy érjen is valamit, most támadásban legalább fél pályáig el kellene menni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Castonzo questionable terdserulessel :/ Clark time
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Duff
3 133
Nah, eldőlt.
több mint 3 éve
Na, melyik védelem tud előszor csinálni valamit?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Bence94
1 949
na, a végén még pisztolypárbaj lesz a meccsből 😀
több mint 3 éve
Mult heten nalunk meglattak minden holdingot, igazan befujhatnak a nyilvanvalo false startot is. Nem mint azon mult volna, de Saffold elobb mozdult mint a tobbiek.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Bence94
1 949
hát bazmeg...
több mint 3 éve
Bence94
1 949
szép válasz.
több mint 3 éve
Mekkora trükk
több mint 3 éve
A TD előtt a 23-as Colts játékoson qrva nagy holding, pont a zebra orra előtt... de nem látta 😊
több mint 3 éve
Jó estét
több mint 3 éve
gedam
5 902
nekünk a titsnek kell szurkolni, ugyi?