Kansas City Chiefs - Houston Texans
több mint 4 éve
No srácok ezt én jól átaludtam...... 😕 azért örülö, hogy legalább a Chiefs nyert ti meg jót szórakoztatok!!!
több mint 4 éve
nah majd vasárnap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
amúgy az arena4en ki(k) a másik play by play maka mellett?Kérdezz rá a toplkjában.
Sixo
több mint 4 éve
amúgy az arena4en ki(k) a másik play by play maka mellett?
több mint 4 éve
Rátok jár a rúd enélkül is a héten. 😕igazából ha már rúgok egyet a jagsbe úgy helyes ha a broncosba is 😀Flacconál nem hiszem, hogy jobb karrierje lesz. 😉talán jobb lesz mint gabbert, bortles, flacco, keenum, lynch 😀Sixo csak irigykedik, hogy nemsokára Herbertet kell néznie évekig. 😊jó de ott te vagy én is kezdhetnénkHa még a Jagsben lenne simán kezdene a 6.-7. héttől.Lassan jöhetne Henne.ő még nem kopott el a ligából? elképesztő. :d
iktriad
Ventura
Sixo
sok különbség nem lenne 😀
Negritis
iktriad
Negritis
iktriad
Negritis
több mint 4 éve
Nagyon fontos volt kikérni az időket, BoB mindent megtett!így még TD-t is kaphatnak
Jakehomer
több mint 4 éve
Nagyon fontos volt kikérni az időket, BoB mindent megtett!ha már az offseasonban nem sikerült mindent megtennie
Jakehomer
erőlködik most 😀
több mint 4 éve
Nagyon fontos volt kikérni az időket, BoB mindent megtett!
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
igazából ha már rúgok egyet a jagsbe úgy helyes ha a broncosba is 😀Flacconál nem hiszem, hogy jobb karrierje lesz. 😉talán jobb lesz mint gabbert, bortles, flacco, keenum, lynch 😀Sixo csak irigykedik, hogy nemsokára Herbertet kell néznie évekig. 😊jó de ott te vagy én is kezdhetnénkHa még a Jagsben lenne simán kezdene a 6.-7. héttől.Lassan jöhetne Henne.ő még nem kopott el a ligából? elképesztő. :d
iktriad
Ventura
Sixo
Negritis
iktriad
Negritis
iktriad
több mint 4 éve
ez vérszegény kísérlet volt
több mint 4 éve
Flacconál nem hiszem, hogy jobb karrierje lesz. 😉talán jobb lesz mint gabbert, bortles, flacco, keenum, lynch 😀Sixo csak irigykedik, hogy nemsokára Herbertet kell néznie évekig. 😊jó de ott te vagy én is kezdhetnénkHa még a Jagsben lenne simán kezdene a 6.-7. héttől.Lassan jöhetne Henne.ő még nem kopott el a ligából? elképesztő. :d
iktriad
Ventura
Sixo
Negritis
iktriad
Negritis
több mint 4 éve
Hú de izgi lett a végéreazért még nem rágom a körmeim, max ha sikerül az onside
Jakehomer
több mint 4 éve
Ezeket a garbage time-os playcallokat Bob tőlünk tanulta. 😊
több mint 4 éve
talán jobb lesz mint gabbert, bortles, flacco, keenum, lynch 😀Sixo csak irigykedik, hogy nemsokára Herbertet kell néznie évekig. 😊jó de ott te vagy én is kezdhetnénkHa még a Jagsben lenne simán kezdene a 6.-7. héttől.Lassan jöhetne Henne.ő még nem kopott el a ligából? elképesztő. :d
iktriad
Ventura
Sixo
Negritis
iktriad
több mint 4 éve
Sixo csak irigykedik, hogy nemsokára Herbertet kell néznie évekig. 😊jó de ott te vagy én is kezdhetnénkHa még a Jagsben lenne simán kezdene a 6.-7. héttől.Lassan jöhetne Henne.ő még nem kopott el a ligából? elképesztő. :d
iktriad
Ventura
Sixo
Negritis
több mint 4 éve
Cobb aktív? Eddig pályán se láttam...
több mint 4 éve
jó de ott te vagy én is kezdhetnénkHa még a Jagsben lenne simán kezdene a 6.-7. héttől.Lassan jöhetne Henne.ő még nem kopott el a ligából? elképesztő. :d
iktriad
Ventura
Sixo
több mint 4 éve
Nálunk csak 6. körösök jöhetnek szóba a poszton!Ha még a Jagsben lenne simán kezdene a 6.-7. héttől.Lassan jöhetne Henne.ő még nem kopott el a ligából? elképesztő. :d
iktriad
Ventura
Sixo
több mint 4 éve
Mahomes 1. számú cseréje! De ez még mindig hihetőbb, mint az hogy Gabbert Brady 1. számú cseréje Tampában. 😊Lassan jöhetne Henne.ő még nem kopott el a ligából? elképesztő. :d
iktriad
Ventura
több mint 4 éve
Ha még a Jagsben lenne simán kezdene a 6.-7. héttől.Lassan jöhetne Henne.ő még nem kopott el a ligából? elképesztő. :d
iktriad
Ventura
több mint 4 éve
még peterman is a ligában van 😀Lassan jöhetne Henne.ő még nem kopott el a ligából? elképesztő. :d
iktriad
Ventura
több mint 4 éve
Lassan jöhetne Henne.