Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
gabor25
5 144
www.youtube.com/watch?v=Xwisg_pauycmert mindig rakok egy nagy ikszet oda, ahova verni fogom. kincs, ami nincsminek nézed a fejét ...mondjuk te megtalaltad a legmalacabb feju ribancot, jellemzonem épp angyalKi ez a kis angyal ????
Sixo
Rózsa Sándor betyár (ex Bundi)
Sixo
kis turcsi
Stez
Sixo
Stez
több mint 5 éve
gedam
5 906
A pingvin szerelt mostsztem a támadófal emberre azt hitte védő. csak azt látta, hogy egy dagadék fogja a qb-t
Sifur
több mint 5 éve
valaki szoljon a Dallas centernek, hogy ne jatsszon Storkosat, es ne bolintaon egyet minden snap elott 😀
több mint 5 éve
mert mindig rakok egy nagy ikszet oda, ahova verni fogom. kincs, ami nincsminek nézed a fejét ...mondjuk te megtalaltad a legmalacabb feju ribancot, jellemzonem épp angyalKi ez a kis angyal ????
Sixo
Sixo
kis turcsi
Stez
Sixo
több mint 5 éve
Sifur
1 118
A pingvin szerelt most
több mint 5 éve
Én nem válaszolok smsekre, azt meghagyom Ricsinek.Peta Jensen, most írta egy haverom sms-bennem is tudtam, hogy szoktatok iktriaddal sms-ezni
Tactful Cactus
Sixo
több mint 5 éve
Dak zseniális módon futott bele a Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
gedam
5 906
lépéshiba
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Pedig mindent megtettek, hogy elol valasszanak. De ben es a pit nem tudtak tartani veluk a lepest. : )És amikor ti játszottatok velük, már Cooper se volt ott.Ez ovon aluli volt. Az a legerosebb csapat. Naluk ben meg nem is nyert. Szoval ne nezzuk le a nagyokat. : )Akkor legközelebb "Don't lose to the Raiders!"gárbidzs tájmUgye? Én is ezt pofázom, de mindenki leugat. Szomorú vagyok.
mondjuk tényleg az elég pléhof az
nagyon hiányzik innen a sztilörsz
gedam
Cypress
iktriad
gabistar
iktriad
több mint 5 éve
minek nézed a fejét ...mondjuk te megtalaltad a legmalacabb feju ribancot, jellemzonem épp angyalKi ez a kis angyal ????
Sixo
Sixo
kis turcsi
Stez
több mint 5 éve
az en haverom megerositette, most, sms-benPeta Jensen, most írta egy haverom sms-benKi ez a kis angyal ????
Sixo
Tactful Cactus
több mint 5 éve
nem is tudtam, hogy szoktatok iktriaddal sms-ezniPeta Jensen, most írta egy haverom sms-benKi ez a kis angyal ????
Sixo
Tactful Cactus
több mint 5 éve
mondjuk te megtalaltad a legmalacabb feju ribancot, jellemzonem épp angyalKi ez a kis angyal ????
Sixo
Sixo
kis turcsi
több mint 5 éve
gabor25
5 144
A lights out az adja magat... Csak nem tudom hogy kapcsoljam le a napot. : )nem épp angyalKi ez a kis angyal ????
Sixo
Sixo
több mint 5 éve
És amikor ti játszottatok velük, már Cooper se volt ott.Ez ovon aluli volt. Az a legerosebb csapat. Naluk ben meg nem is nyert. Szoval ne nezzuk le a nagyokat. : )Akkor legközelebb "Don't lose to the Raiders!"gárbidzs tájmUgye? Én is ezt pofázom, de mindenki leugat. Szomorú vagyok.
gedam
Cypress
iktriad
gabistar
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Peta Jensen, most írta egy haverom sms-benKi ez a kis angyal ????
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Tetszik ez a Kansas-Indinapolis-LA- Dallas multi eredménykövető. Én még úgy fejleszteném tovább, hogy egy játékhétre csak egy topikot nyitnék. Ej, milyen finom kis káosz lenne ott.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Ez ovon aluli volt. Az a legerosebb csapat. Naluk ben meg nem is nyert. Szoval ne nezzuk le a nagyokat. : )Akkor legközelebb "Don't lose to the Raiders!"gárbidzs tájmUgye? Én is ezt pofázom, de mindenki leugat. Szomorú vagyok.
gedam
Cypress
iktriad
több mint 5 éve
nem épp angyalKi ez a kis angyal ????
Sixo
több mint 5 éve
Sok a feher az LB-sorban.Hát meg. Már 162 futott yardja van a Ramsnek. Ha a Cards lenne az ellenfél, megérteném, de a 'boys elvileg jó futás ellen. Ma nem működnek.A Rams megmutatja a Seahawksnak hogy kell futni xDNe is mond baszod 😥😥
Sifur
shagi0206
több mint 5 éve
SixoNe offolj. Tegyél a hszbe focis tartalmat is.
www.instagram.com/p/BoKGN3PlOLt/
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ki ez a kis angyal ????
Sixo
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Hát meg. Már 162 futott yardja van a Ramsnek. Ha a Cards lenne az ellenfél, megérteném, de a 'boys elvileg jó futás ellen. Ma nem működnek.A Rams megmutatja a Seahawksnak hogy kell futni xDNe is mond baszod 😥😥
Sifur
több mint 5 éve
Jó látni azért Rodgerst a playoffban.
több mint 5 éve
Akkor legközelebb "Don't lose to the Raiders!"gárbidzs tájmUgye? Én is ezt pofázom, de mindenki leugat. Szomorú vagyok.
gedam
Cypress