Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Dallas fanok alszanak?lehet kocsmában nézik együtt
steelwolf
több mint 5 éve
Dallas fanok alszanak?Itt vagyok.
steelwolf
több mint 5 éve
Dallas fanok alszanak?
több mint 5 éve
Írd be elé h https://Nem jó a link 😂😂😂😂Ivangyeprefosdeirinaaztisfelnyalja.ruCimbi mi az a link ahol a orosz leendő baratnők vannak ??Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.Mondjuk a Cowboys D szerintem jobb mint a Colts D...
Stez
Pizsama
Rózsa Sándor betyár (ex Bundi)
iktriad
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Jo az, csak tudni kell jol csinalni...hahhaha... akkor probald a kinai valtozatat. Masolatat. hahahaNem jó a link 😂😂😂😂Ivangyeprefosdeirinaaztisfelnyalja.ruCimbi mi az a link ahol a orosz leendő baratnők vannak ??Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.Mondjuk a Cowboys D szerintem jobb mint a Colts D...
Stez
Pizsama
iktriad
www.scmp.com/news/china/society/article/2157249/family-british-man-murdered-chinese-wife-fight-custody-his
CSak nehogy eltunj es igy jarj...
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem jó a link 😂😂😂😂Ivangyeprefosdeirinaaztisfelnyalja.ruCimbi mi az a link ahol a orosz leendő baratnők vannak ??Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.Mondjuk a Cowboys D szerintem jobb mint a Colts D...
Stez
Pizsama
iktriad
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Vagy regeljen oroszorszagban...Oroszul....: ) De azok russian wife azaz nem baratnok. Hanem menyecskejeloltek...Tinder. Csak allitsd jo nagyra a szurot.Cimbi mi az a link ahol a orosz leendő baratnők vannak ??Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.Mondjuk a Cowboys D szerintem jobb mint a Colts D...
Stez
Pizsama
Stez
több mint 5 éve
Tinder. Csak allitsd jo nagyra a szurot.Cimbi mi az a link ahol a orosz leendő baratnők vannak ??Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.Mondjuk a Cowboys D szerintem jobb mint a Colts D...
Stez
Pizsama
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Minden benne van. Semmit nem kell vinni. Csak magadat std... : )Vigyél vmi kenőcsöt! 😀www.sexisland.co/ ha mar valaki utazni akar jo helyre, szigetre, ahol jo ido van... ide erdemes lehetne... : ) Itt tenyleg igaz az all in...Már ma indulok, asszonynak a futópad ráér. 😀
youtu.be/xmkzpKhB8Y4
gabistar
Cypress
steelwolf
több mint 5 éve
jasongarrettisapussy.comCimbi mi az a link ahol a orosz leendő baratnők vannak ??Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.Mondjuk a Cowboys D szerintem jobb mint a Colts D...
Stez
Pizsama
több mint 5 éve
Ivangyeprefosdeirinaaztisfelnyalja.ruCimbi mi az a link ahol a orosz leendő baratnők vannak ??Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.Mondjuk a Cowboys D szerintem jobb mint a Colts D...
Stez
Pizsama
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
m.origo.hu/tudomany/20190112-a-2-magyar-hadsereg-pusztulasa-volt-a-magyar-hadtortenet-legsulyosabb-vesztesege.htmlSzóval azt mondod nem egy NSO ?A tudományos rovatban elég jó írások vannak különbenHuh mekkora dokumentum filmet láttam a discoveryn vagy a nat geo-n. A 2014ben az indiai óceán közepén eltűnt Malaysia Airlines Flight 370 roncsát keresték. 1 millió négyzet kilométerre szűkítették le a keresés helyét, de még nem találták meg. Úgyhogy jövőhétre szervezek oda egy expedíciót. Plusszoljon aki jönne, előny ha van hajód.Én pont a héten találtam rá erre www.origo.hu/auto/20150427-nem-ongyilkos-pilota-vagy-vihar-vegezhetett-a-malaj-geppel.html, és Origo színvonalhoz képest meglepően összeszedett anyagnak tűnt.
Sixo
Cypress
Sixo
több mint 5 éve
Vigyél vmi kenőcsöt! 😀www.sexisland.co/ ha mar valaki utazni akar jo helyre, szigetre, ahol jo ido van... ide erdemes lehetne... : ) Itt tenyleg igaz az all in...Már ma indulok, asszonynak a futópad ráér. 😀
youtu.be/xmkzpKhB8Y4
gabistar
Cypress
több mint 5 éve
Ez nem is kerdes.Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.Mondjuk a Cowboys D szerintem jobb mint a Colts D...
Stez
Pizsama
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Cimbi mi az a link ahol a orosz leendő baratnők vannak ??Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.Mondjuk a Cowboys D szerintem jobb mint a Colts D...
Stez
Pizsama
több mint 5 éve
gabor25
5 144
A cowboys meccs meg csak ezutan lesz. Honnan tudod? Joska a neved? haha Ez meg a colts chiefs...Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.Mondjuk a Cowboys D szerintem jobb mint a Colts D...
Stez
Pizsama
több mint 5 éve
Szóval azt mondod nem egy NSO ?A tudományos rovatban elég jó írások vannak különbenHuh mekkora dokumentum filmet láttam a discoveryn vagy a nat geo-n. A 2014ben az indiai óceán közepén eltűnt Malaysia Airlines Flight 370 roncsát keresték. 1 millió négyzet kilométerre szűkítették le a keresés helyét, de még nem találták meg. Úgyhogy jövőhétre szervezek oda egy expedíciót. Plusszoljon aki jönne, előny ha van hajód.Én pont a héten találtam rá erre www.origo.hu/auto/20150427-nem-ongyilkos-pilota-vagy-vihar-vegezhetett-a-malaj-geppel.html, és Origo színvonalhoz képest meglepően összeszedett anyagnak tűnt.
Sixo
Cypress
több mint 5 éve
Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.Mondjuk a Cowboys D szerintem jobb mint a Colts D...
Stez
több mint 5 éve
gabor25
5 144
De azt nagyon. Csak csinalon egy apasagi tesztet, nehogy kideruljon egy sem tole van, mint tortent ez nemreg valami milliomossal. Aki azt hitte harom gyereke van. Es fizetett mint allat. Aztan kiderult nem is lehetett szegenynek...De megis volt...Erdekes...Csak rendesen dugni!Csak ma kapjon ki a Pats ☝☝☝A Chargers az ellen, tudod ahol olyan QB van, aki nem képes rendesen dobni...
Cypress
steelwolf
több mint 5 éve
Mondjuk lehet, hogy epp nem dug rendesen, mert mindig a rossz lyukba dugja veletlenul. Riversbol kinezem.Csak rendesen dugni!Csak ma kapjon ki a Pats ☝☝☝A Chargers az ellen, tudod ahol olyan QB van, aki nem képes rendesen dobni...
Cypress
steelwolf
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A tudományos rovatban elég jó írások vannak különbenHuh mekkora dokumentum filmet láttam a discoveryn vagy a nat geo-n. A 2014ben az indiai óceán közepén eltűnt Malaysia Airlines Flight 370 roncsát keresték. 1 millió négyzet kilométerre szűkítették le a keresés helyét, de még nem találták meg. Úgyhogy jövőhétre szervezek oda egy expedíciót. Plusszoljon aki jönne, előny ha van hajód.Én pont a héten találtam rá erre www.origo.hu/auto/20150427-nem-ongyilkos-pilota-vagy-vihar-vegezhetett-a-malaj-geppel.html, és Origo színvonalhoz képest meglepően összeszedett anyagnak tűnt.
Sixo
Cypress
több mint 5 éve
Tőle sem állt távol a koppintáswww.youtube.com/watch?v=9HMj1x7JixYMondjuk nirvana nevét ebbe beleírni felér egy isten káromlással. Kurt Cobain ha megtudná ki csinálta, tuti túl adagolná.
Kampman
Sixo
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Siess mert mar csak 29 jegy van...A vendegek fele amugy is hazas...Marmint nem ugy hogy haza van, hanem nos...: )www.sexisland.co/ ha mar valaki utazni akar jo helyre, szigetre, ahol jo ido van... ide erdemes lehetne... : ) Itt tenyleg igaz az all in...Már ma indulok, asszonynak a futópad ráér. 😀
youtu.be/xmkzpKhB8Y4
gabistar
Cypress