Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
11 napja
szép!
11 napja
Jelzem közben, hogy a Bengals a győzelemért támad a Pats ellen 😊
11 napja
ahogy én is ,csak én nem álltam bele kapásból a másikba..egy user vagyok saját véleménnyel. 20 évig a te kedvenc csapatod élvezte ezeket a vicces flageket meg bírói ítéleteket, úgyhogy ne nevettesd ki magad egy kis lázadozássalmert mi vagy te itt?...Hajjakend....cáfold amit írtamezekről beszélnek évek óta....nekik befújnak kb mindent ....isnem patriots szurkolóként kéne erről osztani az észt, köszi
red5
fake.id
red5
fake.id
. KYLE!!!!
11 napja
*18
11 napja
nah akkor most már csináljon még hármat 😊
11 napja
pratt is azt az egyetlen tackle-t csinálta meg amit nem kellett volna..Pratt ma 17et csinált 😊
Szesze
11 napja
Na egyebkent pontosan ezert kellett volna negyedikre nekimenni. Vagy Mahomes td-t csinal, ha elbasszuk, de marad ido, vagy megcsinaljuk es Mahomesnak nem adunk idot, raadasul pontokat rakunk fel.
11 napja
pratt is azt az egyetlen tackle-t csinálta meg amit nem kellett volna..
11 napja
egy user vagyok saját véleménnyel. 20 évig a te kedvenc csapatod élvezte ezeket a vicces flageket meg bírói ítéleteket, úgyhogy ne nevettesd ki magad egy kis lázadozássalmert mi vagy te itt?...Hajjakend....cáfold amit írtamezekről beszélnek évek óta....nekik befújnak kb mindent ....isnem patriots szurkolóként kéne erről osztani az észt, köszi
red5
fake.id
red5
11 napja
engedjétek be bazzeg!!! nem hiszem el
11 napja
mi nem tudjuk milyen 20 évig szarnak lenniezekről beszélnek évek óta....nekik befújnak kb mindent ....isgyorsan váltaniuk kellett valahova miután a pats szar lett
red5
de nah majd most
Negritis, a vajda
. KYLE!!!!
11 napja
bazzeg a legrosszabb verzió így..
11 napja
najó, ledobom a cárbombátEttől még ez a vereség sokkal idegesítőbb, mintha simán átléptek volna rajtunk sajnos.
sajnos ez a csapat ennyit tud. örüljünk, hogy egyáltalán szoros volt. azt végképp felejtsük el, hogy a védelem labdát szerez, pontot csinálni meg max jövő héten fogunk
fake.id
11 napja
najó, ledobom a cárbombátAkkor johet Richardson, jo kis felszemu kalozkent. 😃
sajnos ez a csapat ennyit tud. örüljünk, hogy egyáltalán szoros volt. azt végképp felejtsük el, hogy a védelem labdát szerez, pontot csinálni meg max jövő héten fogunk
fake.id
11 napja
mert mi vagy te itt?...Hajjakend....cáfold amit írtamezekről beszélnek évek óta....nekik befújnak kb mindent ....isnem patriots szurkolóként kéne erről osztani az észt, köszi
red5
fake.id
. KYLE!!!!
11 napja
najó, ledobom a cárbombátsajnos ez a csapat ennyit tud. örüljünk, hogy egyáltalán szoros volt. azt végképp felejtsük el, hogy a védelem labdát szerez, pontot csinálni meg max jövő héten fogunk
11 napja
így szarabb a helyzet, de még lehet idő a végén..
11 napja
🤷 Lehet èn nem láttam ilyen felvètelt de ha igen, akkor jószerintem földet értMondjuk ezt az elfogultságon kívül kèrdem mièrt???? Nincs elő írva mivel fogja a labdát, nála volt földet nem èrt kb mint anno a hírhedt helmet catch. Az hogy közben elveszette az eszmèletèt nem relevans. Ha kicsit földet èrt volna akkor no catchReviewból nem léhetett visszavonni már. Ezt eleve nem kellett volna megadni.Ez nem lehetett catch. Sose volt nála, és mire megfoghatta volna, nem is volt magánál.Nem ért földet a labda, szerintem tuti megadják
peterk2005 udvari bolond
kapitnono
peterk2005 udvari bolond
dande2
Szesze
11 napja
Tovabbra is foldet ert a labda. Miutan a laba kozott fogta, es birtokolni nem birtokolta, egybol utana a foldre ert, mikozben tovabbra sem birtokolta. Ez kamu catch volt.Mondjuk ezt az elfogultságon kívül kèrdem mièrt???? Nincs elő írva mivel fogja a labdát, nála volt földet nem èrt kb mint anno a hírhedt helmet catch. Az hogy közben elveszette az eszmèletèt nem relevans. Ha kicsit földet èrt volna akkor no catchReviewból nem léhetett visszavonni már. Ezt eleve nem kellett volna megadni.Ez nem lehetett catch. Sose volt nála, és mire megfoghatta volna, nem is volt magánál.Nem ért földet a labda, szerintem tuti megadják
peterk2005 udvari bolond
kapitnono
peterk2005 udvari bolond
dande2
11 napja
ezekről beszélnek évek óta....nekik befújnak kb mindent ....isgyorsan váltaniuk kellett valahova miután a pats szar lett
red5
de nah majd most
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 napja
szerintem földet értMondjuk ezt az elfogultságon kívül kèrdem mièrt???? Nincs elő írva mivel fogja a labdát, nála volt földet nem èrt kb mint anno a hírhedt helmet catch. Az hogy közben elveszette az eszmèletèt nem relevans. Ha kicsit földet èrt volna akkor no catchReviewból nem léhetett visszavonni már. Ezt eleve nem kellett volna megadni.Ez nem lehetett catch. Sose volt nála, és mire megfoghatta volna, nem is volt magánál.Nem ért földet a labda, szerintem tuti megadják
peterk2005 udvari bolond
kapitnono
peterk2005 udvari bolond
dande2
11 napja
ezekről beszélnek évek óta....nekik befújnak kb mindent ....isnem patriots szurkolóként kéne erről osztani az észt, köszi
red5