Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
11 napja
Mondjuk ezt az elfogultságon kívül kèrdem mièrt???? Nincs elő írva mivel fogja a labdát, nála volt földet nem èrt kb mint anno a hírhedt helmet catch. Az hogy közben elveszette az eszmèletèt nem relevans. Ha kicsit földet èrt volna akkor no catchReviewból nem léhetett visszavonni már. Ezt eleve nem kellett volna megadni.Ez nem lehetett catch. Sose volt nála, és mire megfoghatta volna, nem is volt magánál.Nem ért földet a labda, szerintem tuti megadják
peterk2005 udvari bolond
kapitnono
peterk2005 udvari bolond
11 napja
Most láttam visszajátszásban... Ez is csak itt catch..
11 napja
Sajnos ez igy gatya, fixen beviszik… jovo heten muszaj lesz nyernina Texans ellen…
11 napja
talán rádobhatnánk szószt az egyetlen elkapóra, aki fossá szopat minket és rajta kívül egy rakat nyomorék van az ellenfélnél
11 napja
Azt még érteném. De pont most néztem, a Chiefs topicban több, mint három hete volt az utolsó hszEgyébként Chiefs szurkolók már egyáltalán nincsenek itt a fórumon?biztos vannak, de mivel mindenki ellenük van, vszeg itt eredménykövetőkben nem jelennek meg.
Assurbanapli
shagi0206
11 napja
köv play után időt kell kérnie a colts-nak, ha nem lesz 1st down
11 napja
Reviewból nem léhetett visszavonni már. Ezt eleve nem kellett volna megadni.Ez nem lehetett catch. Sose volt nála, és mire megfoghatta volna, nem is volt magánál.Nem ért földet a labda, szerintem tuti megadják
peterk2005 udvari bolond
kapitnono

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
11 napja
De foldet ert amugyEz nem lehetett catch. Sose volt nála, és mire megfoghatta volna, nem is volt magánál.Nem ért földet a labda, szerintem tuti megadják
peterk2005 udvari bolond
kapitnono
11 napja
Tehat koszonjuk, hogy a negyedik es hosszu helyett negyedik es harom lett
11 napja
Ez nem lehetett catch. Sose volt nála, és mire megfoghatta volna, nem is volt magánál.Nem ért földet a labda, szerintem tuti megadják
peterk2005 udvari bolond

11 napja
Èn jelen mint semi Chiefs fan 😀Egyébként Chiefs szurkolók már egyáltalán nincsenek itt a fórumon?biztos vannak, de mivel mindenki ellenük van, vszeg itt eredménykövetőkben nem jelennek meg.
Assurbanapli
shagi0206
11 napja
nemár.. erre dobni kellett volna a pirosat
11 napja
Srácok ne mérgelődjetek, az Arrowheadben ez is elkapás.
11 napja
De szerintem meg fogják adni elkapásnak. Ez egy ilyen nap.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
11 napja
Ez nem lehetett catch. Sose volt nála, és mire megfoghatta volna, nem is volt magánál.

11 napja
Egyébként Chiefs szurkolók már egyáltalán nincsenek itt a fórumon?biztos vannak, de mivel mindenki ellenük van, vszeg itt eredménykövetőkben nem jelennek meg.
Assurbanapli
11 napja
Vegig a laba között mozog a labda, mirol beszelnek
11 napja
Ez azért elég komoly jelenet volt
11 napja
ezt nem lehet megadni baszki..
11 napja
Egyébként Chiefs szurkolók már egyáltalán nincsenek itt a fórumon?
11 napja
az nincs meg!