Kansas City Chiefs - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Szeretnék látni egy intet!
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
A goat lehozta ezt is. 😀
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
ránéz az égre, és onnan visszatükröződik a lakhelyük? 😊Elrabolva 6?Szerintem ezek a bírók a saját biztonságuk érdekében ne menjenek utcára 1 hónapig (akárhol is laknak), mert nem biztos, hogy túlélik.Liam Neeson megtalàlja őket!
shagi0206
steelwolf
Cypress
több mint 5 éve
sok időt hagytunk a KC-nek...
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Elrabolva 6?Szerintem ezek a bírók a saját biztonságuk érdekében ne menjenek utcára 1 hónapig (akárhol is laknak), mert nem biztos, hogy túlélik.Liam Neeson megtalàlja őket!
shagi0206
steelwolf
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Na MVP Mahomes egy nyugodt 3 perces td drive-ot hozz le.
több mint 5 éve
southmiki
654
Goodel asztalán Pats? Jó viccnehogy összekeveredjenek a kezdőbetűkA bíró hogy örül hogy elkapás. 😀Pats-Rams döntő volt Goodell asztalán, hogyne örülne. 😀
Mr.Breaker
PEEtör
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Micheeeeel, tudtam hogy ráhívnak td-re 😊😀😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Szerintem ezek a bírók a saját biztonságuk érdekében ne menjenek utcára 1 hónapig (akárhol is laknak), mert nem biztos, hogy túlélik.Liam Neeson megtalàlja őket!
shagi0206
több mint 5 éve
Alakul 😎
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
nehogy összekeveredjenek a kezdőbetűkA bíró hogy örül hogy elkapás. 😀Pats-Rams döntő volt Goodell asztalán, hogyne örülne. 😀
Mr.Breaker
PEEtör
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
A bíró hogy örül hogy elkapás. 😀Pats-Rams döntő volt Goodell asztalán, hogyne örülne. 😀
Mr.Breaker
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Szerintem ezek a bírók a saját biztonságuk érdekében ne menjenek utcára 1 hónapig (akárhol is laknak), mert nem biztos, hogy túlélik.
több mint 5 éve
toothy
222
“A vegeredmenytol fuggetlenul”.Biztosan így van, de nálad ezerszer eredetibb személyiség vagyok, míg te maradsz egy pattanásos hülyegyerek. De kérlek folytasd nyugodtan miközben a csapatod beszopja. 😀Fuggetlenul a vegeredmenytol, nagy kar lenne erted. Hosszu idok ota nevetunk a megnyilvanulasaidon, nagyon nehez lenne uj bohocot talalni. 😕Függetlenül a végeredménytől, az előző Edelman bénázás visszafújása után eldöntöttem, hogy ez volt az utolsó szezon, amit követtem. Csak csalással, vagy bírói segédlettel tud mindig előrejutni a Pats. Tiszta játék az nem megy. F@sz ki van már velük.Lol, hát mi van itt, INT...Majd vissza fújják valami miatt
warr_b
Tomcsik
Cypress
toothy
Cypress
Miert pont pattanasos? 😃
több mint 5 éve
előbb nem tudtál standset mondani te köcsög, persze bazdmeg, ilyen a kurva életbe nincs
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
A bíró hogy örül hogy elkapás. 😀
több mint 5 éve
out of control
több mint 5 éve
első értelmes döntésed volt rozmárIgy is megadjak...
eaglesmcnabb
Az a sarga volt ordas nagy buzisag
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
nem lesz megdönthetetlen bizonyíték.
több mint 5 éve
xrace77
4 515
Ez jónak tűnik.