Konfdöntők
9 hónapja
Ez a Lions-Chiefs nagyon kecsegtetően hangzik.Főként, ha olyan eredménnyel zárulna, mint a nyitómeccs
Igazi wonky-fonky fuckery lehet, tökéletes lezárása volna ennek a szezonnak.
shawnka
9 hónapja
Ez a Lions-Chiefs nagyon kecsegtetően hangzik.Amilyen a nyitás, olyan a zárás is.
Igazi wonky-fonky fuckery lehet, tökéletes lezárása volna ennek a szezonnak.
shawnka
9 hónapja
Ez a Lions-Chiefs nagyon kecsegtetően hangzik.Igazi wonky-fonky fuckery lehet, tökéletes lezárása volna ennek a szezonnak.
9 hónapja
Láttam pár "nagy győzelmét" a Lionsnak, de azt hiszem, ilyen jól még nem játszottak.
9 hónapja
Hatalmas csalódás a 49ers playoffja eddig.Szerintem 28 csapat simán cserélne velük.
esanders10
9 hónapja
garincsa
465
Hatalmas csalódás a 49ers playoffja eddig.Múlt héten ki kellett volna már esnünk
esanders10
9 hónapja
Térdkalács volt ebédre úgy tűnik..... ez a Lions def valami más, mint eddig volt.Lehet Sanyi is túl óvatos, megint az a lényeg, hogy nem akar kikapni.
9 hónapja
Akkor most Ben Johnson>Kyle Shanahan? 🙂
9 hónapja
9 hónapja
úgyvoltam vele, hogy félidőre eldől a meccs, nyugodtan fexem lehát lehet igazam lesz, de baromira nem ilyen eredményre számítottam!
9 hónapja
De a konyhafőnök átment Carolinába.Mióta Baker ott sütögetBocs, hogy megszólítalak, mert ugye mi nagyon szeretjük egymást..., de mióta lettél Tampa szurkoló?amúgy szurkolnék a Lionsnak, de nem tudom elképzelni, hogy a szűz SB-ző Lions kellő ellenállást tudna nyújtani a vérprofi KC ellenMi is úgy nyomtuk le 2018-ban a vérprofi NE-t
NB2
mustaine
Cypress
mustaine
9 hónapja
esanders10
534
Hatalmas csalódás a 49ers playoffja eddig.
9 hónapja
TD ide vagy oda, CMC-nek nem sok levegőt hagynak eddig
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
9 hónapja
Mióta Baker ott sütögetBocs, hogy megszólítalak, mert ugye mi nagyon szeretjük egymást..., de mióta lettél Tampa szurkoló?amúgy szurkolnék a Lionsnak, de nem tudom elképzelni, hogy a szűz SB-ző Lions kellő ellenállást tudna nyújtani a vérprofi KC ellenMi is úgy nyomtuk le 2018-ban a vérprofi NE-t
NB2
mustaine
Cypress
9 hónapja
casaubon
2 373
Ellenunk bezzeg elkapta az ilyet…
9 hónapja
Assurbanapli
1 355
Az a jó a jaxben, hogy ott minden helyzetre lehet párhuzamot találni. 😃Akkor Petey = Trent Baalke. Niners kötődés is adott. 😀media1.tenor.com/m/gaEpIfzxzPEAAAAC/pedro-monkey-puppet.gifMenekül a felelősség elől.
petey hol van?
balintbaba
Assurbanapli
iktriad
9 hónapja
labo7
456
Ez a 49ers D végig szar volt futás ellen, meg igazából az egész védelem inkább közepes idén, csak az ellenfél mindig futott az eredmény után. A Lions védelem elvileg jó matchup, de Shanahan megint besülni látszik.amúgy szurkolnék a Lionsnak, de nem tudom elképzelni, hogy a szűz SB-ző Lions kellő ellenállást tudna nyújtani a vérprofi KC ellenÉn azt se tudtam elképzelni, amit most látok.
NB2
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Cypress
3 228
Bocs, hogy megszólítalak, mert ugye mi nagyon szeretjük egymást..., de mióta lettél Tampa szurkoló?amúgy szurkolnék a Lionsnak, de nem tudom elképzelni, hogy a szűz SB-ző Lions kellő ellenállást tudna nyújtani a vérprofi KC ellenMi is úgy nyomtuk le 2018-ban a vérprofi NE-t
NB2
mustaine
9 hónapja
amúgy szurkolnék a Lionsnak, de nem tudom elképzelni, hogy a szűz SB-ző Lions kellő ellenállást tudna nyújtani a vérprofi KC ellenMost miért mondod ezt? Taylor Swiftnek is az első SB-je lesz. 😀
NB2
Taylor Swift makes the Super Bowl in her first year in the league. Elite.
— Nicole Auerbach (@NicoleAuerbach) January 28, 2024
Jövőre 1. körös pick lesz NFL fantasyben.
9 hónapja
nem volt elég sajnos 1 hét felkészülni erre :/media1.tenor.com/m/gaEpIfzxzPEAAAAC/pedro-monkey-puppet.gifShawnka múltkor meghívta az Arena4-re szakérteni, lehet ott magyarázza a bizonyítványt
petey hol van?
balintbaba
mustaine
9 hónapja
amúgy szurkolnék a Lionsnak, de nem tudom elképzelni, hogy a szűz SB-ző Lions kellő ellenállást tudna nyújtani a vérprofi KC ellenMi is úgy nyomtuk le 2018-ban a vérprofi NE-t
NB2
9 hónapja
casaubon
2 373
Mit művel a Friszkó D? Te jó ég! Barryt nekik!Nem maradt ott veluk a mult heten?
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Akkor Petey = Trent Baalke. Niners kötődés is adott. 😀media1.tenor.com/m/gaEpIfzxzPEAAAAC/pedro-monkey-puppet.gifMenekül a felelősség elől.
petey hol van?
balintbaba
Assurbanapli
9 hónapja
amúgy szurkolnék a Lionsnak, de nem tudom elképzelni, hogy a szűz SB-ző Lions kellő ellenállást tudna nyújtani a vérprofi KC ellenSzerintem Campbell üzemi hőfokra izzítja őket folyamatosan, most se látszik, hogy tele lenne a gatyó.
NB2
9 hónapja
amúgy szurkolnék a Lionsnak, de nem tudom elképzelni, hogy a szűz SB-ző Lions kellő ellenállást tudna nyújtani a vérprofi KC ellenÉn azt se tudtam elképzelni, amit most látok.
NB2