Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Legalább megérdemelték, az is valami. Jó hajnalt!
több mint 3 éve
Gabor81
803
Ki lehet/lesz a dpoy?
több mint 3 éve
amikor azt merészeli írni valaki, hogy a kinti szagértők garantáltan sokkal jobbak---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Most meg merülni akart?Teljesen mindegy mar a Chiefsnek.
Assurbanapli
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 354
Most meg merülni akart?Mahomes repülni szeretne? Mert ahhoz kicsiket csapkod.Azt mutatja, hogy nyugi, nem kell nekunk idegallapotba kerulni. Legyenek idegesek ok.
Assurbanapli
ulpianus
több mint 3 éve
Cruyffista
3 340
Szerintem megnyeri a Kansas Bay Patriots.vagy a New City Buccaneers, esetleg a Tampa England Chiefs
nagylaza
több mint 3 éve
Szerintem megnyeri a Kansas Bay Patriots.Én vagyok szomorú...nem tudok kinek szurkolniNo, akkor összejött az a páros a SB-n, amire a 2 meccs előtt azt mondtam, hogy ha ez lesz, nem is nézem...biztos nagyon szomorú emiatt az NFL
shagi0206
shawnka
shagi0206
több mint 3 éve
Gabor81
803
Hát az idei konf döntők jó szarok voltak, csupa unalom és kiszámíthatóság.F1 lol.
Lehet más sportot kellene választanom, mert az NFL kiégett. Mindenkinek jó pihenést. Tali a SB követőben. Peace!
Cypress
több mint 3 éve
Fogadj a Chiefs W-re és legalább anyagilag jól jársz.Én vagyok szomorú...nem tudok kinek szurkolniNo, akkor összejött az a páros a SB-n, amire a 2 meccs előtt azt mondtam, hogy ha ez lesz, nem is nézem...biztos nagyon szomorú emiatt az NFL
shagi0206
shawnka
shagi0206
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Hát az idei konf döntők jó szarok voltak, csupa unalom és kiszámíthatóság.Lehet más sportot kellene választanom, mert az NFL kiégett. Mindenkinek jó pihenést. Tali a SB követőben. Peace!
több mint 3 éve
Mahomes repülni szeretne? Mert ahhoz kicsiket csapkod.Azt mutatja, hogy nyugi, nem kell nekunk idegallapotba kerulni. Legyenek idegesek ok.
Assurbanapli
több mint 3 éve
shagi0206
10 811
Én vagyok szomorú...nem tudok kinek szurkolniNo, akkor összejött az a páros a SB-n, amire a 2 meccs előtt azt mondtam, hogy ha ez lesz, nem is nézem...biztos nagyon szomorú emiatt az NFL
shagi0206
shawnka
több mint 3 éve
No, akkor összejött az a páros a SB-n, amire a 2 meccs előtt azt mondtam, hogy ha ez lesz, nem is nézem...biztos nagyon szomorú emiatt az NFL
shagi0206
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 354
Mahomes repülni szeretne? Mert ahhoz kicsiket csapkod.
több mint 3 éve
Már csak 2 sikeres onside kick kell.Meg pár Hail Mary, Sima ügy.
Kampman
több mint 3 éve
shagi0206
10 811
No, akkor összejött az a páros a SB-n, amire a 2 meccs előtt azt mondtam, hogy ha ez lesz, nem is nézem...
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Már csak 2 sikeres onside kick kell.Már csak az időutazás lehetőségét kell megoldani és mehetünk vissza dinókat nézni.
Kampman
több mint 3 éve
Gabor81
803
Jogos. Nev memoriam nem a legjobb.😀Őt nem ismerem, de volt egy John Lynch nevű arc aki elég jó safety volt. Mostanában GM poszton játszik a Friscoban.De a Reed / Polalamalu / Whitner féle hard hitterek mindig élvezetesek voltak.Joe Lynch is.
shagi0206
Gabor81
iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 166
Már csak 2 sikeres onside kick kell.
több mint 3 éve
Őt nem ismerem, de volt egy John Lynch nevű arc aki elég jó safety volt. Mostanában GM poszton játszik a Friscoban.De a Reed / Polalamalu / Whitner féle hard hitterek mindig élvezetesek voltak.Joe Lynch is.
shagi0206
Gabor81
több mint 3 éve
Jovan, faszom, fujjak mar le. Mindenkinek jobb.
több mint 3 éve
shagi0206
10 811
Bell kevésbé primadonnáskodott, neki főleg a nagy lóvé igénye miatt áldozott le, AB meg csak simán full hülye 😀Bell vagy Ab gyuruvel gazdagabb lesz. Szerintem mindketten megerdemlik. A regi szep idoink miatt.A kettő közül AB érdemelné meg jobban. Korszakos játékos, akit a karrierje vége miatt nagyon nem fognak ott kezelni, ahol kéne. Simán lehetne WR1 ma is bárhol. Épp ezért nagyon alulértékelt igazolás volt ő a Tampának.
Gabor81
De azért a tisztességes szurkolók Bellnek szorítanak.
Cruyffista
több mint 3 éve
Szomorújáték.