NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
saját eset? 😀ribanc melléről miközben pezsgőt köpsz a csajod arcába aki rád nyitAttól függ miről és mivel szívód felIgyatok kávét ne azt a fost! 😀szivjatok kokaint sose híztok el
Toca
briareos
FLZOLI
briareos
több mint 3 éve
SBL
2 213
Igen, az már a sportszerűség határát súrolja. De már a másik oldalrólforgasd bennük a kést, te geci 😀 😀 😀jól van, nyilvánvaló hogy ezt a meccset egy King pick six-szel nyeri majd meg a PackersDehogy, gyorsan leigazolják Bostickot aki összeszedi az onside kicket 😁
r.baggio
kapitnono
briareos
több mint 3 éve
Rubens
830
Bostick helyett van egy king..forgasd bennük a kést, te geci 😀 😀 😀jól van, nyilvánvaló hogy ezt a meccset egy King pick six-szel nyeri majd meg a PackersDehogy, gyorsan leigazolják Bostickot aki összeszedi az onside kicket 😁
r.baggio
kapitnono
briareos
több mint 3 éve
Ez melyik Barátok közt epizód? 😊ribanc melléről miközben pezsgőt köpsz a csajod arcába aki rád nyitAttól függ miről és mivel szívód felIgyatok kávét ne azt a fost! 😀szivjatok kokaint sose híztok el
Toca
briareos
FLZOLI
briareos
több mint 3 éve
saját emlék?ribanc melléről miközben pezsgőt köpsz a csajod arcába aki rád nyitAttól függ miről és mivel szívód felIgyatok kávét ne azt a fost! 😀szivjatok kokaint sose híztok el
Toca
briareos
FLZOLI
briareos
több mint 3 éve
pont akartam kérdezni, hogy elfogyott a gyümölcslé? 😀fehéret, cukormentes. a gönci barack majd ha nyer a GB 😀én is monstert iszom... tragédia 😀Imádom!!
Kájzerszóze
steelwolf
Kájzerszóze
több mint 3 éve
A Met miatt meg már fogorvos se kellHeroinnal meg kifejezetten fogysz isIgyatok kávét ne azt a fost! 😀szivjatok kokaint sose híztok el
Toca
briareos
Assurbanapli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Arians barmikor kepes ellensulyozni TB-tez a meccs nagyon nem dőlt még elTB12-vel a fedélzeten, ezt te sem gondolod komolyan?!
NB2
gamerkr
több mint 3 éve
nah viszont most tényleg baj kezd lenni a GB-nekMiért? Mert megsérült a Tampa starter safety?
NB2
több mint 3 éve
prérifarkas
598
Na, ez most szép volt. De a defensenek most villania kéneAnélkül ez a meccs nem fordul meg.
Assurbanapli
Kell a MOMENTUM 😂😂😂😂
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
ribanc melléről miközben pezsgőt köpsz a csajod arcába aki rád nyitAttól függ miről és mivel szívód felIgyatok kávét ne azt a fost! 😀szivjatok kokaint sose híztok el
Toca
briareos
FLZOLI
több mint 3 éve
ez a meccs nagyon nem dőlt még elTB12-vel a fedélzeten, ezt te sem gondolod komolyan?!
NB2
több mint 3 éve
Szép munka, megkönyeztem!jól van, nyilvánvaló hogy ezt a meccset egy King pick six-szel nyeri majd meg a PackersDehogy, gyorsan leigazolják Bostickot aki összeszedi az onside kicket 😁
r.baggio
kapitnono
több mint 3 éve
Ez már nagyon buzulos módi 😊fehéret, cukormentes. a gönci barack majd ha nyer a GB 😀én is monstert iszom... tragédia 😀Imádom!!
Kájzerszóze
steelwolf
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Heroinnal meg kifejezetten fogysz isIgyatok kávét ne azt a fost! 😀szivjatok kokaint sose híztok el
Toca
briareos
több mint 3 éve
Dühi lett AAron aztán jól megmutatta
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
forgasd bennük a kést, te geci 😀 😀 😀jól van, nyilvánvaló hogy ezt a meccset egy King pick six-szel nyeri majd meg a PackersDehogy, gyorsan leigazolják Bostickot aki összeszedi az onside kicket 😁
r.baggio
kapitnono
több mint 3 éve
Attól függ miről és mivel szívód felIgyatok kávét ne azt a fost! 😀szivjatok kokaint sose híztok el
Toca
briareos
több mint 3 éve
fehéret, cukormentes. a gönci barack majd ha nyer a GB 😀én is monstert iszom... tragédia 😀Imádom!!
Kájzerszóze
steelwolf
több mint 3 éve
southmiki
654
Igyatok kávét ne azt a fost! 😀Lehet ha kávét isznak akkor lesz fos.
Toca
több mint 3 éve
jól van, nyilvánvaló hogy ezt a meccset egy King pick six-szel nyeri majd meg a PackersDehogy, gyorsan leigazolják Bostickot aki összeszedi az onside kicket 😁
r.baggio
több mint 3 éve
jól van, nyilvánvaló hogy ezt a meccset egy King pick six-szel nyeri majd meg a PackersSzerintem szed egy picket elfumblizza és azzal nyer a Bucs.
r.baggio
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Miért nem 2 pontos a 11 pont jobb mint a 12?
több mint 3 éve
az nem a burn?én is monstert iszom... tragédia 😀Mangósat? Nekem az van most az asztalon☺
Kájzerszóze
southmiki