Konferenciadöntők
10 hónapja
Csak meg lehet ezt allitani
10 hónapja
Ezt benyújtotta, én láttam 😀
10 hónapja
Így néz ki egy elkapás 😛Mindjart be is fujnak egy off pass interf t. 🤣
Jakehomer
10 hónapja
Hehe ezt nem dobták be 1 hete
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Ez a mcdermott hulye vagy hulye?
10 hónapja
Hoppa
10 hónapja
Hollins :o
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
2 pontos
10 hónapja
Mar tavaly akartam, de Innentol minden szezon előtt teszem a chiefst.Szezon közben rájuk több van amikor vannak ilyen SF és Eagles csapatok csúcson
4 5 körüli odds legalabb.
10 ev alatt ha csak 2x huzzak is teljesen jo. Es tobbszor fogjak.
esanders10
We are just the Ravens!
10 hónapja
nyilván dobni kellett volna TKraBeáll egy TD után a védők pofájába örömködni és semmiDe ez még csak a fele, amikor ezért kiosztanak neki egy csicskalángost arra már megy a zászló
KeyG
Tarsi
de Philips ettől még fasz volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Mar tavaly akartam, de Innentol minden szezon előtt teszem a chiefst.4 5 körüli odds legalabb.
10 ev alatt ha csak 2x huzzak is teljesen jo. Es tobbszor fogjak.
10 hónapja
Nekem mondjuk Sergio Ramos a Zidane utáni Real kedvenc játékosa volt 😆Beáll egy TD után a védők pofájába örömködni és semmiMondtam már, az NFL Sergio Ramosa
KeyG
Kampman
We are just the Ravens!
10 hónapja
Tavaly is ugyanez volt Van Noyra ugyanitt AFC döntőbenBeáll egy TD után a védők pofájába örömködni és semmiDe ez még csak a fele, amikor ezért kiosztanak neki egy csicskalángost arra már megy a zászló
KeyG
Tarsi
We are just the Ravens!
10 hónapja
Beáll egy TD után a védők pofájába örömködni és semmiDe ez még csak a fele, amikor ezért kiosztanak neki egy csicskalángost arra már megy a zászló
KeyG
10 hónapja
Beáll egy TD után a védők pofájába örömködni és semmiMondtam már, az NFL Sergio Ramosa
KeyG
10 hónapja
Semmi gond. Mar majdnem en is bedoltem. 🤣Az bocsi, éjszaka vanKelcere Targeting megint nem kellAz nem taunting?
KeyG
gabor25
KeyG
10 hónapja
Beáll egy TD után a védők pofájába örömködni és semmi
We are just the Ravens!
10 hónapja
Kelcere Targeting megint nem kell
KeyG
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Ha az kell hogy ne lássam többet ezt a nyomorultat akkor triplázzanak, csak jövőre ne lássam a rusnya nőjével együtt
10 hónapja
Az bocsi, éjszaka vanKelcere Targeting megint nem kellAz nem taunting?
KeyG
gabor25
We are just the Ravens!
10 hónapja
"jónak" ígérkezik az a philly-kansas super bowl. 😄Az egy pont olyan meccs, ami miatt nem kell aggódnom amiatt, hogy mennyire leszek szétcsúszva másnap melóban 😊
KB23
10 hónapja
Super BowlMost vagy úgy unblokk?"jónak" ígérkezik az a philly-kansas super bowl. 😄KC győzelem lesz
KB23
KeyG
KB23
We are just the Ravens!
10 hónapja
Anyway, akkor eagles chiefs rematch a frisco utan szabadon.El tudnék lassan viselni némi valtozatossagot.