NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
New England Patriots - Atlanta Falcons
1 feliratkozó
1 hónapja
Aztakurva
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Ellis is kidőlt... fogyugatunk, fogyugatunk...
1 hónapja
Gonzo kezében volt...
1 hónapja
de nálunk liga elit védelem van 😉 nem csak egy emberhét közben olvasgattam, hogy hova kéne igazolni... valahogy a fal nem merült fel, pedig szerintem az a legrosszabbPedig az ellennél nincs Garrett, mint múlt héten.
ma is szoptunk már 6 sacket és kb csak azért nem vezetünk jobban, mert Maye-nek sokszor az életéért kell futnia
NB2
Surtr
1 hónapja
hét közben olvasgattam, hogy hova kéne igazolni... valahogy a fal nem merült fel, pedig szerintem az a legrosszabbPedig az ellennél nincs Garrett, mint múlt héten.
ma is szoptunk már 6 sacket és kb csak azért nem vezetünk jobban, mert Maye-nek sokszor az életéért kell futnia
NB2
1 hónapja
Itt a D-nek kell fellépni, mert az O összeszarta a gatyát
1 hónapja
Nehézzé tesszük ezt a meccsetNem szeretek izgulni.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
hét közben olvasgattam, hogy hova kéne igazolni... valahogy a fal nem merült fel, pedig szerintem az a legrosszabbma is szoptunk már 6 sacket és kb csak azért nem vezetünk jobban, mert Maye-nek sokszor az életéért kell futnia
1 hónapja
Kaki van a paleszban. Nem mennek a hívások.
1 hónapja
vikings, texans,off!Igen, kohászok, párducok.
azért elég totógyilkos eredmények vannak eddig a fordulóban 😊
NB2
Surtr
1 hónapja
off!Igen, kohászok, párducok.
azért elég totógyilkos eredmények vannak eddig a fordulóban 😊
NB2
1 hónapja
off!azért elég totógyilkos eredmények vannak eddig a fordulóban 😊
1 hónapja
Hogy a faszban lehet ennyire üresen Bijan?Onnan jött a blitz és a helyére futott blitzelő játékosnak. A safety meg későn ért ki. Szépen csinálták.
zinedine5
1 hónapja
Nem mintha szamitana, de miert lottek le a playt? 1 masodpercnel volt a snap.
1 hónapja
Hogy a faszban lehet ennyire üresen Bijan?
1 hónapja
oh bazdmeg, most lettem előszőr ideges ma
1 hónapja
Hány misstackle volt itt????