NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New England Patriots - Baltimore Ravens
több mint 4 éve
gedam
5 905
Hori vacak meccset josolt.new englandet teljesen benézik a szurkerek és a szakik is.
Remelem csak ez nem jon be neki.
RedFive
több mint 4 éve
Hori vacak meccset josolt.Remelem csak ez nem jon be neki.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Ennyire nincs közel még a vége.Szerintem igy kell gondolkozni. De lehet velem van a hiba. 😊Tessék.FG Pats es 8 point Ravens. Igy FG-nel ket labdabirtoklas kell.Miert nem 2 pont? Vicc.?? miért jöbb ha 5 és nem 6?
KeyG
shawnka
KeyG
Doctor Octopus mindenre gondol.
Sobri Jóska
KeyG
Simán lehet 3 Ravens TD.
Szerintem a győzelmi sansz 1 ponttal volt nagyobb, de majd a PFF kiszámolja.
több mint 4 éve
gedam
5 905
azt hittem a scorigamit is figyeli keyg
több mint 4 éve
KeyG
9 496
Szerintem igy kell gondolkozni. De lehet velem van a hiba. 😊Tessék.FG Pats es 8 point Ravens. Igy FG-nel ket labdabirtoklas kell.Miert nem 2 pont? Vicc.?? miért jöbb ha 5 és nem 6?
KeyG
shawnka
KeyG
Sobri Jóska
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
Tessék.FG Pats es 8 point Ravens. Igy FG-nel ket labdabirtoklas kell.Miert nem 2 pont? Vicc.?? miért jöbb ha 5 és nem 6?
KeyG
shawnka
KeyG
több mint 4 éve
KeyG
9 496
En igen. 😃megvagyok, nem kalkuláltam már több Pats ponttal a meccsre 😀FG Pats es 8 point Ravens. Igy FG-nel ket labdabirtoklas kell.Miert nem 2 pont? Vicc.?? miért jöbb ha 5 és nem 6?
KeyG
shawnka
KeyG
shawnka
több mint 4 éve
gedam
5 905
jó kis meccs ez
több mint 4 éve
megvagyok, nem kalkuláltam már több Pats ponttal a meccsre 😀FG Pats es 8 point Ravens. Igy FG-nel ket labdabirtoklas kell.Miert nem 2 pont? Vicc.?? miért jöbb ha 5 és nem 6?
KeyG
shawnka
KeyG
több mint 4 éve
no
7 284
well done
több mint 4 éve
KeyG
9 496
Nem elszamoltam, a mai Ravens D serultekkel miert tudna 0 ponton tartani a Patset?
több mint 4 éve
Ezen töprengek én is amióta olvasom.Miert nem 2 pont? Vicc.?? miért jöbb ha 5 és nem 6?
KeyG
shawnka
De rajöttem.
Ha a Pats szerez egy FG-t, akkor egy TD-vel egalizálható.
több mint 4 éve
gedam
5 905
sztem eszámóta magátMiert nem 2 pont? Vicc.?? miért jöbb ha 5 és nem 6?
KeyG
shawnka
több mint 4 éve
KeyG
9 496
FG Pats es 8 point Ravens. Igy FG-nel ket labdabirtoklas kell.Miert nem 2 pont? Vicc.?? miért jöbb ha 5 és nem 6?
KeyG
shawnka
több mint 4 éve
D! Gyerunk maaar!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
no
7 284
A ket csapat intenzitasat a D-ben. Fel kell venni a kesztyut es odabaszni.
több mint 4 éve
Miert nem 2 pont? Vicc.?? miért jöbb ha 5 és nem 6?
KeyG
több mint 4 éve
Most hogy allunk?az a baj, hogy olyan gyenge a frontunk, hogy kizárt, hogy nyerjünk. 2 perc alatt átfutnak rajtunk.Szerintem még mindig a Ravensnek áll, 60 százalékban.
gedam
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Lamar monszunban hoz 75% feletti passzpontossagot. Hmmm.Víz alatt meglenne a 100. Csak nehéz lenne messzire dobni.
RedFive
SzepMáris újra 80% a győzelmi sansz.
RedFive
több mint 4 éve
KeyG
9 496
Miert nem 2 pont? Vicc.
több mint 4 éve
Szep
több mint 4 éve
Lamar monszunban hoz 75% feletti passzpontossagot. Hmmm.
több mint 4 éve
Szezon masodik felere leszunk korhazcsapat
több mint 4 éve
ezért sajnáltam a tavalyi évet. viszonylag egészségesen végigment a szezon és egy beégés lett a titans ellen, pedig akkor lett volna a legnagyobb esélyünk az sb-re. idén már akkor is nehezebb lenne, ha mindenki egészséges lenne.Tavaly Mahomest nem lehetett megállítani.
gedam
több mint 4 éve
gedam
5 905
ezért sajnáltam a tavalyi évet. viszonylag egészségesen végigment a szezon és egy beégés lett a titans ellen, pedig akkor lett volna a legnagyobb esélyünk az sb-re. idén már akkor is nehezebb lenne, ha mindenki egészséges lenne.