NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New England Patriots - Baltimore Ravens
több mint 4 éve
Ettol az int-tol akkorat csaptam a masszazsfotel karfajara, hogy Maurice Jones Drew megijedt es a fotel tetejerol bemenekult a szekreny ala. Igen. Pedig sose bantottam.Technikailag egy jó punt volt az az int.
Mojo egy cirmos. Igen. Szeressuk a jo futojatekot ezert kapta a keresztsegben ezt a nevet.
RedFive
több mint 4 éve
Ettol az int-tol akkorat csaptam a masszazsfotel karfajara, hogy Maurice Jones Drew megijedt es a fotel tetejerol bemenekult a szekreny ala. Igen. Pedig sose bantottam.Mojo egy cirmos. Igen. Szeressuk a jo futojatekot ezert kapta a keresztsegben ezt a nevet.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Azért van aki nem rest felkelni egy Pats meccsért még ha totál bukónak is tűnt lefekvés előtt... 😉biztos vagyok benne, hogy a 82,3%-uk igenNem gáz, de akkor ezek szerint mindenki divat volt?Végülis nem gáz ha csak a kemény mag marad, kurva sok volt a divat 😊Az Arena4 kiírtotta őket.Oszt hol vannak a Pats drukkerek?Floridában
LeviPoki
shawnka
Vagy várják a Pats meccset a SportTv-n.
Sobri Jóska
LeviPoki
Sobri Jóska
shawnka
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 4 éve
gedam
5 905
2015-ben
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Annyira nem fekszik nekünk ez a 2 perces GW drive...fasznak erőltetjük
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Gyönyörű int
több mint 4 éve
gedam
5 905
Pakoljunk meg fel pontokat please de a felido elott!csak ne a patsnek
RedFive
több mint 4 éve
Pakoljunk meg fel pontokat please de a felido elott!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam
5 905
ez eddig jó 1 minute drive
több mint 4 éve
Legalabb 3 maradt kozte
több mint 4 éve
Queen te hogy lehetsz ennyire szar ,totális bust.Linebacker. Probalt besegiteni. Csoda hogy majdnem odaert
Norbi180
több mint 4 éve
Továbbasszociáltam.😄 nem a szovegkornyezetre volt kihegyezve a sztorySose mennék disznóvágasra, nem ennék disznóhúst.Disznovagaskor koser szilvat ittal?Én 80-t mondtam volna. Nem nagy difi.biztos vagyok benne, hogy a 82,3%-uk igenNem gáz, de akkor ezek szerint mindenki divat volt?Végülis nem gáz ha csak a kemény mag marad, kurva sok volt a divat 😊Az Arena4 kiírtotta őket.Oszt hol vannak a Pats drukkerek?Floridában
LeviPoki
shawnka
Sobri Jóska
LeviPoki
Sobri Jóska
shawnka
Sobri Jóska
Igen.
Hany szazalekos volt? 70?
En 80-t mondtam volna. Nem nagy difi. 😂
RedFive
Ingyen se.
Sobri Jóska
RedFive
több mint 4 éve
gedam
5 905
Viszonylag szarul néz ki ma a védelemkihullotak a taklik, tudnak futni
LeviPoki
több mint 4 éve
😄 nem a szovegkornyezetre volt kihegyezve a sztorySose mennék disznóvágasra, nem ennék disznóhúst.Disznovagaskor koser szilvat ittal?Én 80-t mondtam volna. Nem nagy difi.biztos vagyok benne, hogy a 82,3%-uk igenNem gáz, de akkor ezek szerint mindenki divat volt?Végülis nem gáz ha csak a kemény mag marad, kurva sok volt a divat 😊Az Arena4 kiírtotta őket.Oszt hol vannak a Pats drukkerek?Floridában
LeviPoki
shawnka
Sobri Jóska
LeviPoki
Sobri Jóska
shawnka
Sobri Jóska
Igen.
RedFive
Ingyen se.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Norbi180
676
Queen te hogy lehetsz ennyire szar ,totális bust.
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Viszonylag szarul néz ki ma a védelem
több mint 4 éve
Majdnem blokkoltuk, de mindegy
több mint 4 éve
Na tessek
több mint 4 éve
pedig ez a pats elég jól néz ki mostEzért 80. Amúgy 95 lenne.
gedam
több mint 4 éve
gedam
5 905
pedig ez a pats elég jól néz ki most
több mint 4 éve
mindenkinek van olyan ismerőse, aki ha nfl, akkor pats, foci real madrid, itthon fradi, kedvence lebron jamesde csak addig, amíg megy a szekér!
ezek az emberek nem tudnak hibázni
gedam
több mint 4 éve
Sose mennék disznóvágasra, nem ennék disznóhúst.Disznovagaskor koser szilvat ittal?Én 80-t mondtam volna. Nem nagy difi.biztos vagyok benne, hogy a 82,3%-uk igenNem gáz, de akkor ezek szerint mindenki divat volt?Végülis nem gáz ha csak a kemény mag marad, kurva sok volt a divat 😊Az Arena4 kiírtotta őket.Oszt hol vannak a Pats drukkerek?Floridában
LeviPoki
shawnka
Sobri Jóska
LeviPoki
Sobri Jóska
shawnka
Sobri Jóska
Igen.
RedFive