New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 6 éve
igen, konkrétan Brady csaltTe a fa mellől nem vontad volna vissza. a bírók meg mégis igen. akkor most csalt a pats? 😊nem vagyok frusztrált, annyira azért nem érdekel, de ez az ítélet azért kiverte a biztosítékot rendesen.. azzal, h TDnek adták eredetileg, ezt kb lehetetlen volt visszafújniNa persze. A frusztráltság ne vegyen rá hülyeségekre.hát sokkal inkább az, mint mákHát mi, csalás?értem én, csak ez nem mák kérdése volt..Nekünk mák az ítéletMák ismétez nem mák volt baszki, ne röhögtessenek már, h itt egyértelműen meg tudták állapítani, h nem volt lent, nevetséges ítélet megint..
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
winston
több mint 6 éve
Roberts, Roberts, Roberts...
több mint 6 éve
Te a fa mellől nem vontad volna vissza. a bírók meg mégis igen. akkor most csalt a pats? 😊nem vagyok frusztrált, annyira azért nem érdekel, de ez az ítélet azért kiverte a biztosítékot rendesen.. azzal, h TDnek adták eredetileg, ezt kb lehetetlen volt visszafújniNa persze. A frusztráltság ne vegyen rá hülyeségekre.hát sokkal inkább az, mint mákHát mi, csalás?értem én, csak ez nem mák kérdése volt..Nekünk mák az ítéletMák ismétez nem mák volt baszki, ne röhögtessenek már, h itt egyértelműen meg tudták állapítani, h nem volt lent, nevetséges ítélet megint..
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
több mint 6 éve
nem. a bírói döntések hosszútávon kiegyenlítik egymást, olvass több Soldit 😊1. csak két of holding volt ebben a playben amit én láttam és nem fújtak beTehát a be nem dobott zászlók, meg az ellenfél hibája kompenzálja egy TD visszavonását 100%-ig megdönthetetlen bizonyíték nélkül? 😀 😀 Mesélj még...
2. Clay szintű TE ne ejtse el a labdát földetéréskor
3. vajon birtokolta mikor lent volt még a lába? rátenné itt bárki a fél karját? na ugye..
gordon
Farky
több mint 6 éve
értelmes holding volt
több mint 6 éve
nem vagyok frusztrált, annyira azért nem érdekel, de ez az ítélet azért kiverte a biztosítékot rendesen.. azzal, h TDnek adták eredetileg, ezt kb lehetetlen volt visszafújniNa persze. A frusztráltság ne vegyen rá hülyeségekre.hát sokkal inkább az, mint mákHát mi, csalás?értem én, csak ez nem mák kérdése volt..Nekünk mák az ítéletMák ismétez nem mák volt baszki, ne röhögtessenek már, h itt egyértelműen meg tudták állapítani, h nem volt lent, nevetséges ítélet megint..
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
zinedine5
több mint 6 éve
1. csak két of holding volt ebben a playben amit én láttam és nem fújtak beTehát a be nem dobott zászlók, meg az ellenfél hibája kompenzálja egy TD visszavonását 100%-ig megdönthetetlen bizonyíték nélkül? 😀 😀 Mesélj még...
2. Clay szintű TE ne ejtse el a labdát földetéréskor
3. vajon birtokolta mikor lent volt még a lába? rátenné itt bárki a fél karját? na ugye..
gordon
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Na persze. A frusztráltság ne vegyen rá hülyeségekre.hát sokkal inkább az, mint mákHát mi, csalás?értem én, csak ez nem mák kérdése volt..Nekünk mák az ítéletMák ismétez nem mák volt baszki, ne röhögtessenek már, h itt egyértelműen meg tudták állapítani, h nem volt lent, nevetséges ítélet megint..
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
több mint 6 éve
1. csak két of holding volt ebben a playben amit én láttam és nem fújtak be2. Clay szintű TE ne ejtse el a labdát földetéréskor
több mint 6 éve
batyu
630
idő adattal, több kameraképből simán összeraakhatóössze is rakják mindig..
batyu
Szesze
ehh lámák, időadat a vágásokhoz ezredmásodperc pontossággal, de igazatok van a bírókat megvette a pecc...idő adattal, több kameraképből simán összeraakhatóne tetézd!!!
batyu
HanSolo
több mint 6 éve
Baba Yaga
829
Már megint csalnak a new york-i bírók.Ezt nem értem. Ezért biztos sok pénzt fizetünk.Nem csalnak, egész egyszerűen rossz a felfogás-szerintem. Benjamin ennél jobb munkát nem végezhetett volna. Itt mégis mit kellett volna csinálnia hogy TD legyen?
HanSolo
több mint 6 éve
hát sokkal inkább az, mint mákHát mi, csalás?értem én, csak ez nem mák kérdése volt..Nekünk mák az ítéletMák ismétez nem mák volt baszki, ne röhögtessenek már, h itt egyértelműen meg tudták állapítani, h nem volt lent, nevetséges ítélet megint..
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
zinedine5
több mint 6 éve
letojom, hogy TD volt-e vagy sem, de ha komoly célunk van a PO-ban, akkor normálisabban kell játszanunkjelen pillanatban cidrizhetünk még a 1st seed-ért is, pedig rohadtul kéne, hogy valami legyen, mert ahhoz képest, hogy december van, elég idény eleji a forma
több mint 6 éve
Hát mi, csalás?értem én, csak ez nem mák kérdése volt..Nekünk mák az ítéletMák ismétez nem mák volt baszki, ne röhögtessenek már, h itt egyértelműen meg tudták állapítani, h nem volt lent, nevetséges ítélet megint..
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
több mint 6 éve
idő adattal, több kameraképből simán összeraakhatóössze is rakják mindig..
batyu
több mint 6 éve
idő adattal, több kameraképből simán összeraakhatóne tetézd!!!
batyu
több mint 6 éve
Már megint csalnak a new york-i bírók.Ezt nem értem. Ezért biztos sok pénzt fizetünk.
több mint 6 éve
értem én, csak ez nem mák kérdése volt..Nekünk mák az ítéletMák ismétez nem mák volt baszki, ne röhögtessenek már, h itt egyértelműen meg tudták állapítani, h nem volt lent, nevetséges ítélet megint..
zinedine5
Szesze
zinedine5
több mint 6 éve
Nevezzük máknak.Nekünk mák az ítéletMák ismétez nem mák volt baszki, ne röhögtessenek már, h itt egyértelműen meg tudták állapítani, h nem volt lent, nevetséges ítélet megint..
zinedine5
Szesze
zinedine5
több mint 6 éve
Nekünk mák az ítéletMák ismétez nem mák volt baszki, ne röhögtessenek már, h itt egyértelműen meg tudták állapítani, h nem volt lent, nevetséges ítélet megint..
zinedine5
Szesze
több mint 6 éve
Ezt a helyzetet annak kellett volna eldonteni h mi volt a palyan az itelet. Lehet h mire megvolt a kontroll addigra mar felemelte a bal labat,de erre itt nem lattam megdonthetetlen bizonyitekot. Es az elso dontes TD volt.Eloszor huzta de aztan felemelte azert szakadt meg a vonal. Hogy melyik volt elobb ,a kontroll vagy a felemeles sztem senki nem mondja meg.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Csigu
24
Tuti, hogy még mindig zöld a cipő orra!
több mint 6 éve
Le kellett volna itt is mérni papírlappal h befér-e a fű és a stopli közé. Kíváncsi lennék arra a megdönthetetlen bizonyítékra, amiért ez vissza lett hívva
Szerkesztette: Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Al Riveron voted Pats MVP 😀