New England Patriots - Carolina Panthers
10 hónapja
Azért Vrabelből nem néztem ki hogy ennyi negyedikre neki megyünk idénPersze kell az önbizalom mert a köv. meccs a Bills ellen nem fog a csapat így villogni
manuszka86
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
10 hónapja
Azért Vrabelből nem néztem ki hogy ennyi negyedikre neki megyünk idénÉs ez tökös negyedik volt.
manuszka86
10 hónapja
false start gyanús 2 játék volt a 3. és a 4. down issőt a 3.ban mintha holding is lett volna
10 hónapja
Azért Vrabelből nem néztem ki hogy ennyi negyedikre neki megyünk idén
10 hónapja
ezek szerint az első puntokat már elfelejtettétek 😊Én 6:7 állásnál kapcsolódtam be.
de mind a 3 csapategység első játéka full betli volt, azóta mindenki extrát tol
NB2
10 hónapja
ezek szerint az első puntokat már elfelejtettétek 😊de mind a 3 csapategység első játéka full betli volt, azóta mindenki extrát tol
10 hónapja
nem csináltunk pontot 😕Majd most, a puntból. 😊
NB2
10 hónapja
A ST vért ivott ma 😊
10 hónapja
Spec. Team mavillog végre valahára
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
10 hónapja
nem csináltunk pontot 😕
10 hónapja
Woodson jó picknek tűnik.Young kevésbé. Nagyon pontatlan.
kolok1972
10 hónapja
Ma lényegesen kevesebb a mistackle 😊
10 hónapja
Belefért, meg kellett próbálni.Az nem elkapásmiért is nem? 😊
vpi
simán lent volt a 2 láb, nem is értettem Vrabel pirosát
NB2
10 hónapja
Az nem elkapásmiért is nem? 😊
vpi
simán lent volt a 2 láb, nem is értettem Vrabel pirosát
10 hónapja
Woodson jó picknek tűnik.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
10 hónapja
Az nem elkapás
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
10 hónapja
A büntetések elkerülésében kellene előrelépni, mert ha nincs a Diggs hosszú elkapás, akkor az a holding kinyírja a drive-ot. De ez most szemet gyönyörködtető, nyilván az ellenfél is kell hozzá.múlt héten csak a mezőny pozícióból kiindulva minimum 17 pont bennünk maradt, de simán 27 lehet az a 17
Burkus
10 hónapja
A büntetések elkerülésében kellene előrelépni, mert ha nincs a Diggs hosszú elkapás, akkor az a holding kinyírja a drive-ot. De ez most szemet gyönyörködtető, nyilván az ellenfél is kell hozzá.
10 hónapja
ez a faxé sárga?
10 hónapja
ha nincs a sárga, ez milyen statisztika javító játék volt 😊
10 hónapja
az első 5 perc után szépen teljesítettünknah ki ne találják már, hogy van még 1 mp!
10 hónapja
Velem ellentétben sokan nem örültek a visszaigazolásának, pedig az egyik legjobb O-koordinátor és nagyon nagy előnye, hogy szinte esélytelen, hogy valaki újra el akarná vinni HC-nak az előélete után.Maye önbizalommal telve játszik.Nemcsak ahhoz, hanem ahhoz is, hogy a lehetőségekhez adaptálja a gameplant. A O-fal olyat játszik idén, amit tavaly csak álmodtunk, pedig annyival nem lettek jobbak.
JMD tényleg ért a QB-khoz (persze ezt eddig is tudtuk 😊)
FunHun
Burkus
10 hónapja
Maye önbizalommal telve játszik.Nemcsak ahhoz, hanem ahhoz is, hogy a lehetőségekhez adaptálja a gameplant. A O-fal olyat játszik idén, amit tavaly csak álmodtunk, pedig annyival nem lettek jobbak.
JMD tényleg ért a QB-khoz (persze ezt eddig is tudtuk 😊)
FunHun