New England Patriots - Carolina Panthers
2 hónapja
Maynek jól állnak ezek a kiforgásos és futó játékokÉs milyen jól adták el a középső futást.
manuszka86
2 hónapja
bírnám azért, ha a drága rúgónk nem a 13 yardosig rúgná a labdát, 2x jönnek +30 yardról
2 hónapja
JMD visszahívása nagy előrelépés az előző évhez képest. Az end around futás zseniális volt.
2 hónapja
Rozeboom Wallace Scott nyomozzák a futásoknál hogy a hashmark melyik oldalán van a játék
2 hónapja
GP-ban magyar reklámok voltak 😊
2 hónapja
2. futása Mondre-nak és még nem volt fumble....Jinx-el mizu pajti?😂
Surtr
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 hónapja
Stephenson nagy futásánál szerintem hülyeség volt cseleznie, ugyanazzal a lendülettel balra kellett volna futnia és szerintem sima TD
2 hónapja
2. futása Mondre-nak és még nem volt fumble....
2 hónapja
Meglett az első first down is...
2 hónapja
Végre egy szép screen
2 hónapja
azért már 2x megfogtuk őket!
2 hónapja
Ez s nadrág szín honnan jött, kiég a szemem
2 hónapja
Farmer,Durden,Gibbens egyszerre a védelemben…ÖööHasítás,kivédekeztük😃
kolok1972
2 hónapja
Farmer,Durden,Gibbens egyszerre a védelemben…Ööö
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 hónapja
D-nek csak a futás és a passz okoz gondot és a szabálykönyv értelmezése.
2 hónapja
visszajátszás után: 4 patses volt, de a puntert egyiknek sem sikerült kiblokkolnia 😊 szerencsére Jones gyorsabb voltPont most vettem ki fantasyben.... Mert nem estem hasra tőle ...erre nesze neked.... Fuck
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
itt üvöltöm a tévé előtt, hogy belógsz, de ő ott 50 centire a labdától nem látja????
2 hónapja
visszajátszás után: 4 patses volt, de a puntert egyiknek sem sikerült kiblokkolnia 😊 szerencsére Jones gyorsabb volt
2 hónapja
Abszolute nem vagyunk meccsbenH mi? 😀
Ez a harmatfos Panters kifiléz minket.
ParadSEC
2 hónapja
Abszolute nem vagyunk meccsbenEz a harmatfos Panters kifiléz minket.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich