New England Patriots - Cincinnati Bengals
több mint 1 éve
Ez a Chase move elég megalázó volt…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
En nemtom, nem ertek hozza.Frankón kiderült MacJ szar ebben a rendszerben, Zappe ha jönne nem lenne kár ha kapna még rutint, hátha ratyi lesz jövőre is MacJ BoB irányítása alattMost akkor ki akarjatok deriteni h MJ jo-e vagy legyen akkor Zappe innentol?tényleg most már megpróbálnám Zappe-tEzt még nem szabad mondani. Én a múltkori meccsen mondtam, és nagyon le lettem torkollva miatta. Majd... majd jövőre, valamikor az idény közepén.
NB2
ötös műhold
Lúdas Solymi
ParadSEC
Lehet edzesen Zappe a kiraly es csakazertis MJ eroltetik, hatha hoz egy jo meccset aztan el tudjak cserelni.
Vagy BB mar nem eleg jo es ezert ment Kraft h elcserelje.
több mint 1 éve
Egyre jobban kezdem azt érezni hogy BB felett elszállt az idő..nem gondoltam hogy ezt le fogom írni..
több mint 1 éve
persze, hogy ellenünk még ezt a k...a 4-et is megcsinálják
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Szerkeszd mar vissza legyszi a kommentet…koszi.ötös műholdEnnyi idő alatt még nem derült ki, hogy MJ jó-e?Lúdas Solymitényleg most már megpróbálnám Zappe-tMost akkor ki akarjatok deriteni h MJ jo-e vagy legyen akkor Zappe innentol?
NB2
ötös műhold
több mint 1 éve
ötös műhold
309
Ennyi idő alatt még nem derült ki, hogy MJ jó-e?[/quote]tényleg most már megpróbálnám Zappe-tMost akkor ki akarjatok deriteni h MJ jo-e vagy legyen akkor Zappe innentol?
ötös műhold
Lúdas Solymi
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 1 éve
engem az idegesít, hogy most megint nem él a lehetőségekkelMost akkor ki akarjatok deriteni h MJ jo-e vagy legyen akkor Zappe innentol?tényleg most már megpróbálnám Zappe-tEzt még nem szabad mondani. Én a múltkori meccsen mondtam, és nagyon le lettem torkollva miatta. Majd... majd jövőre, valamikor az idény közepén.
NB2
ötös műhold
Lúdas Solymi
most az előbbi Meyers passzt is miért nem lehetett pontosan odadobni???? fal védett, üresen volt Meyers, ezt 2022-ben NFL-ben DOBNI KELL!
arról nem beszélve, hogy azért ismerünk irányítókat, akik szar fal mellett is értek el eredményt 😊
több mint 1 éve
Nagy mák volt..
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Frankón kiderült MacJ szar ebben a rendszerben, Zappe ha jönne nem lenne kár ha kapna még rutint, hátha ratyi lesz jövőre is MacJ BoB irányítása alattMost akkor ki akarjatok deriteni h MJ jo-e vagy legyen akkor Zappe innentol?tényleg most már megpróbálnám Zappe-tEzt még nem szabad mondani. Én a múltkori meccsen mondtam, és nagyon le lettem torkollva miatta. Majd... majd jövőre, valamikor az idény közepén.
NB2
ötös műhold
Lúdas Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
mikor kellene? majd 0-24 nél?És puntolunk.....áááSaját térfélen azért ne kezdjünk el hősködni, főleg egy szar offense-el...
Nomac
Castleai01
több mint 1 éve
És puntolunk.....áááSaját térfélen azért ne kezdjünk el hősködni, főleg egy szar offense-el...
Nomac
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
legyünk optimisták... volt 1st down-unk 😊
több mint 1 éve
És puntolunk.....ááá
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Most akkor ki akarjatok deriteni h MJ jo-e vagy legyen akkor Zappe innentol?tényleg most már megpróbálnám Zappe-tEzt még nem szabad mondani. Én a múltkori meccsen mondtam, és nagyon le lettem torkollva miatta. Majd... majd jövőre, valamikor az idény közepén.
NB2
ötös műhold
több mint 1 éve
Brady is lebandukolt szakadt keresztszalaggalszerintem nincs szakadás, azzal nem tudna sétálni....Remélem Collins jól lesz jövő hétre, vagy legkésőbb a PO-ra 🤞Nem nézett ki jól, már az csoda hogy saját lábon jött le a pályáról...
SirPub
Castleai01
meme
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ha egy kezdöt nem tud nélkülözni a csapat nagy a baj. Nyilván az irányító kivétel.Igen, láttam. Elsőre azt hittem oda a lába, de hogy sétált reménykeltő. Ettől mondjuk lehet, hogy csak az adrenalin dolgozott még és súlyos. Ne úgy legyen!Remélem Collins jól lesz jövő hétre, vagy legkésőbb a PO-ra 🤞Nem nézett ki jól, már az csoda hogy saját lábon jött le a pályáról...
SirPub
Castleai01
SirPub
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Igen, láttam. Elsőre azt hittem oda a lába, de hogy sétált reménykeltő. Ettől mondjuk lehet, hogy csak az adrenalin dolgozott még és súlyos. Ne úgy legyen!Remélem Collins jól lesz jövő hétre, vagy legkésőbb a PO-ra 🤞Nem nézett ki jól, már az csoda hogy saját lábon jött le a pályáról...
SirPub
Castleai01
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
WhoDey83
273
Nagyott kapott az a térd dehát szenteste van ilyenkor történnek csodák 😉😊Remélem Collins jól lesz jövő hétre, vagy legkésőbb a PO-ra 🤞Nem nézett ki jól, már az csoda hogy saját lábon jött le a pályáról...
SirPub
Castleai01
Welcome To The Jungle
több mint 1 éve
meme
2 102
szerintem nincs szakadás, azzal nem tudna sétálni....Remélem Collins jól lesz jövő hétre, vagy legkésőbb a PO-ra 🤞Nem nézett ki jól, már az csoda hogy saját lábon jött le a pályáról...
SirPub
Castleai01
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
ötös műhold
309
tényleg most már megpróbálnám Zappe-tEzt még nem szabad mondani. Én a múltkori meccsen mondtam, és nagyon le lettem torkollva miatta. Majd... majd jövőre, valamikor az idény közepén.
NB2
több mint 1 éve
Remélem Collins jól lesz jövő hétre, vagy legkésőbb a PO-ra 🤞Nem nézett ki jól, már az csoda hogy saját lábon jött le a pályáról...
SirPub
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Remélem Collins jól lesz jövő hétre, vagy legkésőbb a PO-ra 🤞
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
tényleg nekem azzal van a bajom, hogy az ellenfél irányítói is nyomás alatt vannak és mégis megtalálják azt a nyüves elkapót és mégis halad az a rohadt O, nálunk valahogy nem megy semmitényleg most már megpróbálnám Zappe-t
több mint 1 éve
meme
2 102
Chasenél nem volt meg az elkapás, sima piros kellet volna rámegvolt...
Szipeter
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...