New England Patriots - Dallas Cowboys
több mint 3 éve
sztaking
412
Megszoktam már a bírókat,addig jó amíg ellenszélben is nyerünk.
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 3 éve
goboston
221
Ha 20 ezernek így tudsz örülni, akkor te vagy az inas 🤣Diggs ezt rendesen becummantotta.A faszt ti cummantottátok be te kis csicska, de tövig. MUHAHAHA!!! Pedig a bírók - ismét - mindent megpróbáltak, hogy nyerjetek (meg nem adott TD, indokolatlan büntik), de az igazság mindig győz, ti pedig maradtok egy túlértékelt ratyi csapat, és ez így is marad legalább tíz évig. De te legalább rinyálhatsz itt a fórumon minden héten, más boldogságod úgy sincs. Én viszont nyertem rajtatok 20k-t. Az élet CSODASZÉP 😀 Szép álmokat inas.
Burkus
Cypress
Hozzáteszel egy kicsit és tudsz egy közepes bevásárlást csapni a tescoban te tippmixkirály 😅
több mint 3 éve
Nyilvan ezek a megnyilvanulasok sohe nem tortentek Pats mezben…de ezért ne faszszopózzunk már.Mar elotte arcoskodott magara hozta a late hitet. Nem szeretem az ilyetezért? kicsit meredekGrat a Dallas nak, lamb viszont menjen a kurva anyjabaAkartam is írni, hogy fasszopó...
Wyatt
Solymi
meg hát a védő oda is kent neki egyet, akkor egál van, nem?
slowmotion
Blevi
slowmotion
több mint 3 éve
mondtam, hogy be kell húzni az ilyen brusztolósakat isbocs, három pontot mondtam.
Moore sokat tanult BB mestertől szerintem
rva
bár ha azt veszem, hogy döntetlen lett, de mégis hattal nyertünk, akkor átlagra kijön 😊
több mint 3 éve
A meccs összképét nézve egyértelműen jobb volt a Cowboys, nekünk még van mit tanulni. Annak ellenére ez is és a Tampa meccs is dühítő, mert nüanszokon múlt!
több mint 3 éve
Csita
339
Mondtam hogy nyerünk! Bár a patriots mélto elenfél volt! Grat a csapatnak! A lényeg a W! 😊
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Nekem nem, reálisan nézve ezen a meccsen a Cowboys ennyivel legalább jobb volt, az is csoda, hogy meccs lett a vegereSavanyú a szőlő?OkGrat a Dallas nak, lamb viszont menjen a kurva anyjabaLamb nevében: te is. 😊
Wyatt
gyeek
Wyatt
gyeek
Ettől még Lamb ciganykodasa nem tetszett, úgyhogy bekaphassa
több mint 3 éve
mondtam, hogy be kell húzni az ilyen brusztolósakat isMoore sokat tanult BB mestertől szerintem
több mint 3 éve
de ezért ne faszszopózzunk már.Mar elotte arcoskodott magara hozta a late hitet. Nem szeretem az ilyetezért? kicsit meredekGrat a Dallas nak, lamb viszont menjen a kurva anyjabaAkartam is írni, hogy fasszopó...
Wyatt
Solymi
slowmotion
Blevi
több mint 3 éve
Savanyú a szőlő?OkGrat a Dallas nak, lamb viszont menjen a kurva anyjabaLamb nevében: te is. 😊
Wyatt
gyeek
Wyatt
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Mar elotte arcoskodott magara hozta a late hitet. Nem szeretem az ilyetezért? kicsit meredekGrat a Dallas nak, lamb viszont menjen a kurva anyjabaAkartam is írni, hogy fasszopó...
Wyatt
Solymi
slowmotion
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
OkGrat a Dallas nak, lamb viszont menjen a kurva anyjabaLamb nevében: te is. 😊
Wyatt
gyeek
több mint 3 éve
Simán kiegyeznék pár holdinggal mondjuk az idei második nem megadott TD-ért. A Cowboys nyert minden bafaszkodása ellenére simán 100+ yard bünetésből. A jobb csapat nyert, a Patriots mákja Lamb kezében ért véget.De ezen a kettőn elment a meccs a Patsnek. Mindegy. Kár érte. Nagy zakót vártam, tisztesen helyt álltak. A Dallas jobb csapat, de ma nem volt jobb. Sok a sérült, félek, a vám nagy lesz. Sziasztok.Megint holding volt Judonon. Előtte facemask. És még Ti sírtok a bírókon.Vegig minket tolnak jogos.
Burkus
Mindket oldara szarul fijnak mar
Blevi
Burkus
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Milyen érdekes hogy BB tovább társalogni MM-el mint BradyvelMert nem a kamerának toltak, 20 percig dumáltak az oltozoben
southmiki
több mint 3 éve
ezért? kicsit meredekGrat a Dallas nak, lamb viszont menjen a kurva anyjabaAkartam is írni, hogy fasszopó...
Wyatt
Solymi
több mint 3 éve
Fórum moderátorok, nem kéne ezt a hülye gyereket kitiltani?Diggs ezt rendesen becummantotta.A faszt ti cummantottátok be te kis csicska, de tövig. MUHAHAHA!!! Pedig a bírók - ismét - mindent megpróbáltak, hogy nyerjetek (meg nem adott TD, indokolatlan büntik), de az igazság mindig győz, ti pedig maradtok egy túlértékelt ratyi csapat, és ez így is marad legalább tíz évig. De te legalább rinyálhatsz itt a fórumon minden héten, más boldogságod úgy sincs. Én viszont nyertem rajtatok 20k-t. Az élet CSODASZÉP 😀 Szép álmokat inas.
Burkus
Cypress
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Sajnos Cyp nem változtál semmit MÉG MINDIG A FÓRUM LEGNAGYOBB TROLLPARASZTJA VAGY.....Diggs ezt rendesen becummantotta.A faszt ti cummantottátok be te kis csicska, de tövig. MUHAHAHA!!! Pedig a bírók - ismét - mindent megpróbáltak, hogy nyerjetek (meg nem adott TD, indokolatlan büntik), de az igazság mindig győz, ti pedig maradtok egy túlértékelt ratyi csapat, és ez így is marad legalább tíz évig. De te legalább rinyálhatsz itt a fórumon minden héten, más boldogságod úgy sincs. Én viszont nyertem rajtatok 20k-t. Az élet CSODASZÉP 😀 Szép álmokat inas.
Burkus
Cypress
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
De ezen a kettőn elment a meccs a Patsnek. Mindegy. Kár érte. Nagy zakót vártam, tisztesen helyt álltak. A Dallas jobb csapat, de ma nem volt jobb. Sok a sérült, félek, a vám nagy lesz. Sziasztok.Megint holding volt Judonon. Előtte facemask. És még Ti sírtok a bírókon.Vegig minket tolnak jogos.
Burkus
Mindket oldara szarul fijnak mar
Blevi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 979
Grat a Dallas nak, lamb viszont menjen a kurva anyjabaAkartam is írni, hogy fasszopó...
Wyatt
több mint 3 éve
southmiki
646
Milyen érdekes hogy BB tovább társalogni MM-el mint Bradyvel
több mint 3 éve
Grat a Patsnek nagyot jatszottak foleg a D#
több mint 3 éve
Antonius
1 699
Wazze, el se hiszem. Köpjünk egy nagyot és felejtsük el ezt a meccset gyorsan.Btw, a Pats most nem érdemelt vereséget
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Grat a Dallas nak, lamb viszont menjen a kurva anyjabaLamb nevében: te is. 😊
Wyatt
több mint 3 éve
lehet csak báránybőrbe bújtLamb megver bennünketEz a bárány hallgat. Rád.
NB2
iktriad