New England Patriots - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Vége Djokónak, végre csak ide. Hogy ezen a meccsen hogyan nem vezetünk legalább 10 ponttal, azt nem értem, viszont kurvára jó nézni ezt a csapatotNagyon megverte Medvegyev. Nem hittem volna.
Wyatt
több mint 3 éve
Most akkor futni kéne a Phinsnek.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kell
több mint 3 éve
😀😀😀😀😀😀
több mint 3 éve
Ezt holnap Belichick a labdához kötözi. Egy hétre.
több mint 3 éve
ezt nem hiszem el bazmegennyiszer tökön lőni magunkat!
több mint 3 éve
lehet de mi vezetünkVolt egy szép scriptelt drive-otok az elején, meg egy a szünet után, azok tényleg szépek voltak. Viszont itt végig jól ment a csapat, csak becsúszott egy-egy hiba. Szerintem nagy a fölény ide játékbanmondjuk ezt nem tudom miből szűrted le😀Jaa, köszi, de párhuzamosan néztem közben. Azért nem értem, mert a játék képe alapján fölényesen kéne vezetni 😊Vége Djokónak, végre csak ide. Hogy ezen a meccsen hogyan nem vezetünk legalább 10 ponttal, azt nem értem, viszont kurvára jó nézni ezt a csapatotVolt egy fumblink, O-fal hibák és Jonesnak is volt egy pici hibája.
Wyatt
Ehhez képest jól állunk és vezetésért mehetünk.
Solymi
Wyatt
Adirotor
Wyatt
és fumble
több mint 3 éve
mert nekünk nem dropoltak az elkapók, meg az INT előtt nem volt buta hiba?Volt egy szép scriptelt drive-otok az elején, meg egy a szünet után, azok tényleg szépek voltak. Viszont itt végig jól ment a csapat, csak becsúszott egy-egy hiba. Szerintem nagy a fölény ide játékbanmondjuk ezt nem tudom miből szűrted le😀Jaa, köszi, de párhuzamosan néztem közben. Azért nem értem, mert a játék képe alapján fölényesen kéne vezetni 😊Vége Djokónak, végre csak ide. Hogy ezen a meccsen hogyan nem vezetünk legalább 10 ponttal, azt nem értem, viszont kurvára jó nézni ezt a csapatotVolt egy fumblink, O-fal hibák és Jonesnak is volt egy pici hibája.
Wyatt
Solymi
Wyatt
Adirotor
Wyatt
szerintem even,
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Volt egy szép scriptelt drive-otok az elején, meg egy a szünet után, azok tényleg szépek voltak. Viszont itt végig jól ment a csapat, csak becsúszott egy-egy hiba. Szerintem nagy a fölény ide játékbanmondjuk ezt nem tudom miből szűrted le😀Jaa, köszi, de párhuzamosan néztem közben. Azért nem értem, mert a játék képe alapján fölényesen kéne vezetni 😊Vége Djokónak, végre csak ide. Hogy ezen a meccsen hogyan nem vezetünk legalább 10 ponttal, azt nem értem, viszont kurvára jó nézni ezt a csapatotVolt egy fumblink, O-fal hibák és Jonesnak is volt egy pici hibája.
Wyatt
Solymi
Wyatt
Adirotor
több mint 3 éve
mondjuk ezt nem tudom miből szűrted le😀Jaa, köszi, de párhuzamosan néztem közben. Azért nem értem, mert a játék képe alapján fölényesen kéne vezetni 😊Vége Djokónak, végre csak ide. Hogy ezen a meccsen hogyan nem vezetünk legalább 10 ponttal, azt nem értem, viszont kurvára jó nézni ezt a csapatotVolt egy fumblink, O-fal hibák és Jonesnak is volt egy pici hibája.
Wyatt
Solymi
Wyatt
több mint 3 éve
ember, hanyadjára vannak már jones arcában védőink és complete passz. elképsztő.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Jaa, köszi, de párhuzamosan néztem közben. Azért nem értem, mert a játék képe alapján fölényesen kéne vezetni 😊Vége Djokónak, végre csak ide. Hogy ezen a meccsen hogyan nem vezetünk legalább 10 ponttal, azt nem értem, viszont kurvára jó nézni ezt a csapatotVolt egy fumblink, O-fal hibák és Jonesnak is volt egy pici hibája.
Wyatt
Solymi
több mint 3 éve
miaszar, ki ez a gyerek
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Vége Djokónak, végre csak ide. Hogy ezen a meccsen hogyan nem vezetünk legalább 10 ponttal, azt nem értem, viszont kurvára jó nézni ezt a csapatotVolt egy fumblink, O-fal hibák és Jonesnak is volt egy pici hibája.
Wyatt
több mint 3 éve
attól félek hogy már nem kapjuk vissza a labdát
több mint 3 éve
wilson bazmeg, miért nem Hollins van fent?
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
biztos, hogy birtokolta?Szerintem igen, annyira volt sima, mint a fumble 😊
NB2
több mint 3 éve
Jobb az INT, de Philipsen nem volt szabálytalan a blokkolás kísérlet?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
egyáltalán tua futott már a labdával a TD-n kívül?
több mint 3 éve
biztos, hogy birtokolta?
több mint 3 éve
s akkor a szezonunk bemutatásra került.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Vége Djokónak, végre csak ide. Hogy ezen a meccsen hogyan nem vezetünk legalább 10 ponttal, azt nem értem, viszont kurvára jó nézni ezt a csapatot
több mint 3 éve
nagyon szépen fog a pats Oline a 2. félidőben