New England Patriots - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 3 éve
hány perce megy ez a drive?
több mint 3 éve
Édes istenem, ekkora barom zászlót..Már rá se merjen nézni egy irányítóra 🤮🤦♂️
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
térd alatt támadta
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
EZMIIIIII
több mint 3 éve
Na ez azért geci volt.. Konkrét letépte a sisakját... flag vajon mi?Az olyan Paines....de tênyleg nem finomodott...
ParadSEC
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ez kamu flag volt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Ilyen vastag arany-nyaklánccal játszani... Ezeknek nem tilos az ilyesmi?hát nem tanultak amikor tavaly letéptük cam nyakából?
ötös műhold
több mint 3 éve
ötös műhold
309
Ilyen vastag arany-nyaklánccal játszani... Ezeknek nem tilos az ilyesmi?
több mint 3 éve
Na ez azért geci volt.. Konkrét letépte a sisakját... flag vajon mi?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
trent greenen is érződik a sok agyrázkódás folyamatosan keveri a neveket
több mint 3 éve
dettó 😀off!én most is dugnám csak tartson el
jézus ez a Jennifer Aniston milyen rusnya lett, pedig lett volna idő mikor a fél karom odaadtam volna érte 😊
NB2
briareos
több mint 3 éve
off!én most is dugnám csak tartson el
jézus ez a Jennifer Aniston milyen rusnya lett, pedig lett volna idő mikor a fél karom odaadtam volna érte 😊
NB2
több mint 3 éve
off!jézus ez a Jennifer Aniston milyen rusnya lett, pedig lett volna idő mikor a fél karom odaadtam volna érte 😊
több mint 3 éve
kurva gyorsan elfogyott a tudomány első drive után. gailey megtartotta a keycardját és visszaosont v mi a fasz?
több mint 3 éve
wilson az egyetlen aki nem mosolyog a afc east qb közül, hiába jets life
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
Fenéket, akkor Lacrosse-ban lenne a sötét nagyúr...Ha Belichick-család nem az NFL-ben lenne érdekelt, tuti a divat szakmában nyomulnának…valahol a west virginia bányavidék legmélyén főznék a crystal methet
Stephen haja 👀😂
Sinisa
briareos
De amúgy ja, simán tudják hozni a tipik, lecsúszott amerikai redneck családot 😀
több mint 3 éve
döcög, nagyon döcög
több mint 3 éve
Jc jó formája megmaradt 😀 Már csak a többieknek kéne felnőni a feladathoz
több mint 3 éve
Ha Belichick-család nem az NFL-ben lenne érdekelt, tuti a divat szakmában nyomulnának…valahol a west virginia bányavidék legmélyén főznék a crystal methet
Stephen haja 👀😂
Sinisa
több mint 3 éve
Ha Belichick-család nem az NFL-ben lenne érdekelt, tuti a divat szakmában nyomulnának…Stephen haja 👀😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
ezt grant is tudjaah ő közelébe se ért volna olyan alacsony
Adirotor