New England Patriots - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 3 éve
milyen kicsi a vízesfiúnk? 😊
több mint 3 éve
Mostanában se látjuk Stevent a pálya körül :-d
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
a szpíkerek azt mondták nem volt megdönthetetlen bizonyíték, hogy megváltoztassák, így azért a bírókon rohadt sok múlik, hogy mit mondtak be, szerencsére ebből nem lett baj, de hátrébb mentünk vagy 30 yardot
több mint 3 éve
Persze mert ment vele 😀,hol a piros?Mozgott a labda.
ParadSEC
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
hol a piros?Mozgott a labda.
ParadSEC
több mint 3 éve
hol a piros?
több mint 3 éve
WTF??
több mint 3 éve
fumblit mondtak meglátjuk látnak e eleget h overturn legyen.Ez nem fumbli 😀Nekem se tunt annak
ParadSEC
De sztem Sieler alkotni fog ma ennek ellenere
Adirotor
több mint 3 éve
De a segge lent volt
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 012
De nem volt lent a térde, nem?Épp hátra érkezett és akkor szedték ki a kezéből.
Vagy fél térddel már lent volt előtte?
több mint 3 éve
Ez nem fumbli 😀Nekem se tunt annak
ParadSEC
De sztem Sieler alkotni fog ma ennek ellenere
több mint 3 éve
Csongúz
19
Köszönöm szépen.
több mint 3 éve
Ez nem fumbli 😀
több mint 3 éve
hát ebből a lassításból meg nem mondom...
több mint 3 éve
streamet tud valaki?reddit.nflbite.com/game/new-england-patriots-vs-miami-dolphins-live-stream/
Csongúz
több mint 3 éve
Csongúz
19
streamet tud valaki?
több mint 3 éve
Az O-tól nem vártam sokat de ez a D hát a nagy hype után eddig az nem fut át rajtunk és passzol szét aki nem akar ráadásul geci sok pénz ment el erre...
több mint 3 éve
Csak hogy érezze a törődéstHello, Go Pats!Eddig kapott 2db 6os blitzet az arcaba
Az első drive alapján már kijelentette valaki, hogy Mac óriási bust?
vpi
Adirotor
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
nem arról volt szó, hogy a védelmünk jó?😊Nekem is ez járt az eszemben. Hogy mennyire felkeményedett a futás elleni védekezés. Hát...
NB2
Nyilván nem lehet semmilyen következtetést az első két drive-ból levonni, de eddig ez olyan mint tavaly.
több mint 3 éve
Hello, Go Pats!Eddig kapott 2db 6os blitzet az arcaba
vpi
több mint 3 éve
Hello, Go Pats!korai, ahogy az is h a national media felszopta preseason után
vpi
szeptemberben vagytok általában a leggyengébbek, nem?
több mint 3 éve
A labdát sem találtuk
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.