New England Patriots - New Orleans Saints
több mint 1 éve
már épp dicsérni akartam a védelmet 😕
több mint 1 éve
Akkor múlt héten minek vette le? Ezt mondom,hogy akkor azt nyilatkozta BB hogy nem látta értelmet visszaküldeni. Most van?Egyebkent Mekinek már szerintem mindegy,jobban örülne ha nem kellene visszamennieNem tudom mi értelme van Mekit visszaküldeni,mikor szemmel láthatólag teljesen kész van fejben. Múlt héten simán lekapta BB ilyenkor,Ő sem következetes.ha most is leszedi, akkor meg attól szarik be, hogy ha rosszat dob , akkor jön a csere
kolok1972
itt már nincs jó megoldás
zinedine5
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Juju KOKár érte kiváló wr volt...Ja mégsem..
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Nem tudom mi értelme van Mekit visszaküldeni,mikor szemmel láthatólag teljesen kész van fejben. Múlt héten simán lekapta BB ilyenkor,Ő sem következetes.ha most is leszedi, akkor meg attól szarik be, hogy ha rosszat dob , akkor jön a csere
kolok1972
itt már nincs jó megoldás
több mint 1 éve
Nem tudom mi értelme van Mekit visszaküldeni,mikor szemmel láthatólag teljesen kész van fejben. Múlt héten simán lekapta BB ilyenkor,Ő sem következetes.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
valaki dobjon egy normális linketwww.thestreameast.to/nfl/new-orleans-new-england/
zinedine5
több mint 1 éve
valaki dobjon egy normális linket
több mint 1 éve
MC12
6 359
Az én empátiám se határtalan….Azért ahogy Meki ül egyedül fejet lehajtva a padon…az tud szívfacsaró lenni.Carr Meki csere most? 😊
MC12
NB2
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Juju KO
több mint 1 éve
Azért ahogy Meki ül egyedül fejet lehajtva a padon…az tud szívfacsaró lenni.Carr Meki csere most? 😊
MC12
több mint 1 éve
MC12
6 359
Azért ahogy Meki ül egyedül fejet lehajtva a padon…az tud szívfacsaró lenni.
több mint 1 éve
Minshewkomoly upgrade lenne Mekinek képest. Ezt is megértük
több mint 1 éve
Mondjuk ebben a helyzetben én neki mentem volna 4&3ra, az ellenfél térfelén…ÁÁÁ ebben a szituban nincs értelme reményt táplálni a szurkolóknak. Legyen a rideg valóság 😀
MC12
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
MC12
6 359
Mondjuk ebben a helyzetben én neki mentem volna 4&3ra, az ellenfél térfelén…
több mint 1 éve
mondjuk Bryant rácsaphatott volna a labdára, ha már így hátulról jöngarantált fumble
több mint 1 éve
Hát Jones és Jackson visszatérése nem jelentett upgrade-t, sőt.
több mint 1 éve
Elment a stream mi a faszom történtMac és Steve megoldott egy fumblit
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
MC12
6 359
Jelezném, hogy Carmichael még mindig csak 17 pontnál jár. Kell még 3 hogy zseni legyen.
több mint 1 éve
Elment a stream mi a faszom történtinkább nézz mást
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Elment a stream mi a faszom történt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Baaaaaazd meg
több mint 1 éve
Gyerünk Meki. Make history!Hat végül is azt csinál
vpi
több mint 1 éve
Mivanmár
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018