New England Patriots - New York Jets
több mint 5 éve
batyu
630
Kíváncsi vagyok, a D meddig húzza TD nélkülremélem a jövő hét is meg lesz, mert futás nélkül a bills ellen nehéz lesz
Wyatt
több mint 5 éve
Collins-al csak egy évet írtunk alá?
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
batyu
630
pedig vicces vótnem szabadott elkapni mert akkor beesett volna vele az endzone baSlater legalább faszamondjuk ezért nem teszik be elkapónak, ezt sem tudta elkapni 😀
Wyatt
batyu
gordon
több mint 5 éve
Aszittem, elejti a handoffot. A ST azért még nem pörög a csúcson. Majd hálaadás után.
több mint 5 éve
Szvsz. ha Stidham megcsinált volna még egy ilyen sikeres drive-t és összehoz egy fumble-t vagy egy újabb 3&picksixet, akkor a Jets belátható távolságba került volna, hogy érdemes legyen hajtani. És mint tudjuk, a foci hatvan percig tart (ebben nálunk volt most némi blackout).És jön vissza Brady. Az mi alázás?na ez a hülyeség
Wyatt
zinedine5
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Jajj 😊nem szabadott elkapni mert akkor beesett volna vele az endzone baSlater legalább faszamondjuk ezért nem teszik be elkapónak, ezt sem tudta elkapni 😀
Wyatt
batyu
gordon
több mint 5 éve
batyu
630
nemááánem szabadott elkapni mert akkor beesett volna vele az endzone baSlater legalább faszamondjuk ezért nem teszik be elkapónak, ezt sem tudta elkapni 😀
Wyatt
batyu
gordon
több mint 5 éve
nem szabadott elkapni mert akkor beesett volna vele az endzone baSlater legalább faszamondjuk ezért nem teszik be elkapónak, ezt sem tudta elkapni 😀
Wyatt
batyu
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Komolyan az az érzésem, ha ezt holnapig játsszuk, akkor sem szerez pontot a Jets-támadósor. Erre most kapunk 14 pontot...
több mint 5 éve
reménykedtem egy safetybe...
több mint 5 éve
batyu
630
Slater legalább faszamondjuk ezért nem teszik be elkapónak, ezt sem tudta elkapni 😀
Wyatt
több mint 5 éve
aztakurva Slater!!!
több mint 5 éve
De miért csinálják ezt ma már vagy ötödjére 3&shortra???
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
ezt én sem értemÉs jön vissza Brady. Az mi alázás?na ez a hülyeség
Wyatt
zinedine5
több mint 5 éve
És jön vissza Brady. Az mi alázás?na ez a hülyeség
Wyatt
több mint 5 éve
rokaur
869
Mi szereztuk az osszes pontot😀 ez is valami😀
több mint 5 éve
A f.sznak kell felküldeni a kisgyereket.nemáááár
Burkus
lefutott meccs, mikor játsszon ha nem most?
otthon van, ismerős pálya, elkúrta, dühös vagyok én is, de hidd ez az öreg majd gondoskodik róla, hogy neki se legyen jó kedve😊
több mint 5 éve
Én a "focihatvanpercigtart" nótát énekeltem.A f.sznak kell felküldeni a kisgyereket.Múlt héten meg ment a a miafasznakvanfentbradyvégig kórus 😊
Burkus
batyu
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
7 969
Nem tökmindegy mostmár? Amint feltettek a táblára 7 pontot onnan szerintem az öreg is elengedte.Tessék Wyatt..Itt van Stidham.. 😊A faszom az egészbe beleverem. A védelem 0 pontot engedett, erre 14...
kyobalu
Wyatt