New England Patriots - New York Jets
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Pedig megfogadtam, hogy a D nem enged pontot..D nem is engedett 😊
kyobalu
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
7 969
Pedig megfogadtam, hogy a D nem enged pontot..A D eddig nem is engedett 😊
kyobalu
több mint 5 éve
Pedig megfogadtam, hogy a D nem enged pontot..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
ilyen hülye TD-t kapunk😕
több mint 5 éve
Hát ezért nem kap piros almát meccs után Ole.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
bazmeg.
több mint 5 éve
várható volt
több mint 5 éve
Fura szellemben vezetik a zebrák ezt a meccset...
Do your job
több mint 5 éve
Eszméletlen jók a D hívások.
több mint 5 éve
Pedig ez a Gase gyerek milyen menő O# koordinátornak tűnt Manning mellett a Denverben..Most meg egy szobor szegény..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Berrios.... Hiába, foxboroi nevelés.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem lehetne Robertset padra küldeni, ott van TruJo, ohh wait,,,h ő is padon van joggal.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ne ríjjá, ott van kenyér piríjjá!Nekem mindegy, de Stidhammel álljunk ki a Bills ellen, ha se fal, se elkapó nicnsNem lehetne lefújni ezt a szart, amíg van még játékosunk WR-poszton? Komolyan közröhej, hogy egy hét alatt DT, AB, Edelman és Gordon dőlt csak ki...Meyers & Bolden time! 😉
Wyatt
Studi
Wyatt
Studi
Gordon visszatért, így nem para^^ Ha Edelman is lesz, talán még nyerünk is^^Nem lehetne lefújni ezt a szart, amíg van még játékosunk WR-poszton? Komolyan közröhej, hogy egy hét alatt DT, AB, Edelman és Gordon dőlt csak ki...Ötös műhold szelleme kísért, kellett neked kiröhögni!
Wyatt
Szokol
több mint 5 éve
Ne ríjjá, ott van kenyér piríjjá!Nekem mindegy, de Stidhammel álljunk ki a Bills ellen, ha se fal, se elkapó nicnsNem lehetne lefújni ezt a szart, amíg van még játékosunk WR-poszton? Komolyan közröhej, hogy egy hét alatt DT, AB, Edelman és Gordon dőlt csak ki...Meyers & Bolden time! 😉
Wyatt
Studi
Wyatt
több mint 5 éve
Brady dühös. 😊
több mint 5 éve
Imitheking
1 881
Felhuztak Bradyt ezzel a fasz itelettel.😀