New England Patriots - New York Jets
több mint 2 éve
Ez mostni a fasz volt?Akkor dobja ki a picsaba vagy valakinek a lábához.
több mint 2 éve
Fasza basszus
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
ilyen holdingból van 50 egy meccsen, jó és be is nyelünk egy sacket, fasza, remélem azért FG táv megmaradtIgen, nagyon sokra marad el zaszlo, inkabb elmaradni szokott
NB2
több mint 2 éve
LoL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
ilyen holdingból van 50 egy meccsen, jó és be is nyelünk egy sacket, fasza, remélem azért FG táv megmaradt
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Lawson zsak
több mint 2 éve
Stevenson ha nem vigyáz még a végén a Pro Bowl-on találja magát... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Apex
2 980
Legalja baszdmeg 😀
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Stevenson!!!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Bassza meg az anyjat ez a vedelem
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
QW!
több mint 2 éve
"Ha van rajta sapka akkor azért, ha nincsen akkor meg azért..." 😛Kórházpassz volt. Hogy Agholor nem ment Andrews után az csak szerencse/a védők bénasága.csoda történt!!!Mondjuk lehet nem triple coverage-be kéne dobni bassza meg 😀
2 év után Meki eldobta a labdát 10 yardon túlra!!!
NB2
Apex
Burkus
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Első jó fellépése volt zsebbe.Jobb késöbb mint soha
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Kórházpassz volt. Hogy Agholor nem ment Andrews után az csak szerencse/a védők bénasága.csoda történt!!!Mondjuk lehet nem triple coverage-be kéne dobni bassza meg 😀
NB2
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
Jó hugyosan játszik a védelem is legalább
több mint 2 éve
Első jó fellépése volt zsebbe.
több mint 2 éve
Apex
2 980
csoda történt!!!Mondjuk lehet nem triple coverage-be kéne dobni bassza meg 😀
NB2
több mint 2 éve
csoda történt!!!Volt ideje...
NB2
több mint 2 éve
csoda történt!!!2 év után Meki eldobta a labdát 10 yardon túlra!!!
több mint 2 éve
Na jó estét, látom nagy O csata megy 😀. Wilson throwt láttam, azt írják igencsak elkapta a szél
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Mi ez a call MILF bazmeg?
Apex
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Erre az oldalra úgy nézem 70+ yardról is megéri próbálkozni ma... 😀
több mint 2 éve
Szép rúgás volt
több mint 2 éve
Apex
2 980
Mi ez a call MLF bazmeg?
több mint 2 éve
Fura hogy nem tudunk mit kezdeni Wilson futásaival..