New England Patriots - New York Jets
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Tipikusan felbaszta lesz ami lesz alapin, tipikus INT play 😀Na ez sem Wilsonon mulottBackshoulder throw? 😀
Beki
Apex
több mint 2 éve
Meki vazze látod ilyen egy passz!Ez egy borzalmasan gyenge dobás volt mondjuk... 😛
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Meki vazze látod ilyen egy passz!Tojásfődhívő
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Na ez sem Wilsonon mulottFőbaszta oszt elkapta no
Beki
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Meki vazze látod ilyen egy passz!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Na ez sem Wilsonon mulott
több mint 2 éve
Vagy "Red Right 30 Pull Trap" helyett " FB Right Slot 372 Y Stick" hívott és BB visszahívta. Ki tudja?C'mon man... Mac szerepe itt csak a handoff lett volna... 😛Ez inkább Belichick véleményét mutatja az offense-ről és MacJones leadershipjéről. 😕Szünet után timeout? Baszod MacEz miért is Mac hibája?
vpi
Ennyire ne legyetek már wtf...
Lúdas Solymi
Burkus
Castleai01
több mint 2 éve
C'mon man... Mac szerepe itt csak a handoff lett volna... 😛Ez inkább Belichick véleményét mutatja az offense-ről és MacJones leadershipjéről. 😕Szünet után timeout? Baszod MacEz miért is Mac hibája?
vpi
Lúdas Solymi
Burkus
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
southmiki
654
Pár játékkal ezelőtt volt egy olyan futásunk amikor a jets def azt hitte hogy Macnél van a labda de közbe 1 másik playernél volt és ő futott. Hátulról jött a szerelés Macra (sack-szerü lábösszekulcsolás) de nem volt nála labda ilyenkor ez nem szabálytalan( minden szart lefújnak az irányítoknál ezt miért nem.
több mint 2 éve
Ez inkább Belichick véleményét mutatja az offense-ről és MacJones leadershipjéről. 😕Szünet után timeout? Baszod MacEz miért is Mac hibája?
vpi
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Gondolom vártak valami felállást, vagy be akarták ugratni a D-t - nem sikerültSzünet után timeout? Baszod MacEz miért is Mac hibája?
vpi
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Legalább megpróbálták volna beugrasztani a Jets D-line-t... Ez mi a faszom időkérés volt...
több mint 2 éve
Mac önbizalmát növelni fogja, hogy mégis FG
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Szünet után timeout? Baszod MacEz miért is Mac hibája?
vpi
több mint 2 éve
Apex
2 980
Pats edzői stáb nincs ma toppon ahogy látom
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Szünet után timeout? Baszod Mac
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Timeout szunet utan? Edes faszom
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Nekimegy BB vagy marad Folk?Volt egy-két play ami bejött hasonló szitunál, én nekimennék.
ParadSEC
több mint 2 éve
Mac miért dobta el ilyen hamar??? üresre játszotta magát, megvárhatta volna míg befut az elkapó a 1st downraGondolom örült hogy üres elkapót látott...
NB2
Ha nincs önbizalmad és mindenki a fejedet akarja a tutit játszod csak meg, nem hazárdírozol...
több mint 2 éve
southmiki
654
Jövőre nem csak szélre de középre is kell draftolni játékost.Andrews, nemáááárAhogy lecipelték, az nagyon nem volt ígéretes a jövőre nézve.
NB2
Burkus
több mint 2 éve
Nekimegy BB vagy marad Folk?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Apex
2 980
Reed te szerencsetlen faszÉn inkább Lawsont nem értem, miért kezdett el ott totyogni?
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Andrews sérülésére és két ember általi lecipelésére utaltam.Fú, ez nagyon rosszul néz ki.Mi legalább haladunk előre még ha esetlegesen is...
Burkus
"In Folk we trust..."
Castleai01
több mint 2 éve
Andrews, nemáááárAhogy lecipelték, az nagyon nem volt ígéretes a jövőre nézve.
NB2