New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 7 éve
ezek a route ábrák majdnem olyan advanced technology, mint Várhidi mágnestáblái
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=Kyw4J5sqgT4FociJani szeretne a Patsbe igazolni!Elképzelem, ahogy Belichick interjúztatja
twitter.com/BleacherReport/status/823324058313846785
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
Erre pályára lép. Ennyit erről.. 😊
több mint 7 éve
Bellt elintézték?Úgy néz ki. A Twitter szerint out.
steelwolf
több mint 7 éve
A Super Bowl-ban így szerintem 100+ pont is leszazért ennyire ne legyél már biztos a Falcons győzelmében!
kapitnono
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Azt mondod, bepakolnank nektek 50et.? En csak 35t mondtam volnaMondom, a coltsnak kene itt lennieAzt én is bírnám. Egy 45-50 pontos győzelem 😊
Stez
Burkus
több mint 7 éve
a Flinc-flanc játék, Kaszás Attilát idézve a We are Marshall szinkronjábólLegnagyobb szivfajdalmam, hogy minden magyarosito szandek(od) ellenere a "bolhapattintas" nem ment at a koznyelvbe 😕
baggio
Alternativ javaslat (ha a Def 5 DB-vel all fel): nickelbolha.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Bellt elintézték?
több mint 7 éve
A Super Bowl-ban így szerintem 100+ pont is leszÉs még Lady GaGának is lesz TD elkapása!
kapitnono
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Te azt csak hiszed, ezúttal rendesen megcsinálnák ám a fake puntotMondom, a coltsnak kene itt lennieAzt én is bírnám. Egy 45-50 pontos győzelem 😊
Stez
Burkus
több mint 7 éve
Mondom, a coltsnak kene itt lennieElőször azt a kegyetlen csoportot kellene megnyerni.
Stez
több mint 7 éve
Mondom, a coltsnak kene itt lennieAzt én is bírnám. Egy 45-50 pontos győzelem 😊
Stez
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Hát ennyi...
több mint 7 éve
Hogan nevet változtat a meccs után. Chrisről Hulkra.
több mint 7 éve
a pecc csal. 😕
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Coaching - mindenki azt mondta, hogy az lehet a legkritikusabb differencia.
több mint 7 éve
Mondom, a coltsnak kene itt lennie
több mint 7 éve
A "garantált" flea flicker
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 7 éve
a Flinc-flanc játék, Kaszás Attilát idézve a We are Marshall szinkronjából
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
De ha már TD-t szereznek, akk miért Hogan? Lehetne Edelman is, ha már Őt játszatom 3x-os szorzóért a POC-ben.