New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 7 éve
EKKORA SZIVATÁST! 😊))))))))))))))))
több mint 7 éve
Bejön a trükközés 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 7 éve
erre azért láttam én már intentional goundingot.bradynél is? 😀
peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Kampman
28 290
FociJani szeretne a Patsbe igazolni!Elképzelem, ahogy Belichick interjúztatja
twitter.com/BleacherReport/status/823324058313846785
iktriad
több mint 7 éve
De van mindegyik seggeben zabszemEgyikben sincs mazsola.Sziasztok, Iktriad vagyok, a steelers 1 ponttal fog kikapni.Oké, akkor updateljük a listát
peterk2005
iktriad = Höri = Sixo = Stez = Sobri = peterk2005
Kampman
Igor
több mint 7 éve
Mit keres három t a csirkebecsináltban?Az egy dolog, hogy elirtad, de raadasul a "respettvv4laci" -ban csak 2 T van....Mi mindannyian respettvv4laci köpenyéből bújtunk elő. De legalábbis haromtéjéből.Sziasztok, Iktriad vagyok, a steelers 1 ponttal fog kikapni.Oké, akkor updateljük a listát
peterk2005
Kampman
iktriad
Igor
Hogy tutti legyen.
több mint 7 éve
FociJani szeretne a Patsbe igazolni!kabalaállatnak elmegy
twitter.com/BleacherReport/status/823324058313846785
iktriad
több mint 7 éve
erre azért láttam én már intentional goundingot.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Theutus
2
Bell kiszállt
több mint 7 éve
FociJani szeretne a Patsbe igazolni! twitter.com/BleacherReport/status/823324058313846785
több mint 7 éve
Az egy dolog, hogy elirtad, de raadasul a "respettvv4laci" -ban csak 2 T van....Mi mindannyian respettvv4laci köpenyéből bújtunk elő. De legalábbis haromtéjéből.Sziasztok, Iktriad vagyok, a steelers 1 ponttal fog kikapni.Oké, akkor updateljük a listát
peterk2005
Kampman
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
He is too old for this shit.De hová tűnt Damon Hill? Elveszítettem a fonalat.Sziasztok, Iktriad vagyok, a steelers 1 ponttal fog kikapni.Oké, akkor updateljük a listát
peterk2005
Kampman
Cypress
több mint 7 éve
Cypress
3 228
De hová tűnt Damon Hill? Elveszítettem a fonalat.Sziasztok, Iktriad vagyok, a steelers 1 ponttal fog kikapni.Oké, akkor updateljük a listát
peterk2005
Kampman
több mint 7 éve
" a majdnem az kevés"
több mint 7 éve
Engem sült csirkés rizzsel lehet korrumpálni.kapsz helyette babot, jó?Sziasztok, Iktriad vagyok, a steelers 1 ponttal fog kikapni.Ne vedd el a kenyerem. Ha kell, majd én megjinxelem a Patst. Abban undisputed champ vagyok.
peterk2005
iktriad
www.mindmegette.hu/images/123/L/lead_L_116113_Bud_Spencer-201510171303.jpg
Negritis
több mint 7 éve
HNDT
106
egy jó Király lány még hiányzik"hát magyarunk vagyunk, nem?"Nem vagyunk mi rokonok? 😀az egy dolog, de ha a felajánlott három opcióból is inkább azt választod, ott már bajok vannak :p persze ha a béleshez nincs öntet, a halászlébe csak szálka jutott és a babnál kimaradt a hagyma...Nem nevezném magam testépítőnek, de igyekszem normálisan kajálni.hoppá egy testépítővel van dolgunk? 😀Natúr csirkemell, rizzsel 😊Nem hagymas...Vargabéles, harcsa halászlé, csilis bab. Ki mit választana?csak a bab.
Cypress
gamerkr
Igor
shagi0206
HNDT
shagi0206
baggio
Cypress
baggio
több mint 7 éve
Mi mindannyianSziasztok, Iktriad vagyok, a steelers 1 ponttal fog kikapni.Oké, akkor updateljük a listát
peterk2005
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Egyikben sincs mazsola.Sziasztok, Iktriad vagyok, a steelers 1 ponttal fog kikapni.Oké, akkor updateljük a listát
peterk2005
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
kapsz helyette babot, jó?Sziasztok, Iktriad vagyok, a steelers 1 ponttal fog kikapni.Ne vedd el a kenyerem. Ha kell, majd én megjinxelem a Patst. Abban undisputed champ vagyok.
peterk2005
iktriad